Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar aklıma bir şey takıldı internetten bir yemeğin bir porsiyonunun kalorisini sorguluyorum ama hiçbirinde 1 porsiyonun kaç grama karşılık geldiğini bulamadım böyle bir site bilen var mı?

kızlar aklıma bir şey takıldı internetten bir yemeğin bir porsiyonunun kalorisini sorguluyorum ama hiçbirinde 1 porsiyonun kaç grama karşılık geldiğini bulamadım böyle bir site bilen var mı?

slm hoseki

1 porsiyon sebze yemeği olsun,pilav olsun 5-6 yemek kaşığıdır.
ben genelde kalori sepetinden hesaplıyorum kalorileri.bir bak istersen.

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım
akşam nohut ve az pilav yedim
sabahta simit ve peynir
spor olayını bi türlü oturtabilmiş değilim
arada ip atlayıp mekik çekiyorum ama akşam halim kalırsa :)))
siz neler yapıyosunuz bide spor süreniz ne kadar oluyor

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza bende 8/5 çalışıorum masa başı daha önce yazılanları okudum bende yaklaşık 15-16 gündür diyetteyim demeyeyimde :) sağlıklı beslenmeye çalışıorum hiç 69 u görmemiştim bu kış bunu da gördüm ve karar verdim suyu içemezdim şimdi zorlada olsa içiyorum öğlenleri dışardaki yemekler çok yağlı evden yemek getiriyorum:) ama daha tartılmadım veremediysem die:)))

merhabalar kızlar ben de masa başı 8-5 çalışıyorum. bir aydan fazladır spora gidiyorum. 1.5 kilo verdim 19 cm inceldim. iki hafta kadar önce ev taşıdım diyet spor hepsi gitti. tekrar o azmimi yakalamak istiyorum bana da destek olur musunuz? :KK42:

Kızlaaar nerdesiniz?
2 aydır kimse yazmamış. Ben geri döndüm, tabi kilolarım da. Yokmusunuz artık bu topikte?:KK53:

selam kızlar bende geldim bu gün başladım dikkatn etmeye yediklerime. boyum 1,60 kilom 61 ortalama 58 olmak istiyorum yani bi 3 kilocuk gitsin istiyorum. :KK1:

selam bende geldim hanımlar nasılsınız..
173 boy ve maalesef 90 kilo ile..
1 ay sonra kız kardesimin dugunu var
dugune kadar en azından 5 kilo hedefim..
yardımcı olun ama bogazımı tutamıyorum bır turlu...
ye otur ye otur nereye kadar...

kızlar kim diyet yapıyo yada dikkat ediyo yediklerine neler yapıyosunuz. ben kendimden başlim dün itibari ile diyete başladım. :KK3:

meraba kızlar bende masabaşı çalışıyorum 2011 haziranda başladım işe nerdeyse 1 yılda 10 kilo aldım yaaa
ama iki dün önce diyete başladım aslında çok yemek yemiyorum ama nasıl oldu bende anlamadım

merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza..08:30-17:30 çalışıyorum bende..buyum 1.64 kilom da 64:KK43:doğumdan sonraki kilolarımı veremiyorum bi türlü..bende de mide problemi var..çıkıyo hemen kilo alınca..eski kıyafetlerim olmuyo..birbirimize destek olalım mı?

X