- 7 Haziran 2010
- 4.124
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hadi gözün aydın darısı başımaaEnemmmm tartı 54 ü gösterdiii, hem de yemekten sonraaa
Mucize gibi bir şeymiş şu suu
canım hadi gözün aydın darısı başımaa
ben de sabahları aç karna sıcak su içine nar ekşisi yönetimini denicem.bgn aceleden yapamadım ama metobolizmayı hızlandırıyomuş
selam kızlar 2 haftadır tatildeydim gidişim ani oldu haber vermedim umarım herkes iyi gidiyodur geçmişi okuyamadım henüz
bir merhaba diyeyim:92:dedim tatilde dikkat etmedim 72 kilo çıktım geldiğimde 800 gram almışım ramazana kadar toparlamak istiyorum
inşallah herkesi öptüm :80:
canım hadi gözün aydın darısı başımaa
ben de sabahları aç karna sıcak su içine nar ekşisi yönetimini denicem.bgn aceleden yapamadım ama metobolizmayı hızlandırıyomuş
Nar eksişi etkili oluyomuy muş canım. Biz daha önce elma sirkesi+bal+su yapıyoduk baya etkiliydi ama mideyi zorluyodu.
Amin canımmm
Kilo gidiyor ama fazlalıklar aynennn duruyor. Spor da yapmam lazımm
Selam kızlaaar...
Ancak toparlanıp girebildim nete. Azcık moralim bozuk, çünkü geldiğimden beri 2 kilo aldım sanırım sürekli yediriyorlar bir annem bir kayınvalidem, mantılar,börekler,kebaplar havada uçuşuyor.
Ama bgnden itibaren tekrar dikkat etmeye başladım. Şuanda ballı tarçınımı hazırladım, kahvaltı öncesi içicem. Az yemeye başlicam tekrar. 58 kıloyum. Bgn de adetimin ilk günü şişkinliğim var. Ama toparlicam. Ayrıca dün 1 saat yürüdüm terledim
kızlar ya evlenelı 3 hafta oldu ve ben ıkı kılo aldım çok mutsuzum bogazıma dur dıyemıyorummmm :44::44::44:
Selam kızlaaar...
Ancak toparlanıp girebildim nete. Azcık moralim bozuk, çünkü geldiğimden beri 2 kilo aldım sanırım sürekli yediriyorlar bir annem bir kayınvalidem, mantılar,börekler,kebaplar havada uçuşuyor.
Ama bgnden itibaren tekrar dikkat etmeye başladım. Şuanda ballı tarçınımı hazırladım, kahvaltı öncesi içicem. Az yemeye başlicam tekrar. 58 kıloyum. Bgn de adetimin ilk günü şişkinliğim var. Ama toparlicam. Ayrıca dün 1 saat yürüdüm terledim