Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Kızlar sabahtanberi çok yoğunum yazamadım,
kısacik özetliyim akşam bira z kaçamak yaptım bir dilim etimet tatlısı, tarçınlı yoğurt iki kase kabak yemeği ve küçük bir tost yedim,

1,5 saat leslie +plates yaptım
Sabah ılık sirkeli suyumu içtim, bir yumurta bir salatalık çok az peynir ve iki çeri domatesi yedim
ara öğünde bir avuç çekirdekli kuru üzüm yedim
Öğlen yoğurt ekleyip az yazğlı kabak yemeğimi yiyeceğim...
Bu arada omegadan bahsedilmiş sanırım ben omega kullanıyorum 2 aydır be müthiş faydasını gördümmm...

Kızlar sabahtanberi çok yoğunum yazamadım,
kısacik özetliyim akşam bira z kaçamak yaptım bir dilim etimet tatlısı, tarçınlı yoğurt iki kase kabak yemeği ve küçük bir tost yedim,

1,5 saat leslie +plates yaptım
Sabah ılık sirkeli suyumu içtim, bir yumurta bir salatalık çok az peynir ve iki çeri domatesi yedim
ara öğünde bir avuç çekirdekli kuru üzüm yedim
Öğlen yoğurt ekleyip az yazğlı kabak yemeğimi yiyeceğim...
Bu arada omegadan bahsedilmiş sanırım ben omega kullanıyorum 2 aydır be müthiş faydasını gördümmm...

afiyet olsun...omega nasil kullaniyosun,tabletmi. Ne faydasini gordun, biraz aciklarmisin.
Birde kizlar, yazi hakkinda ne dusunuyosunuz, iste bir belirsizlik daha, aaa.. :KK52:

Son düzenleme:
Günaydın güzeller,
Ben bugün çok uykuluyum, daha ayılamadım. Servsite bir saat uyumuşum ama yetmedi. :)))
Dün akşam uslu kızdım. Bir yemek kaşığı pilav, iki yemek kaşığı bakla, iki yemek kaşığı yumurtalı sarmaşık otu (Egeliler bilir), yoğurt...Ekmek yemedim.
SAbah da bir kaşırık tost yedim.
Bakıyorum da sizlere göre bir tık fazla yiyorum galiba. Ama süt verdiğim için tamamen kesemiyorum karbıonhidratı, azıcık da olsa almam lazım.
Bu arada dün baskül aldım demiştim ya, dayanamadım çıktım tabi, başlangıç kilomdan 1,5 kilo eksik. Tartı farkı olabilir. Bundan sonra hep aynı tartıyla tartılırım ama bu hafta birinci olursam saymayalım, haksızlık olur. :)))
Simurg neredesin bilmiyorum da senin bulunduğun yerde de İstanbul gibi açmak bilmeyen bir hava, görünmek bilmeyen bir güneş var sanırım. Bu havalarda ben de depresif oluyorum.

Canım ben de egeliyim, bu arada Yağmur canım pirinç lapasını ben dün bitirdim ama 2 günde 1,5 kilo gitti, tavsiye ederim sadece kabızlık sıkıntısı oldu onun dışında tok da tutuyorr, ben artık rutin beslenme şeklime döndüm.... Nerdessiniz kızlar ya hiç kimse kalmamışşş....

