- 11 Şubat 2023
- 8.880
- 18.057
-
- Konu Sahibi Cansuyumbensuyum
Eşin o kadar pislik biri mi ? Gayet Nezih masaj salonları var. Erkek masozler de var.Kızlar eşim nette masaj salonu araştırmış.Kız kardeşim bütün masaj salonları mutlu sonla bitiyor demisti .Pislik yuvası demişti.Esime sordum neden masaj salonu arattın diye.Erkeğe masaj yaptıracaktım dedi.Sizce inanayım mı..Erkek erkeğe masaj yaptırıyor mu? Acaba amacı aldatmami?
Bu kadınlar gerçekten çalışıyor mudur orada…Gir buraya bak spa yazıyo ama uzman kadro spa mı yapıyo hahxhshxha
….Gir buraya bak spa yazıyo ama uzman kadro spa mı yapıyo hahxhshxha
Eklediğiniz internet sayfası, virüs programı kullanmayan pek çok üyenin mobil cihazları için risk yaratıyor....... Gir buraya bak spa yazıyo ama uzman kadro spa mı yapıyo hahxhshxha
Hadiii valla bilmiyordum silemiyorum da şerminEklediğiniz internet sayfası, virüs programı kullanmayan pek çok üyenin mobil cihazları için risk yaratıyor.
Yaptırmadan bilemezsiniz ama. Bence ihtiyaç mesela. Eşime Medical masaj kesin ihtiyaç zaten. Ben öncesinde sizin gibi düşünüyordum bir kez yaptırdım ne kadar güzel bişey olduğunu görünce devamı geldi. Ama öyle merdiven altı bir yer değil tabi gittiğimiz otellerde yaptırıyoruz.Erkeğin bir erkeğe masaj yapmasi tehlikeliyse demek ki masaj yaptirmasinada gerek yok
Çok büyük bir ihtiyaç değil
masaj.Bak ben ne kadına nede erkeğe masaj yaptirmiyorum
Çalışıyordur biz deneme amaçlı birini aratmıştık konuşmalar laçka tavırlar vs şok olmuştuk.Bu kadınlar gerçekten çalışıyor mudur oradahiç güleceğim yoktu
+ istemeden de olsa reklam da yapmış oluyor, kafamıza göre link eklemeden önce düşünmeliyiz.Eklediğiniz internet sayfası, virüs programı kullanmayan pek çok üyenin mobil cihazları için risk yaratıyor.
Erkek erkeğe masaj yaptırır mı hiç aklın alıyor mu?Kızlar eşim nette masaj salonu araştırmış.Kız kardeşim bütün masaj salonları mutlu sonla bitiyor demisti .Pislik yuvası demişti.Esime sordum neden masaj salonu arattın diye.Erkeğe masaj yaptıracaktım dedi.Sizce inanayım mı..Erkek erkeğe masaj yaptırıyor mu? Acaba amacı aldatmami?
Yaşadığım yerde en ünlü masör erkek .eşim gideceğim dese yadırgamam aratsa suphelenmem.ama salon olarak arattiysa başka yerleri kafam takılırdı.Kızlar eşim nette masaj salonu araştırmış.Kız kardeşim bütün masaj salonları mutlu sonla bitiyor demisti .Pislik yuvası demişti.Esime sordum neden masaj salonu arattın diye.Erkeğe masaj yaptıracaktım dedi.Sizce inanayım mı..Erkek erkeğe masaj yaptırıyor mu? Acaba amacı aldatmami?
Yoo sıcakKızlar eşim nette masaj salonu araştırmış.Kız kardeşim bütün masaj salonları mutlu sonla bitiyor demisti .Pislik yuvası demişti.Esime sordum neden masaj salonu arattın diye.Erkeğe masaj yaptıracaktım dedi.Sizce inanayım mı..Erkek erkeğe masaj yaptırıyor mu? Acaba amacı aldatmami?
Erkek erkeğe masaj yapar. Erkek masörler var sonuçta ve masaj da bir tür tedavi yöntemidir. Medikal masaj var, kasları gevşeten masajlar var, uyku ve migren sorunları için olanlar var baş masajı ayak masajı vb bir sürü masaj tekniği var ve bunların ciddi eğitimleri veriliyor, anatomi, kemik ve kas sistemi vb öğretiliyor. yanlış yapılan masaj insanın sakatlanmasına bile yol açabilir. Dolayısıyla mutlaka sertifikalı masör veya masöz seçilmeli. Bu işi ciddi yapan ve genelde pahalı spa merkezlerinde masaj harici herhangi bir şey yapılması veya talep edilmesi de yasaktır.Erkek erkeğe masaj yok sana yalan söylemiş.
Garanti mutlu son masajı.
Ha lüks otellerde masaj yapılıyor ama orda bile kızlara masaj sonunda teklif ediyorlarmış 100 dolara oral yap diye.
Erkekleri bu konularda masum bulmuyorum kolay erekte olurlar masajda.
Sosyal medyayı bile doğru düzgün kullanamayan (!) canlılar sonuçta bunlar.