Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Evettttttttt olalım birbirimizi motive edelim .Benim kilom 55 belim biraz kalım ve bacaklarımda .
Masabaşında çalıştıgım için sırt ağrısı çekiyorum ve duruş bozukluğu oluştu

5 kilo verip,sıkılaşmak istiyorum

evet yarın başlayalım..benim en büyük sorunum akşam eve gidince yemeğimi geç vakite bırakmak..bide işyerinde çayın yanında yediğim kuruyemişler:26:

Mümkün olduğunca akşam yemeğini geç saatte yememeye çalışalım :26: Hangi kuruyemişleri tüketiyorsun canım .Faydalı şeylerse sorun yok yaban mersini ,çiğ badem vesaire...

Selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum normalde öğrenciyim ama bazı sebeplerden dolayı okula bir sene ara verdim bende bu süre zarfında muhasebecilik yapıyorum seneye tekrar okula dönücem ve bir yıl içinde 59'dan 76'ya kadar çıktım ve sonra yemekten keserek ve spor yaparak 65'e indim hedefim 50 olmak

Aramıza hoşgeldin Buseryem

Gün içinde neler yediklerimizi ,şu an ki vucut ölçülerimizi ,yaptığımız sporları ,varsa sürdüğümüz selülit ya da inceltici kremleri paylaşalım

Aramıza hoşgeldin Buseryem

Gün içinde neler yediklerimizi ,şu an ki vucut ölçülerimizi ,yaptığımız sporları ,varsa sürdüğümüz selülit ya da inceltici kremleri paylaşalım

Hoşbulduk canım Vücut ölçülerimi ölçmedim ne zamandır ölçmeye çalışırım bir ara Güç içinde genelde sebze meyve ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum vede anaöğünlerimin dışında meyve dışında birşey yememeye ve akşam 7'den sonra yemek yememeye dikkat ediyorum

selam kızlar,ben bu sabah küçük bir ekmek arası sandviç(yeşil çayla birlikte), saat 10.30 da da 4 tane kayısı yedim:d her öğle arası dışarı çıkıp yürüyüş yapıcam..ama sosyete pazarları veya alışveriş merkezlerinde..yani tempolu olmuyo bu yürüyüş ama hawreket oluyo en azından..işyerine servisler geliyo öğlen de fırsatı değerlendireyim bari..sizler neler yapıosunuz..bu sabah itibariyle 64.5 kiloyum..hadi başladık hayırlısıyla..eşimde başladı bu arada

Selam canım bende bu sabah tartıldım 64,80'dim. Çok yakın kilolarımız beraber yarışırız artık bende az önce kalktım leslie ile 2 mil yaptım Sende bol bol gez bende haftasonları avm avm gezerim

arkadaşlar prenet zayıflama mamasını kullanan var mı evlenmeden önce dukan yapmıştım ve 13 kg verdim evlendikten sonra dengesiz beslenmekten daha dogrusu film izlerken yenen abur cuburlardan 3-4 kg aldım..iş yerinde arkadasım prenetle 3 ayda 15 kg verdi ama korktum bir ara herbalife başlamıştım ve bıraktım bi işe yaramamıştı yardımlarınızı bekliyorumm

Kızlarrr masa başı çalışmanın zorluklarını çeken biri de benım sanırım.. Ama ben elimden geldiğince çokk dikkat ediyorumm.Kendimi hiç bırakmıyorumm..Sabah 8 akşam 6 da çalışıyorum.. ve günde 2 saat yolum var.Akşam eve en geçç 7,30 da gelmiş oluyorum..Sabahları şirkette kepekli az kaşarlı bir tost yiyorum..Öğlene kadar çok acıkmayayım diye aralarda birkaç tane badem ,ceviz yiyorum Kansızlığımı önlemesi açısından hergün bir avuç kadar siyah üzüm kurusu yiyorum.. Sabahları kahvaltıdan önce iki bardak ılık suyumu işyerine gelir gelmez içiyorum..Evden çıkmadan önce içemiyorum çünkü çok miğde bulantısı yapıyor yolda...Sadece haftada üç kez yıllardan beri hiç bırakmadım 1 kaşık pekmez yiyorum evden çıkmadan...Öğlenleri bazen yemeğe gidiyorum bazende masam da 1 dakikalık hazır çorbalardan yapıp yanında da bir kase lıgt yoğurt yiyorumm ..İşyerinde çekmecem diyet ürünlerle dolu en kötüsü lıght sütle müsli yiyorum..Yoğurdun üzerinde dökmek için baharatlarımı bile evden getirdim...:) Dışarı çıkarsam da asla ekmek ağzıma sürmüyorum çorba içiyorum...Yemeklerin hepsinden yiyorum ama çok aşırı değil Yani karnımı tıka basa doyurmadan kalkıyorum ve ağır ağır yiyorum... Ve en soğuk günlerde bile mutlaka dışarda 20 dk.. yürümeden masama dönmüyorum.. Nadiren acil bir iş çıkmadığı sürece tabiki.Asansöre de binmiyorum.. Akşam eve geldiğim de de yine ekmek ya hiç yok yada çok az yemeklerden az yiyorum.. Açıkcası ben yemek seçmiyorum evde ne varsa yiyorum tek tip beslenme yapamam ozamanda kansız olduğum için vücüt direnicm çok düşüyor ve halsiz kalıyorum... Herşeyden az az yemek çok faydalı sonradan açlık krizlerinede girmiyor insan... Spora gelince hiç spor salonuna gitmedim gitmeyide düşünmedimm ... Ama yıllardır haftada en az 2 saat egzersizlerimi hiç aksatmadım.. Artık tüm hareketleri netten baka baka ezberlediğim için özelliklede pilates hareketlerini kendı kendıme yapıyorum.. Sırt egzerlizlerini de hiç aksatmıyorum..Çünkü biz masa başı çalışanlarda duruş bozukluğu ve ağrılar oluyor.. Egzersizlerle ona da çözüm buldum ve çok rahatım.. Benım boyum şuan 1.70 kilom da 56 fizik yapısı olarak kollarım belim göğüslerimm alta göre daha zayıf.. Popo ve basende yok ama özellikle alt backlarım da orantısız bir kalınlık var Önceden daha kalındı ama bu saydıklarımı yaparak bacaklarımı da normal seviyeye getirdim sayılır. Ama yinede yapı itibari ile incecik bacaklara sahip değilim Onu da kafama takmıyorum.Ve kendimi çokkkk seviyorumm... Sizlere de başarılar dilerim kızlar...

