Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

yediklerimi yazayım
akşam
6-7 kaşık közlemniş patlıcan yemeği
1 avuç büyüklüğünde ızgara tavuk
1 elma
sabah
2 poğaça
öğlen
4 ızgara tavuk kanat + salata yanında pirinç pilavı vardı ama ben almadım çünkü tatlı olarak irmik helvası vardı. pirinç pilavını irmik helvasını değiştim valla. canım tatlı bişeyler istiyordu iyi geldi yediğime pişman değilim ama akşam telafi etmeyi düşünüyorum. sıcaklardanmıdır nedir artık canım eskisi kadar yemek istemiyor bu iştahsızlığımı iyi değerlendirmeliyim bakalım olacakmı şimdilik bu kadar.ç

Slm kızlar biraz önce bir buçuk saatlik bi yürüyüş yaptım öğle tatilini değerlendirdim:KK70:tabi alışveriş yaparak
Sabah kahvaltıma geçeyim...sabah kalkar kalmaz azcık su içebildim, daha sonra toplam 15 tane fındık ve badem yedim , bir tane yaptığım küçük böreklerden yedim ,1 bardak çay içtim ,bir sade soda içtim saat 11 civarı öğleye kadarda yarım litre su içebildim...
Birazdan öğle yemeği yicem ondada iki tane börek bir tane domates yanında da yarım litre su:):)şimdilik bu kadar kızlar
Bu arada 3 kilo verdim :)şu an 62 yim:)

kızlar öğle yemeğim
çeyrek kepekli ekmek arasında peynir,bi kaç zeytin,
ve 1/8 dilim kavun,
su içmeye çalışıyorum :KK70:

mrb hanımlarrr
tablo düzenlendimi bilmiyorum ben 2 haftadır bildirimde bulunmuyorum girip yazamadımda bir türlü
ben artık kilo vermeye çalışmıyorum 65 kiloyum şuan ama baya inceldim nasıl oldu bilmiyorum ama oldu:KK70:
şuan bu halimle mutluyum çokta uğraşmak istemiyorum bağışıklığım çok zayıf hemen hastalanıyorum
kan demirde 0 olunca 65de kanaat getirdim mecburen
darısı size olsun 60 olmasamda 65le iim sıkılırsam yine gelirirm öpüyorum hepinizi :KK3:

[SUP][/SUP] Merhaba hanımlar
Ben bu arala r pek kilo verme ile ilgilenemiyorum, hamile kalmaya uğraşıyorum genelde ilgim bu ay hamileliği, hamilelikd e düşündüğümden pek kasmıyorum kendimi sadece koruma modundayım kilomu, kilom hala 69 liste yapacak biri olmaz ise yapabilirim ama vakti olan varsa yaparsa süper olur, Simurgcuğum hoş geldin memleketine...

yediklerimi yazayım
akşam
6-7 kaşık közlemniş patlıcan yemeği
1 avuç büyüklüğünde ızgara tavuk
1 elma
sabah
2 poğaça
öğlen
4 ızgara tavuk kanat + salata yanında pirinç pilavı vardı ama ben almadım çünkü tatlı olarak irmik helvası vardı. pirinç pilavını irmik helvasını değiştim valla. canım tatlı bişeyler istiyordu iyi geldi yediğime pişman değilim ama akşam telafi etmeyi düşünüyorum. sıcaklardanmıdır nedir artık canım eskisi kadar yemek istemiyor bu iştahsızlığımı iyi değerlendirmeliyim bakalım olacakmı şimdilik bu kadar.ç

vallaha senın bu yedıklerınle ben duba olurum dubaaa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bende kendime çok yıyorum dıyorum allahımmmm ...:KK52::KK52::KK52:

61.7 ye kadar düşmüşken, tekrar 62.2 yi görmeye başladım kızlar. Herkes birer birer gidince topikten ben de gevşedim. Öğle yemeğinde kaçırdım bugün. Akşam telafi edicem. 1 kase çorba, 2 kaşık bahçıvan kebap, 2 tane de şerbetli tatlı yedim. Çok oldu farkındayım. Çok acıkmıştım.Saldırdım yemeklere, iş çıkışı biraz da yürüyüş yapıcam. Hava sıcak olunca spor yapmak da zor geliyo napcam bilmiyorum

Pelerinli tatilde falanmıydın canım. Uzun süredir yoktun. Ne güzel süper bir kiloyla döndün. Tekrar hoşgeldin canım. Ramazan geliyo en azından 3 kilo daha vermek istiyorum

mrb hanımlarrr
tablo düzenlendimi bilmiyorum ben 2 haftadır bildirimde bulunmuyorum girip yazamadımda bir türlü
ben artık kilo vermeye çalışmıyorum 65 kiloyum şuan ama baya inceldim nasıl oldu bilmiyorum ama oldu:KK70:
şuan bu halimle mutluyum çokta uğraşmak istemiyorum bağışıklığım çok zayıf hemen hastalanıyorum
kan demirde 0 olunca 65de kanaat getirdim mecburen
darısı size olsun 60 olmasamda 65le iim sıkılırsam yine gelirirm öpüyorum hepinizi :KK3:

