Saç Uzatma Yöntemleri Mary'le grupça saç uzatma ♡

Canımmm dax öncende kullanırken boya birazcık gelse bile çok döküyor saçları daxı sürerken aranızda böyle olan var mı :/
Canım o yanık olduğu için olabilir, yanan saça saç kremi sürdürmezler benim bildiğim yumuşadıkça daha kolay kopar diye, dökülen saçlara bak bakalım kökü var mı, yoksa dediğim gibi boyadan kaynaklı yıpranık olduğu içindir

Aynen öyle canım ama nasıl sürüden sadece diplere de zor sürmek nasıl sürebilirim masaj yaparken uçlara da geliyor saçlarım kısa ya

Aynen öyle canım ama nasıl sürüden sadece diplere de zor sürmek nasıl sürebilirim masaj yaparken uçlara da geliyor saçlarım kısa ya
ya biraz daha uzayana kadar sürme yada boya fırçasıyla diplere uygulayıp masaj yapmadan sarmala en azından uzayana kadar, fırça zaten sürerken masaj etkisi yaratıyor

ya biraz daha uzayana kadar sürme yada boya fırçasıyla diplere uygulayıp masaj yapmadan sarmala en azından uzayana kadar, fırça zaten sürerken masaj etkisi yaratıyor
Masaj yapmazsam etkisi olmaz ki :/ bu saç masajı aletleri alsam fayda eder mi kullandınız mı ? Bir de yağlar sürüyorum ya saçlarımı arındırırlarmış pahalı şampuanlarımı harcıyorum hemen bitiyor yazık şampuanlara ne kullansam hem ucuz hem etkili bi şampuan yağ çıkarmak için ?

Bilmem hiç kullanmadım, daha doğrusunu iyisini bulamadım, benim bulduğum sertti ve uçları girintili olduğundan saçı yolacak gibiydi.. Şampuan için birşey demek istemiyorum, çünkü saçın yıpranmış olduğundan arındırıcı şampuanlar kopmanı arttırabilir, sls iyice kurutup keçe gibi yapabilir, birşey diyemiyorum o sebeple.. sevdabuzer 'e sorabiliriz o daha bilgili bu konuda

Sordumm yarın Himalaya alıcam bu arada evet Himalaya kopma yapar mı sevgili sevdabuzer ?

Bir de priorini ne zamanlarda kullanayım ? :/

Sordumm yarın Himalaya alıcam bu arada evet Himalaya kopma yapar mı sevgili sevdabuzer ?
Kopma derken ??? Anlamadim ama heralde yanik sactan bbahsetmişsin kopmanin sampuanla alakasi yokki saclarin bu kadar yaniksa hangi sampuan olursa olsun kopar yani bence uuzatırken bir yandanda azar azsr kestir o yanik yerlerini

Kopma derken ??? Anlamadim ama heralde yanik sactan bbahsetmişsin kopmanin sampuanla alakasi yokki saclarin bu kadar yaniksa hangi sampuan olursa olsun kopar yani bence uuzatırken bir yandanda azar azsr kestir o yanik yerlerini
Zaten öyle yaptım ama şu an çok kısa gözüktüğü için kestirmekte istemiyorum, uçlarda kopmalar var senin sarı saçlı halinin uçları gibi ama ben koyuya boyattığım için pek bekli olmuyor ama azalıyor saç uçlarım çok inceldi eskisi gibi gür değil

Uclar yanik olduğu icin incelmiştir onlardanda kurtulursan daha iyi olur yavas yavas kestir,artik

aybuss canım saç diplerine dax sürmemeni tavsiye ederim senin için uygun bir ürün değil dipten gelen bir dökülme yaşıyorsan. Daha hafif daha sıvı yağlar sürmen lazım. Dax malum vazelin gibi. Saçlarım diplere masaj yaparken benim de dökülüyor dax sürerken genel birşey bu herkeste olur az da olsa. Ama aen boylara dax sür derim diplere de hint yağı badem yağı sür. onlar daha kolay arınıyor daxa göre. böylece daha az saçın dökülür.

Hem arındırıcı hem de dökülmeyi azaltan bir ucuz şampuan istiyorsan bioblas önerebilirim. Onun dökülmeyi önleyici şampuanı hem yağları arındırırken kıyabileceğin bir şampuan fiyatında, hem de dökülmeyi azaltmıştı bende kullandığımda.

Ben şuan Bonacure acil saç kurtarma serisini kullanıyorum. Saçhane gibi online internet sitelerinde şu sıralar 1+1 kampanya vs de yapmışlar. Ben memnunum özellikle maskesi ve şampuanından. Kremini almadım maskesini krem niyetine kullanıyorum her yıkamadan sonra. Bir de loreal'in dışı gold bi repair şampuanı var. Yıpranmış saçlara yapılandırıcı şampuan. Son olarak deneme amaçlı aldıgım şampuanlar bunlar ve memnun kaldım. daha önce matrix kullandım, phyto kullandım onlar da çok iyidir.

Canım sen yanlış anladın benim saç uçlarım yanık saç diplerim çok sağlıklı diplere sürünce dökülme plmuyor , saç uçlarına deyince saç uçlarımdan dökülüyor saç diplerim sağlıklı gayet

aybus aynı sıkıntı bende de var uçlar kopuyo. maalesef ki geçmiyo benim 10cm yanık saçım vardı hşç kestirmedim ona rağmen 2-3cm kaldı. kuaföre tövbe ettiğim için hiç gitmiyorum gitmicem de . bir buçuk yıldır kısacık saçla dolandım şekil almıyo düzleştiriyom kabarıyo . topluyorum yakışmıyo. yavaş uzaması da bonusum oldu. karışım yağar uçları kurutuyor uçlara tek çeşit yağ sürmeye başladım

canım o zaman dediğimin tam tersini uygulıcaksın. diplere dax uçlara hafif yağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…