afiyet olsun...omega nasil kullaniyosun,tabletmi. Ne faydasini gordun, biraz aciklarmisin.
Birde kizlar, yazi hakkinda ne dusunuyosunuz, iste bir belirsizlik daha, aaa.. :KK52:
Yazıyı tam okuyamadım okyunca fikrimi söylerim, ben tablet şeklinde kullanıyorum A...y diye bir firmanınkini kullanıyorum kullandığımdan bu yana en belirgin faydası sabahları dinç kalkıyorum, eskisi kadar uyuşuk miskin değilim her an capcanlıyım, neşeliyim, reglim bile düzene girdi, herkes için olmazsa olmaz bir şey oğlum eşim üçümüz de kullanıyoruz. Kanser önleyici, beyin için çok önemli, zinde dinç yapıyor insanı HEM DE EN ÖNEMLİSİ DE BU GALİBA DAMARLAR İÇERİSİNDEKİ YAĞLARI KİREÇ SÖKÜCÜ GİBİ ERİTİP YOK EDİYOR, YANİ İÇTEN İÇE ZAYIFLATIYOR İNSANI.
Şimdi de aynı firmanın vücudu toparlamak ve yağları eritmek için bitkisel bir ürünü var onu kulanacağım..

Yazıyı tam okuyamadım okyunca fikrimi söylerim, ben tablet şeklinde kullanıyorum A...y diye bir firmanınkini kullanıyorum kullandığımdan bu yana en belirgin faydası sabahları dinç kalkıyorum, eskisi kadar uyuşuk miskin değilim her an capcanlıyım, neşeliyim, reglim bile düzene girdi, herkes için olmazsa olmaz bir şey oğlum eşim üçümüz de kullanıyoruz. Kanser önleyici, beyin için çok önemli, zinde dinç yapıyor insanı HEM DE EN ÖNEMLİSİ DE BU GALİBA DAMARLAR İÇERİSİNDEKİ YAĞLARI KİREÇ SÖKÜCÜ GİBİ ERİTİP YOK EDİYOR, YANİ İÇTEN İÇE ZAYIFLATIYOR İNSANI.
Şimdi de aynı firmanın vücudu toparlamak ve yağları eritmek için bitkisel bir ürünü var onu kulanacağım..

sen o firmayı özelden bi atıversen bana:)
çok süper olucek valla:KK70:

Saat 10 da 1 adet yesil elma yedim, oglen yemeginde yarim kase ezogelin yedim. izmir kofte vardi 2 kofte 2 dilim patatesinden yedim,1 yemek kasigi kadar da pilav. Asiri az yedim,doydum ama sismedim, zaten istahim da yok. hasta olmiyim diye yedim. 1 litre suyum bitti.

offf bende asiri miskinlik,tembellik,uyusukluk, uyku hali var. Yere bisey dusse egilip alamiyorum usengecliten. Belki omega bana da iyi gelir.

Ufff bugün çok kötüyüz ya noluyo böyle. Tahili sonuçlarımı aldım az önce. Herşey normal e peki neden kaynaklanıyo ya. Bacaklarım uyuşuyo sürekli . Şaştım kaldım.:44:

Ufff bugün çok kötüyüz ya noluyo böyle. Tahili sonuçlarımı aldım az önce. Herşey normal e peki neden kaynaklanıyo ya. Bacaklarım uyuşuyo sürekli . Şaştım kaldım.:44:

nazar degdi bize herhalde...Forumun en guzel topigi oldugumuz icin belkide :KK1:
elemtere fish kem gozlere sish :Nazar:
Gecmis olsun bu arada cnm...

Son düzenleme:
yordam yazdığın mesajı okuyunca aklıma geldi. Bende geçen yıl bir uzman dinlemiştim TV de ama ismi aklıma gelmiyor. Oda aynı şekilde söylemişti. Sık sık beslenmeyi tavsiye etmiyordu. Ara öğün çok acıkmadıkça önermiyordu oda. Her öğüne az az badem,ceviz,fındık abartmadan yiyin diyordu. Kaliteli enerji almak için kuruyemişleri önermişti. Vücuda gereken enerjiyi sağlayınca sık sık beslenmenin anlamı yok demişti.Mideyi sürekli doldurmayın demişti. Bayağı uzun anlatmıştı ama şimdi tam aklıma gelmiyor.

Son düzenleme:
nazar degdi bize herhalde...Forumun en guzel topigi oldugumuz icin belkide :KK1:
elemtere fish kem gozlere sish :Nazar:
Gecmis olsun bu arada cnm...