Önemli olan sağlığın canım. sıkılırsan biz daha uzun süre burdayız gel bekleriz.:KK54:

merhaba hanımlar çok yoruldum ya
dun akşam 3 kaşık kadar bulgur pılavı ,h3 parmak buyuklunde haşlanmış tavuk(az sııvygda kızrttım) ,1 dilim tavuk gögsü =(

sabah kahvltı
sabah mıdem çok fenaydı ne yedımı bıle anlaamadım =(

2 dilim ekmek
3 zyetın
2 parça peynır

ara öğün
1 sigara böreği( fırında pişmiş)
2 kaysı

öğlen
6 kaşık kadar melemen
1 tanede havuç kavurması( yoğurtlu rendeleyıp kavrulandan=)
2 dilim ekmek

su durumu bugun çok vast bendede =( 3 baradk içtim sdece çuunku işe geç geldim . sbh iş göruşmesı vardı eve geç buraya koş derken baya bı efor sarfettim =)

bu arada herkesın yenıden toğplandını görmek çok güzel

MBLUE çok az içmişsin canım suyu. Bu sıcaklarda daha çok içmelisin diyet için değil sağlığın için. Benim 1,5 litre bitti, ağzım kuruyo o bile az geldi tekrar su alıcam.

kızlar selam tatil öncesi düzenimi kaybettim geri dönmem lazım aynı sisteme ama tatil sonrası rehaveti var üstümde hiç bişeye halim yok spor vs için ... sıcaklar da cabası
işe gelmek de çok zor geliyo ofs :KK60:
eve dönerken bol bol meyve alayım diyorum akşam yemeği yemek yerine meyve falan yerim soğuk soğuk

kızlar selam tatil öncesi düzenimi kaybettim geri dönmem lazım aynı sisteme ama tatil sonrası rehaveti var üstümde hiç bişeye halim yok spor vs için ... sıcaklar da cabası
işe gelmek de çok zor geliyo ofs :KK60:
eve dönerken bol bol meyve alayım diyorum akşam yemeği yemek yerine meyve falan yerim soğuk soğuk

Hiç sorma canım sıcaklar bütün diyet hevesimi söndüüryo valla.Spor yapmayı hiç canım istemiyo. İp atlıyodum ne güzel çok da faydasını görmüştüm onu bile bıraktım. Meyveyle geçiştirme canım ya, az da olsa bişeyler ye. Halsiz kalırsın sonra, diyet yapıcaz diye sağlığımızla oynamayalım.

Hiç sorma canım sıcaklar bütün diyet hevesimi söndüüryo valla.Spor yapmayı hiç canım istemiyo. İp atlıyodum ne güzel çok da faydasını görmüştüm onu bile bıraktım. Meyveyle geçiştirme canım ya, az da olsa bişeyler ye. Halsiz kalırsın sonra, diyet yapıcaz diye sağlığımızla oynamayalım.

ya az önce kfc den bir zinger menü yedim diet kolalı o yüzden acıkıcamı sanmıyorum canım :KK56:

ben de pilatese tekrar başlamalıyım çok iyi şekillendiriyodu ramazan da geliyo ramazanda hep kilo alırım ben bakalım napıcam böle

Pelerinli tatilde falanmıydın canım. Uzun süredir yoktun. Ne güzel süper bir kiloyla döndün. Tekrar hoşgeldin canım. Ramazan geliyo en azından 3 kilo daha vermek istiyorum

:KK50:yok be cnm şu an tatil bana çok uzak eylül gibi belki işte:)uzun süredir giremiyorum işlerim baya yoğun şu sıralar.Ama yine de Hb:KK3:sanırım sıcaklardan cnm bişi istemiyo , istesede akşamları yemiyorum , diyorum ki kendi kendime şimdi yemeyim sabah yerim ne acelem var:KK70::KK70: onun dışında benim herşey aynı gidiyo sadece akşamları dikkat ediyorum , dün biraz kaçırdım ama yine de iyi sayılır, ha bu arada ben diyetle birlikte aslında diyet de demek istemiyorum ama:)pilates yapıyorum popom ve basenlerim ve üst bacaklarım için bel hareketleri falan da yapıyorum o kadar , ama herkess çok sıkılaşmışsın diyo,diyet ve pilatesi birleştirince süper oluyor bence muhakkak denenmeli:KK51:

Öğlen etli türlü yedim 2 kaşık
Yarım porsiyon pilav
Minik yoğurt
1er dilim karpuz ve kavun yedim

Şimdi de midem kazındı fındık lüpletiyorum:76:

Günaydın herkese Çidom sana da günaydın canım. Akşam 3 kaşık patates yemeği,3 kaşık pilav yedim. 120 tane ip atladım,30 tane mekik çektim. Balkona çıktım serin serin atladım ipimi, iyi oldu, sabah da 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Suyumu içiyorum, sıcak çok sıcak. Sıcak daha da sıcak olacaaaak

Günaydın kızlar ben akşam baya bişi yedim ya çok pişmanım:26:
Eve gittim bi tabak kiraz (tıka basa dolu deil)ve çikolata yedim:KK43:
Yemekte tavuk göğüsleri var ya onlardan bi parça yedim yağsız kızarttım:)
Yemek yerken iki veya üç dilim karpuz yedim azıcık salata yiyebildim , bir kaşıkta yoğurt yedim:)
Yatmadan önce saat 10 gibi yine bi tabak kiraz yedim:):59yine abarttım yani

Neyse Sabah 08:15'de yarım domates bir büyük salatalık, iki dilim ekmek ve kibrit kutusu büyüklüğünde peynir yedim:)
Şu anda da su içiyorum hedefim öğleye kadar bir ltreyi bitirebilmek:KK9:

Ha bu arada akşam 20 dk kadar da pilates yaptım, bilmiyorum ne kadar faydası olur o kadar yemekten sonra:)

X