Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Herkese merhabalar
öncelikle yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
bana gelince ben geçen hafta çok diyete uyamadım kilom 65 te kaldı inmiyor bir türlü bu hafta tekrar işi sıkı tutmaya başlayacağım ramazan ayına kadar 63 olsam yeter. ramazandan sonra kalan 3 kiloyuda verip 60 ta sabit kalmak istiyorum. fakat havaların ısınmasıyla birlikte ben pek diyete asılamıyorum ve yürüyemiyorum çünkü havalar çok sıcak. yediklerimi yazayım bari
sabah
1 kase cornfleks
öğlen
1 kase mercimek çorbası
yarım lavaş ekmeği
1 dilim kavun
1 türk kahvesi
şimdilik bu kadar herkese kolay gelsin

Enemmmm tartı 54 ü gösterdiii, hem de yemekten sonraaa:KK62:
Mucize gibi bir şeymiş şu suu:KK16:
canım hadi gözün aydın :KK66: darısı başımaa :KK70:
ben de sabahları aç karna sıcak su içine nar ekşisi yönetimini denicem.bgn aceleden yapamadım ama metobolizmayı hızlandırıyomuş :KK66:

selam kızlar 2 haftadır tatildeydim:KK76: gidişim ani oldu haber vermedim:KK17: umarım herkes iyi gidiyodur geçmişi okuyamadım henüz
bir merhaba diyeyim:92:dedim tatilde dikkat etmedim 72 kilo çıktım geldiğimde 800 gram almışım ramazana kadar toparlamak istiyorum
inşallah herkesi öptüm :80:

ben de sabahları aç karna sıcak su içine nar ekşisi yönetimini denicem.bgn aceleden yapamadım ama metobolizmayı hızlandırıyomuş :KK66:

Amin canımmm :KK75:
Kilo gidiyor ama fazlalıklar aynennn duruyor. Spor da yapmam lazımm:KK5:

selam kızlar 2 haftadır tatildeydim:KK76: gidişim ani oldu haber vermedim:KK17: umarım herkes iyi gidiyodur geçmişi okuyamadım henüz
bir merhaba diyeyim:92:dedim tatilde dikkat etmedim 72 kilo çıktım geldiğimde 800 gram almışım ramazana kadar toparlamak istiyorum
inşallah herkesi öptüm :80:

Ayy canım . Hoşgeldin. Anticim de gelmiş bugün. Ayyy yeniden gaza geliyorum bak. Mblue ve ben kalmıştık, diyet isteğim falan kalmamıştı. Yeni arkadaşlarımız geldi, siz de geldiniz, ohhh be sonunda.Hadi toparlanalım. Temmuzun son haftası izne ayrışıcam o zamana kadar azcık daha kilo vereyim.

Nar eksişi etkili oluyomuy muş canım. Biz daha önce elma sirkesi+bal+su yapıyoduk baya etkiliydi ama mideyi zorluyodu.

Nar eksişi etkili oluyomuy muş canım. Biz daha önce elma sirkesi+bal+su yapıyoduk baya etkiliydi ama mideyi zorluyodu.

canım, annem yapıodu nar ekşisi+suyu..Diyetisyeni vermişti.hatta içemezsen çay kaşıgının ucuyla bal koyabilirsin demişti. Annem normalde çok hızlı kilo alır çok hızlı verir ama annem onun da işe yaradıgını soledi..Mide için bilmiyorum canım dokunurmu.. bnm de mide hassas biraz, bi kaç gun deneyeyim diyorum. Yalnız sıcaga yakın ılık suya yapmak gerekiyo..limonlusu gibi :KK66: işe yararsa soliyim :KK66:

slm kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ara ara bakıyorum yazılanlara ama yazmaya pek vaktim olmuyor
bu haftaya 68 kiloyla başladım hedefim de 68 di zaten bu hafta içinde izine ayrılmayı planlıyorum 2 hafta
giremem ama siz sayfamızı yalnız bırakmayın
yağmur savagerose ve anti sizi tekrar burada gördüğüme sevindim
hoşçakalın

Selam kızlaaar...:KK71:
Ancak toparlanıp girebildim nete. Azcık moralim bozuk, çünkü geldiğimden beri 2 kilo aldım sanırım sürekli yediriyorlar bir annem bir kayınvalidem, mantılar,börekler,kebaplar havada uçuşuyor.
Ama bgnden itibaren tekrar dikkat etmeye başladım. Şuanda ballı tarçınımı hazırladım, kahvaltı öncesi içicem. Az yemeye başlicam tekrar. 58 kıloyum. Bgn de adetimin ilk günü şişkinliğim var. Ama toparlicam. Ayrıca dün 1 saat yürüdüm terledim :KK52:

Günaydın kızlarrr:KK71:

Dün kardeşimin Mc Donald'a sokması nedeniyle bozulan diyetime (!) tekrar devam ediyorum:KK39:

Bir ufak ev poğaçası (sade)
2 bardak su
2 lokmacık peynir
3-4 zeytin
Bir avuç fındık:KK23:

Ama bütün gün otura otura kalçam 2 katına çıkıyor yaaa püfff:KK14:
Koşuşturmalı bir iş bulmam lazım kendime, masabaşı bana göre değil gibi:KK25:

Ancak toparlanıp girebildim nete. Azcık moralim bozuk, çünkü geldiğimden beri 2 kilo aldım sanırım sürekli yediriyorlar bir annem bir kayınvalidem, mantılar,börekler,kebaplar havada uçuşuyor.
Ama bgnden itibaren tekrar dikkat etmeye başladım. Şuanda ballı tarçınımı hazırladım, kahvaltı öncesi içicem. Az yemeye başlicam tekrar. 58 kıloyum. Bgn de adetimin ilk günü şişkinliğim var. Ama toparlicam. Ayrıca dün 1 saat yürüdüm terledim :KK52:

Canım hoşgeldin hem topiğe, hem Türkiye ye. Nasılsın, yerleşebildin mi. Bozma moralini, o kadar olacak. Ailene memleketine kavuştun, 2 kiloyu verirsin biraz gayretle. Tadını çıkarmaya bak. Öpüyorum canım seni.

günaydın bayanlar, nasılsınız

dün akşam yemeğim

1 küçük kase puding(önce tatlı yedim,tatlı krizine girdim sanırım :KK70:)
çeyrek porsiyon patates oturtması tavuklu
yogurt,domates salatalık,2dilim karpuz

sabah kahvaltı

2 kalın dilim kepekli ekmek
kibrit kutusundan fazla peynir
3 zeytin ve şekrsiz cay

dün yürüyüş yapamadım :KK43: çok üzgünüm. düğün telaşleri malum çarşıda işimiz vardı. gece yatmadan da küçük coco starların yarısından yedim..:S

Yediklerimi de yazayım. Akşam bir kase çorba, bir dilm ekmek, 2 kaşık taze fasulye, salata. yatarken sirkeli su içtim. 30 tane mekik çektim. Sabah 2 dilim kepek ekmekle kahvaltı yaptım. Suyumu içiyorum şimdi.

Hoşgeldin canım seni tekrar burda görmek çok mutlu etti beni asılırız tekrar diyetimize sıkı sıkı yaparız verirsin o aldığın kiloları toparlanırsın. bu arada ben ballı tarçını bıraktım ama tekrar başlamayı düşünüyorum.

X