Evet evet nazara geldik ama enerjimizi yüksek tutmak için badem ceviz yiyelim. Gerçi ben 2 günlük lapa diyetindeyim.

Canım ben de egeliyim, bu arada Yağmur canım pirinç lapasını ben dün bitirdim ama 2 günde 1,5 kilo gitti, tavsiye ederim sadece kabızlık sıkıntısı oldu onun dışında tok da tutuyorr, ben artık rutin beslenme şeklime döndüm.... Nerdessiniz kızlar ya hiç kimse kalmamışşş....

Ben lapanın yanında öğlen yağsız tuzsuz salata yedim.Lapayı sademi yemek gerek acaba salata etkisini azaltırmı.

slm kızlar buğün yoğunum pek yazamadım. bende iyi değilim zaten.
valllaha nazar değdiler. 41 kere Maşallah elem tere fiş kem gözlere şiş. nazar var kesin. buğün herkes dökülüyo. sayfada pek ilerlememiş.
ben öğlen naptım biliyormusunuz arkadaş yemeğe götürdü. iskender söyledi hepimize. iskender yedim bir porsiyon.
akşama yine ekmeksiz brokoli çorbası içerim artık.
gerçi daha önce söylemişimdir. benim öğlenleri pek kısıtlamam yok demiştim. öğlen canım ne isterse yiyorum. ama akşamları çok az.6 dan sonra kesinlikle.

ya kızlar şu lapayı nasıl yapıyorsunuz. birde her öğündemi yoksa acıktıkçamı yeniyor.
1,5 kilo çok iyi giden ödem olmasın.

öğlen menümü yazıyorum

5 kaşık yoğurt
3 tane ince galetelerden
1,5 litre suyum bitti

birazdan leslie ile yürüyeceğizz:KK53::KK53:

hafasonu kahvaltı biraz geç yapılıyor birde hergün yapmıyoruz diye özeniyoruz güzel bir kahvaltı olsun diye. güzel yapınca evet kolay kolay acıkılmıyo.günün en sevdiğim öğünü sabah kahvaltısıdır. bol çeşit olsun güzel olsun isterim.masada çiçek bile olsun isterim. tabi benim miskin kocam zaten gözünü zor açıyor ekmek olmasa almaya gitmez aç oturur heralde gidip çiçek mi alcak. neysem
ama çalışan olunca yani yemek saatleri her zaman aynı olunca acıkmasan bile bişeyler yiyesin geliyo bende öyle oluyo.

yaa ben simdilik beslenme bicimimden memnunum, kilo almiyorum sonucta, veriyorum hatta. Ara ogunlerde de baklava borek yemiyorum, elma ya da kuru kayisi, veya yogurt yiyorum. Ben ac kalinca mide kazintisiyla beraber bas agrisi cekenlerdenim. ara ogun iyi geliyor bana.
Bu arada Cumartesi gunu bende lapa yapcam.

ya kızlar şu lapayı nasıl yapıyorsunuz. birde her öğündemi yoksa acıktıkçamı yeniyor.
1,5 kilo çok iyi giden ödem olmasın.

Evet ödem attırıcı zaten bu diyet.2 gün uygulanıyor sadece. Pirinci yağsız ve tuzsuz haşlayıp lapa yapıyorsun. Her öğün için 1 çay bardağı pirinç yiyorsun. 3 öğün olması lazım ama çok acıkırsan 4 öğünde yapabilirsin. Bu diyeti yaparken vücuda tuz ve yağ girmemesi gerek bolda su içersen çok güzel ödem attırıyor. Meyve ve sebze yeniyormuş ama süt ve et ürünlerini yemeyeceğiz 2 gün.
Ben yasmin pirinçten yaptım lapayı tadı daha güzel oluyor. Normal pirinci pek yiyemedim ben.

X