Bende masa başı çalışıyorum neredeyse tüm gün oturuyorum üstelik yediğim abur cuburun çikolata, kola, cips haddi hesabı yok. Fazla kilom yok kızlar 3 kilo fazlalığım var ama sıkı zinde bir vücut istiyorum o yüzden yarın itibariyle spora başlıyorum bakalım sonucu nasıl olacak.

ben de masa başı çalışıyor çalşırım sabah 8.30 akşam 5 tabi gidip gelmesi ile bu sure 07.30-18.00 oluyor. doktora yaptıgım için evde de malesef masa basına takılı kaldım ve omrum boyle gececek. daha once 66 kiloydum ama diyet artı yuzme ve sporla 57ye kadar duştum ama 58.8 kiloyum suan ve boyum 1.59. 54 kilo olmak amacıyla diyete basladım. bugun 5. gunum açıkçası spora çok zamanım yok ama evde Leslie ile yuruyorum zamanım varsa 5 mil yoksa 1 mil hiç yoksa karın ve bacak hareketlerini 10-20 dakika yapmaya çalışıyorum bakalım süreç ne gösterecek

mrb kızlar bende siz gibi masa başı çalısıyorum işe girmeden önce 47 kiloydum yaşım 23 boyum 1-67 ama suan tam tamına bu işe girdim gireli 61 kiloyum basenlerim genişledi göbegim cıktı kendimi cok kötü hissediyorum artık bankacıyım devamlı oturuyorum gişede ama sürekli ayaga kalkmaya calsııyorum vaktim oldukca ama nafile şimdide ipe sardım kafayı off offff offff sizce napmalıyım

bende masa başı madurum evet çok abur cubur yiyordum bıraktım artık abur cuburu 1 sene önce doğum yaptım 25 kilo aldım 15 kilom 1 ayda uçtu gitti 10 kilom yapıştı kaldı ilk hedefim bu 10 kilodan kurtulmak ve belimi inceltmek el ele verip kurtulalım kızlar bu haliimizden

Selam arkadaşlar, bende 1.64 boyunda 66,5 kiloyum..2,5 yasında bir oğlum var.hamilelikte 18 kilo almıştım, yaklaşık 6 ayda hepsini vermiştim.ama şimdi tekrar aldım 6 kilosunu..eski kıyafetlerim olmuyo patlayacak gibi oluyorum giyince..herkes zayıflıyor etrafımdaki.azimlilerde..ben neden başaramıyorum die çok kızıyorum kendime..evlenirken 54 kiloydum .hedefim yine o..birbiriize destek olalım..akşam yemelerimi kontrol altına alırsam bu işi başarabilirim..hadi kolay gelsin hepimize..

Merhaba arkadaslar,ben cuma zayiflama yarismasi 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
umarim mesajimi dkkate alir ve bize yardimci olursunuz,1 oy1 oydur
:13:

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Ne kadar uzun zamandır sessiz buralar

Bizim gibi ofis çalışanları için diyet zor evet ama günde 2 yeşil çay, saat başı kalkıp yürümek falan derken epey zayıflıyor insan.

Aslında masa başı iyi de oluyor. Ara öğün saatin gelince pat diye çıkarıp yiyorsun. Öbür türlü dışarıda olsan vakit bulamayabilirsin.

Ben de geldim. Merhaba arkadaşlar.Masabaşında bilgisayarda fazlasıyla kalıyorum her ne kadar gün içinde en az 6 defa merdiven inip cıksamda sonuçta oturduğum sure daha uzun ve sonuc olarak genetık olarak zaten kalın olan bacaklarım ve hemen ortaya cıkan göbeğim daha da öne çıkar oldu ama suc bende hamburger sıcak simit çikolata vs ben yaptım benim suçum.Derken 4 kilo yapıştı.Doğumdan sonra yaptığım diyetisyen listemi uyguladım ama daha önce 2 haftada sonuç alırdım bu defa ödem harici bişey göremedim ya da benim tartı bozuktu.diyeti bıraktımmı hayır.ekmeği tamamen kestim sabahları limonlu ılık suyuma devam kahvaltıda ve aksam yeşilcay yatmadan önce yoğurt limon pulbiber karışımı ve ip atlıyorum 150yle başladım günden güne artırıcam tabi.hadi bakalım güzel sonuçlar görecem inş.

Selam canım
Ben de oturduğum yerde yedim yedim sonra geldi kilolar.
13 Nisan' dan beri diyetisyenle birlikte bir liste uyguluyorum ben de. Ofiste yapmak da kolay oluyor.
Şimdi kaç kg sun boyun kaç peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…