- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
Canım daxı uçlara sürmezsen kuruma yapmaz benimde başlarda öyle oluyodu saçımın tamamına sürdüğümde artık sadece diplerime masaj yaparak yediriyorum kuruma sıkıntısı yapmıyo ve uçlarını anca kese kese o görüntüden kurtulabilirsin hiçbir ürün toparlamaz :)canım senein saçların harika uzamışlar bayıldımmm, benim saçlarımı görsen çalı süpürgesi gibi uçlarıneler sürdüm konuma bekliyorum; Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)
dax bana iyi gelmedi başka kurutan kürlerde yapamam saçlarımın uçları çok kopuyo hazirandan beri omzumun üzerinde aynı yerde 2 kutu dax bitirdim en az 200 tllik yağlar aldım onları kullandım solgar içtim biotin hiç fayda etmedihala da aynı boydalar... önerilerini bekliyorum
Deneyip yorumlıcam anca bende inşallah sivilce olayını yapmaz bakalım :)ben de Solgar'ın Formula Snh'sini kullanıyorum. Daha önce biotinini de kullanmıştım. O da kuru ve sivilceye meyilsiz cilt tiplerinin kullanabileceği bir ürün. Yaglı ve sivilceli ciltlerde tüylenme ve sivilcelenme yapıyor :)
saç toniği aldım dipler için zaten sirke de kullanıyorum... saç uçlarım ortaları falan kuru dipleri normal, annemin falan çok hızlı uzuyor...canım öncelikle teşekkür ederim. bzı insanların saçları genetik olarak hiç uzamıyor. veya yılda 3 4 cm en fazla. Ailende varsa eğer senin gibi saçı hızlı uzamayan, muhtemelen ona çekmişsindir. anne baba hala teyze gibi biri. eğer böyle bi durum yoksa bir tahlil yapmanı öneririm. eğer içten gelen bir tahatsızlığın varsa karaciğer olur tiroid olur, demir eksikliği olur çinko eksikliği olur.. eğer bu seçenkte de bi sorunun yoksa saç tipin hakkınds konuşalım csnım. kuru mu yağlı mı saç diplerin eğer tıkanmışsa uzamaz. bir büyük eczaneye gidip saç kontrolü yaptır. ücretsiz bakıyorlar makinede phytonun temizleyici özellikteki saç şampuanını alırsın öyle bir sıkıntın çıkarsa.
kese kese çok kısa kaldı hala yanıklar var amaCanım daxı uçlara sürmezsen kuruma yapmaz benimde başlarda öyle oluyodu saçımın tamamına sürdüğümde artık sadece diplerime masaj yaparak yediriyorum kuruma sıkıntısı yapmıyo ve uçlarını anca kese kese o görüntüden kurtulabilirsin hiçbir ürün toparlamaz :)
ya zaten bende bunları biliyorum ama yani 15 günde saçlarını boyayan ben en son ocakta ve nisanda boyadım en son, düzleştiricimi çöpe attım maşa zaten yapmıyorum, daxı da düzenli kullandım ama benmari usulü yapmadımBenimde öyle canım çok kısa kestirmek zorunda kaldım depresyona girdim sonunda :) sana tavsiyem daxı düzenli yapman birtek diplere uçlara da hindistan cevizi yağı öneriyorlar ben denemedim. Ben birde şampuanıma çam terebentin bemiks bide evigen koydum faydasını olduğunu düşünüyorum. He birde ısı aletlerinden olabildiğince uzak dur ve boyadan:)
ya zaten bende bunları biliyorum ama yani 15 günde saçlarını boyayan ben en son ocakta ve nisanda boyadım en son, düzleştiricimi çöpe attım maşa zaten yapmıyorum, daxı da düzenli kullandım ama benmari usulü yapmadım
Hindistan cevizi yağını tüm saçına mı uyguluyosun canım dipler uçlar olarak bende bu gece dax sürüp sabaha kadar bekleticem :)
Darısı başımızaa uzunluğuna ulaştığım gün kendime bayram ilan edip her sene kutlıcam valla belime kadar falan hedefim yok :) :)bugün diplerime hint, susam, argan, hindistancevizi yağı sürdüm. Bir de E vitamini sttım içine. Boylara da sadece hindistancevizi yağı sürdüm. 5 saat bekleticem yine. Sonra yıkayıp macademia yağı sürücem urban care'in. O çok iyi geliyor. Bu serumu beklettikten sonra biraz, yani saçlarınızın emme süresine göre değişir, sonrasında da uçlara elsevin çiçek özlü krem yağını sürüyorum. Yine bu akşam öyle yapıcam. yaşasın bakımlı saçlar.
Darısı başımızaa uzunluğuna ulaştığım gün kendime bayram ilan edip her sene kutlıcam valla belime kadar falan hedefim yok :) :)
bu da benim yaklaşık 3 aylık sürecim gerçi iki ay hiç bakım yapmadım bir aydır daxı kullanıyorum az bir uzama var 3 aya göre ama pes etmeden devam :)inşallah dilediğin gibi olur. bi insan istediği bişeyde inat ederse mutlaka sahip oluyor. ısrar önemli
ben de aynı boya gelmelerimiçin uğraşıyorum. yanlar daha kısa. bir türlü eşitlenceğe de benzemiyorlar
bu da benim yaklaşık 3 aylık sürecim gerçi iki ay hiç bakım yapmadım bir aydır daxı kullanıyorum az bir uzama var 3 aya göre ama pes etmeden devam :)
Ay inşallah Daxı daha düzenli kullanıyorum artık biotini de bi haftadır içiyorum bakalım bir aya etkisi nasıl olcak :)kesinlikle uzama var canım. ha gayrer önümüzdeki yaza sen de yaklaşık benim boyda bi saça sahip olursun bence :)
Bu benim saçım belime kadar istiyorum
Evet hemen hemen aynı canımçok iyi canım benim boylarda gibi geldi hatta. yazdıklarımı oku canım, orda neler uyguladığım yazıyor..
ombrelerimiz bile aynı sanırım