- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
Canım o yanık olduğu için olabilir, yanan saça saç kremi sürdürmezler benim bildiğim yumuşadıkça daha kolay kopar diye, dökülen saçlara bak bakalım kökü var mı, yoksa dediğim gibi boyadan kaynaklı yıpranık olduğu içindirCanımmm dax öncende kullanırken boya birazcık gelse bile çok döküyor saçları daxı sürerken aranızda böyle olan var mı :/
Aynen öyle canım ama nasıl sürüden sadece diplere de zor sürmek nasıl sürebilirim masaj yaparken uçlara da geliyor saçlarım kısa yaCanım o yanık olduğu için olabilir, yanan saça saç kremi sürdürmezler benim bildiğim yumuşadıkça daha kolay kopar diye, dökülen saçlara bak bakalım kökü var mı, yoksa dediğim gibi boyadan kaynaklı yıpranık olduğu içindir
ya biraz daha uzayana kadar sürme yada boya fırçasıyla diplere uygulayıp masaj yapmadan sarmala en azından uzayana kadar, fırça zaten sürerken masaj etkisi yaratıyorAynen öyle canım ama nasıl sürüden sadece diplere de zor sürmek nasıl sürebilirim masaj yaparken uçlara da geliyor saçlarım kısa ya
Masaj yapmazsam etkisi olmaz ki :/ bu saç masajı aletleri alsam fayda eder mi kullandınız mı ? Bir de yağlar sürüyorum ya saçlarımı arındırırlarmış pahalı şampuanlarımı harcıyorum hemen bitiyor yazık şampuanlaraya biraz daha uzayana kadar sürme yada boya fırçasıyla diplere uygulayıp masaj yapmadan sarmala en azından uzayana kadar, fırça zaten sürerken masaj etkisi yaratıyor
Bilmem hiç kullanmadım, daha doğrusunu iyisini bulamadım, benim bulduğum sertti ve uçları girintili olduğundan saçı yolacak gibiydi.. Şampuan için birşey demek istemiyorum, çünkü saçın yıpranmış olduğundan arındırıcı şampuanlar kopmanı arttırabilir, sls iyice kurutup keçe gibi yapabilir, birşey diyemiyorum o sebeple..Masaj yapmazsam etkisi olmaz ki :/ bu saç masajı aletleri alsam fayda eder mi kullandınız mı ? Bir de yağlar sürüyorum ya saçlarımı arındırırlarmış pahalı şampuanlarımı harcıyorum hemen bitiyor yazık şampuanlarane kullansam hem ucuz hem etkili bi şampuan yağ çıkarmak için ?
Sordumm yarın Himalaya alıcamBilmem hiç kullanmadım, daha doğrusunu iyisini bulamadım, benim bulduğum sertti ve uçları girintili olduğundan saçı yolacak gibiydi.. Şampuan için birşey demek istemiyorum, çünkü saçın yıpranmış olduğundan arındırıcı şampuanlar kopmanı arttırabilir, sls iyice kurutup keçe gibi yapabilir, birşey diyemiyorum o sebeple..sevdabuzer 'e sorabiliriz o daha bilgili bu konuda
Kopma derken ??? Anlamadim ama heralde yanik sactan bbahsetmişsin kopmanin sampuanla alakasi yokki saclarin bu kadar yaniksa hangi sampuan olursa olsun kopar yani bence uuzatırken bir yandanda azar azsr kestir o yanik yerlerini
Zaten öyle yaptım ama şu an çok kısa gözüktüğü için kestirmekte istemiyorum, uçlarda kopmalar var senin sarı saçlı halinin uçları gibi ama ben koyuya boyattığım için pek bekli olmuyor ama azalıyor saç uçlarım çok inceldi eskisi gibi gür değilKopma derken ??? Anlamadim ama heralde yanik sactan bbahsetmişsin kopmanin sampuanla alakasi yokki saclarin bu kadar yaniksa hangi sampuan olursa olsun kopar yani bence uuzatırken bir yandanda azar azsr kestir o yanik yerlerini
Yok canim gur degil o kadar dokulduki anlatamam tel tel kaliyo sacimlarimBenim saçlarım yıprandığı için çok azaldı seninkiler hem gür hem de uzun Benin böyle olsa hiç kafaya takmam canım harikalar maşallah benimde önceden bu gürlükteydi
Uclar yanik olduğu icin incelmiştir onlardanda kurtulursan daha iyi olur yavas yavas kestir,artikZaten öyle yaptım ama şu an çok kısa gözüktüğü için kestirmekte istemiyorum, uçlarda kopmalar var senin sarı saçlı halinin uçları gibi ama ben koyuya boyattığım için pek bekli olmuyor ama azalıyor saç uçlarım çok inceldi eskisi gibi gür değil
Evet aynen öyleUclar yanik olduğu icin incelmiştir onlardanda kurtulursan daha iyi olur yavas yavas kestir,artik
Canım sen yanlış anladın benim saç uçlarım yanık saç diplerim çok sağlıklı diplere sürünce dökülme plmuyor , saç uçlarına deyince saç uçlarımdan dökülüyor saç diplerim sağlıklı gayetaybuss canım saç diplerine dax sürmemeni tavsiye ederim senin için uygun bir ürün değil dipten gelen bir dökülme yaşıyorsan. Daha hafif daha sıvı yağlar sürmen lazım. Dax malum vazelin gibi. Saçlarım diplere masaj yaparken benim de dökülüyor dax sürerken genel birşey bu herkeste olur az da olsa. Ama aen boylara dax sür derim diplere de hint yağı badem yağı sür. onlar daha kolay arınıyor daxa göre. böylece daha az saçın dökülür.
Hem arındırıcı hem de dökülmeyi azaltan bir ucuz şampuan istiyorsan bioblas önerebilirim. Onun dökülmeyi önleyici şampuanı hem yağları arındırırken kıyabileceğin bir şampuan fiyatında, hem de dökülmeyi azaltmıştı bende kullandığımda.
Canım sen yanlış anladın benim saç uçlarım yanık saç diplerim çok sağlıklı diplere sürünce dökülme plmuyor , saç uçlarına deyince saç uçlarımdan dökülüyor saç diplerim sağlıklı gayet