merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza..08:30-17:30 çalışıyorum bende..buyum 1.64 kilom da 64doğumdan sonraki kilolarımı veremiyorum bi türlü..bende de mide problemi var..çıkıyo hemen kilo alınca..eski kıyafetlerim olmuyo..birbirimize destek olalım mı?
Evettttttttt olalımbirbirimizi motive edelim .Benim kilom 55 belim biraz kalım ve bacaklarımda .
Masabaşında çalıştıgım için sırt ağrısı çekiyorum ve duruş bozukluğu oluştu
5 kilo verip,sıkılaşmak istiyorum
Aramıza hoşgeldin Buseryem
Gün içinde neler yediklerimizi ,şu an ki vucut ölçülerimizi ,yaptığımız sporları ,varsa sürdüğümüz selülit ya da inceltici kremleri paylaşalım
selam kızlar,ben bu sabah küçük bir ekmek arası sandviç(yeşil çayla birlikte), saat 10.30 da da 4 tane kayısı yedim:d her öğle arası dışarı çıkıp yürüyüş yapıcam..ama sosyete pazarları veya alışveriş merkezlerinde..yani tempolu olmuyo bu yürüyüş ama hawreket oluyo en azından..işyerine servisler geliyo öğlen de fırsatı değerlendireyim bari..sizler neler yapıosunuz..bu sabah itibariyle 64.5 kiloyum..hadi başladık hayırlısıyla..eşimde başladı bu arada
Ben de geldim. Merhaba arkadaşlar.Masabaşında bilgisayarda fazlasıyla kalıyorum her ne kadar gün içinde en az 6 defa merdiven inip cıksamda sonuçta oturduğum sure daha uzun ve sonuc olarak genetık olarak zaten kalın olan bacaklarım ve hemen ortaya cıkan göbeğim daha da öne çıkar oldu ama suc bende hamburger sıcak simit çikolata vs ben yaptım benim suçum.Derken 4 kilo yapıştı.Doğumdan sonra yaptığım diyetisyen listemi uyguladım ama daha önce 2 haftada sonuç alırdım bu defa ödem harici bişey göremedim ya da benim tartı bozuktu.diyeti bıraktımmı hayır.ekmeği tamamen kestim sabahları limonlu ılık suyuma devam kahvaltıda ve aksam yeşilcay yatmadan önce yoğurt limon pulbiber karışımı ve ip atlıyorum 150yle başladım günden güne artırıcam tabi.hadi bakalım güzel sonuçlar görecem inş.