Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

merhaba kızlar ara öğün 1 küçük muz yedim.
bende 2 lt. su içtim şimdilik.yatıncaya kadar 3 lt. yi bulur heralde.günde en az 1,5 lt. oluyor.:nazar:
akşama çorba yemeyi düşünüyorum.spor olarakta biraz egzersiz birazda göbek atarım.:124:havalar bir ısınsa akşamları yürüyüş yapacağım.

Valla sadece onları yapabiliyorum canım. Zaten beş buçukta falan evde oluyorum. Yemekti bulaşıktı derken vakit geçiyo artı 2 tane çocuğum var küçüğü 18 aylık. Akşama kadar bizi görmediği için yeteri kadar eziyet ediyo. Ancak uyuttuktan sonra işte spor sayılırsa eğer mekik ve ip. Keşke daha fazlasını yapabilsem.

ne güzel Allah bağışlasın benim kızımda 19 aylık :)
ben 19:15 gibi evde oluyorum dediğin gibi hiçbirşeye vakit kalmıyor evin işine zor yetişiyorum

ofiste yapılabilecek egzersizler var. youtube da falan aratırsanız bulabilirsiniz. bulmak kolay da, yapmak zor :)

günaydın kızlar iyi haftalar nasılsnız bakalım
nasıl geçti haftasonlarınız
kilo bildirimini burdan mı yapıcaz özel mesajla mı

slm kızlar 72 kilo ile yine bir pazartesi yine bir başlangıç inşallah bu sefer devamı gelir diyet yapmaya karar veriğimden beri ne bulsam yemeye başladım çok kötü ama inşallah dün itibariyle bunun farkına vardım ve bırakıyorum
sabah eşimin tüm mızmızlanmalarına rağmen kahvaltı hazırladım haşlanmış yumurta lor peyniri zeytin yedim çok az ekmekle bu arada eşim de çayına şeker atmayı bıraktı sağlıklı beslenmeye karar verdik ara öğünde 1 elma 7-8 badem yedim yarım litre su içtim yudum yudum içmek gerekiyormuş o yüzden yavaş yavaş içiyorum herkese kolay gelsin

kızlar merhaba kolay gelsin,
kilo bildirimini burdan yapıyorum 61.6 kilo vermek bi yana 200 gr almışım bile:KK43:((((
çok moralim bozuk ya
bugün bir gevrek az peynir kahvaltım
öğle yarım kase çorba 3-4 kaşık nohut 3-4 çatak pilav
1 lt su bitti

öğle yemeğim
1 kepçe kuru fasulye 3 kaşık pilav 1 bardak ayran 1 küçük dilim (sadece 2 lokma) ekmek
şimdi ara öğünüm var 1 elma 1 çay bardağı süt

Günaydın kızlar dün benden sonra kimsecikler yazmamış nerelerdesiniz sevgililer günü hazırlığı mı var nedir?
dün akşam ıspanak pişirdim baktım nettenporsiyonu 146 kalori rahatça yedim sonrasında birkaç antep fıstığı ve üzüm yedim oğluma yedirirken bence başarılı bir akşamdı inşallah böyle devam eder kahvaltıda 2 kaşık yulaf ezmesi 1 kaşık kuru üzüm sütle bu arada su içme isteğim var iki gündür öncesinde zorluyordum kendimi şimdi severek içiyorum

eşim bu gün akşam evde olmayacak geç gelir aslında güzel bir yemek planım vardı ama evde 1 saat kalıp çıkacak ne yapabilirim ki bu kadar kısa sürede

ay o kötü olmuş çok kısa bi süre
ama eğer yemek yiyip gelecekse güzel bi pasta yada tatlı yapabilirsin
bu akşamlık küçük kaçamaklar yapabiliriz ama dimi :))))

Son düzenleme:
Günaydın
dün sevgililer günü olması nedeniyle tabiki diyete uygun bir menü olmadı neyse bu gün yeni bir gün ve ben yine klasik kahvaltımla başladım lor peyniri zeytin yumurta ve şekersiz çay bu arada diyet ekmek alamadım biraz da ekmek yedim

herkese merhbalar = )

inşallah herkes hefeıne ulşıyodur

ben pekd ıe typmıorm artık 51 kg oldum =) çokşükür

sbh khvltı 1dlmden kçk ekmek
sıcak su ( 3kuru incir ) lavobya geçemedım için yiyorum sbhaları =)
2 parça beyaz peynır
2 parça helva
çay

günaydın kızlar dün izinliydim kızımı doktora götürdüm
o nedenle yazamadım
siz nasılsınız bakalım
bu sabah 5-6 bisküvi açık çay

günaydın kızlar nasılsınız
beyaz leblebimi yedim suyumu içiyorum. bu hafta iyi gidiyor durumlar. birden kilo vermemem en iyiside yavaş yavaş zaten

X