Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar masayı kullanmadığınızda üstüne nasıl bi örtü kullanmayı düşünüyorsunuz..ben dantel sevmediğim için dantel dışında önerileriniz varmı :)
masamda bu konsol takımı falan yok
bugün gittim baktım canım ama satıcısı bir türlü ilgilenmedi..ürünlerini zoraki gösterdi..inceleyemedm pek..aslında yüzde 50 indirim vardı alsam iyi olacaktı ama neyse:)
bugün gittim baktım canım ama satıcısı bir türlü ilgilenmedi..ürünlerini zoraki gösterdi..inceleyemedm pek..aslında yüzde 50 indirim vardı alsam iyi olacaktı ama neyse:)
ne demek ilgilenmiyo ya sen kendin açıp karıştırsaydın bak nasıl ilgileniyodu bence takım almak istemiyosan tek önericeğim yer english home arkadaşım çeyizine aldı sonradan açıp annesinin masasına koymuş bidaha alırım diye misafirliğe gittim 2-3 gün önce şahane duruyodu