- 28 Aralık 2023
- 1.746
- 7.749
-
- Konu Sahibi Cansuyumbensuyum
Sizde masajinizi erkeğemi yaptiriyorsunuz?Bunun için illa masaja gitmesine gerek yok herhangi bir eskortla da işini görür amaç buysa. Valla bence karı koca yapılacak çok güzel aktivitelerden biri. Bir otele gidip spasından faydalanmak üff canım çektibenim bu zamana kadar gittiğim hiçbir yer dediğiniz gibi değildi ama illa vardır tabi öyle merdiven altı yerler
Ne tuhaf bir soruSizde masajinizi erkeğemi yaptiriyorsunuz?
Yoo masöz kadın. Biz çift seansı alıyoruz ikimize de masöz kadın geliyor. Aynı odada yan yana yaptırıyoruz VIP odada.Masajinizi erkeğemi yaptırıyorsun? Yalnis anlamayın merak ettim sadece
Hayır hemen yaftalamayın lütfen tabiki var erkek masözler.Erkek erkeğe masaj yok sana yalan söylemiş.
Garanti mutlu son masajı.
Ha lüks otellerde masaj yapılıyor ama orda bile kızlara masaj sonunda teklif ediyorlarmış 100 dolara oral yap diye.
Erkekleri bu konularda masum bulmuyorum kolay erekte olurlar masajda.
Sosyal medyayı bile doğru düzgün kullanamayan (!) canlılar sonuçta bunlar.
Erkeğin bir erkeğe masaj yapmasi tehlikeliyse demek ki masaj yaptirmasinada gerek yokerkeğe yaptırması daha tehlikeli değil mi
Yoo masöz kadın. Biz çift seansı alıyoruz ikimize de masöz kadın geliyor. Aynı odada yan yana yaptırıyoruz VIP odada.
Babamın gittiği bir termal otel vardı orda da kadına kadın erkeğe erkek masöz oluyor mesela daha muhafazakar bir yermiş.
Hayır hemen yaftalamayın lütfen tabiki var erkek masözler.
Kusura bakmayın ama çok cahilce buldum yorumunuzu eşim bana masaja ihtiyacım var dese seve seve yardımcı olurum bakarım neresi hizmet veriyor neresi medikal yapıyor. Kaldı ki o da bana çok yardımcı oldu defalarca yaptırdım da. Erkek masörler de hizmet veriyor kadın masözler de . Ama siz eşinize güvenmiyorsanız orası ayrı. Açık açık sorun mademErkeğin bir erkeğe masaj yapmasi tehlikeliyse demek ki masaj yaptirmasinada gerek yok
Çok büyük bir ihtiyaç değil
masaj.Bak ben ne kadına nede erkeğe masaj yaptirmiyorum
Bende şaşırdım.Kaç senelik evliyiz.ilk defa masaj salonu arastirdigini gördumKeşke direk eşinize sormadan önce baktığı yerleri araştırıp emin olsaydınız. Yani benim bildiğim kadariyla lüks yerlerde yapılıyor fakat eşiniz niye size söylemeden kendince böyle bir arastirmaya girmiş onu da anlamadım
Ben geçen yıl spa merkezinde Thai masajı yaptırmıştım, nasıl iyi gelmişti. Sağlığım el vermediği için gidemiyorum ama ilk fırsatta yeniden gitmek isterim. Pamuk gibi oluyorsun sonunda, ama sizin eşiniz farklı arayışta olabilir.Bende şaşırdım.Kaç senelik evliyiz.ilk defa masaj salonu arastirdigini gördum
Yani araştırmasından ziyade en azından size masaj yaptırmak için bir yer aradığını söyleseydi keşke. Sizin o söylemeden öğrenmiş olmanız sıkıntı burda. Çünkü siz sormasaniz belki de gidip size söylemeyecekti. Madem masaj yaptirmak istiyorsun o zaman bana da söyle beraber gidelim demi? Ben tam olarak eşinizin niyetini çözemedim açıkçası. Sizinde içinize kurt düşürmek istemem asla sonuçta esinizi siz tanıyorsunuzBende şaşırdım.Kaç senelik evliyiz.ilk defa masaj salonu arastirdigini gördum
Inanmalimisin bence daha cok. Yoksa ya masaj yaptirmak istiyorum ama erkek masòr varmidir falan derdi sanirim.Kızlar eşim nette masaj salonu araştırmış.Kız kardeşim bütün masaj salonları mutlu sonla bitiyor demisti .Pislik yuvası demişti.Esime sordum neden masaj salonu arattın diye.Erkeğe masaj yaptıracaktım dedi.Sizce inanayım mı..Erkek erkeğe masaj yaptırıyor mu? Acaba amacı aldatmami?
… Gir buraya bak spa yazıyo ama uzman kadro spa mı yapıyo hahxhshxhaAdı masaj salonu olan yer mutlu sonla bitiyordur ya. Normal masaj salonlarının adı spa olur fkkdkd