Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yediklerimi yazayım
akşam
6-7 kaşık közlemniş patlıcan yemeği
1 avuç büyüklüğünde ızgara tavuk
1 elma
sabah
2 poğaça
öğlen
4 ızgara tavuk kanat + salata yanında pirinç pilavı vardı ama ben almadım çünkü tatlı olarak irmik helvası vardı. pirinç pilavını irmik helvasını değiştim valla. canım tatlı bişeyler istiyordu iyi geldi yediğime pişman değilim ama akşam telafi etmeyi düşünüyorum. sıcaklardanmıdır nedir artık canım eskisi kadar yemek istemiyor bu iştahsızlığımı iyi değerlendirmeliyim bakalım olacakmı şimdilik bu kadar.ç
mrb hanımlarrr
tablo düzenlendimi bilmiyorum ben 2 haftadır bildirimde bulunmuyorum girip yazamadımda bir türlü
ben artık kilo vermeye çalışmıyorum 65 kiloyum şuan ama baya inceldim nasıl oldu bilmiyorum ama oldu
şuan bu halimle mutluyum çokta uğraşmak istemiyorum bağışıklığım çok zayıf hemen hastalanıyorum
kan demirde 0 olunca 65de kanaat getirdim mecburen
darısı size olsun 60 olmasamda 65le iim sıkılırsam yine gelirirm öpüyorum hepinizi
kızlar selam tatil öncesi düzenimi kaybettim geri dönmem lazım aynı sisteme ama tatil sonrası rehaveti var üstümde hiç bişeye halim yok spor vs için ... sıcaklar da cabası
işe gelmek de çok zor geliyo ofs
eve dönerken bol bol meyve alayım diyorum akşam yemeği yemek yerine meyve falan yerim soğuk soğuk
Hiç sorma canım sıcaklar bütün diyet hevesimi söndüüryo valla.Spor yapmayı hiç canım istemiyo. İp atlıyodum ne güzel çok da faydasını görmüştüm onu bile bıraktım. Meyveyle geçiştirme canım ya, az da olsa bişeyler ye. Halsiz kalırsın sonra, diyet yapıcaz diye sağlığımızla oynamayalım.
Pelerinli tatilde falanmıydın canım. Uzun süredir yoktun. Ne güzel süper bir kiloyla döndün. Tekrar hoşgeldin canım. Ramazan geliyo en azından 3 kilo daha vermek istiyorum