Saç Uzatma Yöntemleri Mary'le grupça saç uzatma ♡

saç tipini detaylı söylersen yardımcı olmaya çalışırım.

Iyi akşamlar bende bir aydir sinameki yapiyorum 1 haftadirda barcelino yagi argan ve keratin serumu ve elseve mucizevi yag ve sac guzellestirici yag kullaniyorum bugunde dax supergro aldim suan sacimda ve sabah yikayacam hepsini kullansam bi zarari olurmu

Tesekkür ederim inşallah peki sacıma yaptiklarimla zarar vermis olurmuyum yorulurmu sacım
Pek bilgi sahibi değilim ama yavaş yavaş yap bence canım saçını yorarsın
Benim mesleğim güzellik uzmanlığı aslında ama bayan kuaföründede çalışmışlığım var
Çok fazla olmasa da saçla ilgili az çok bilg sahipliğim var
Arkadaş güzel şeyler yazmış önceki yorumları oku bi :)

canım saç tipin kuruysa sinameki kullanma. yağlıysa da dax kullanma. daha sağlıklı uzayan saç dsha fazla ürüm kullanılan saç değildir çünkü. saç tipine göre doğru uygulanan üründür. geri diğer söylediklerin gayet iyi canım :)

kaç ayda bu boya geldi canım? bi bu kadar daha uzaması lazım bele gelmesi için çünkü. ne kadar zamanda bu boya geldiğini bilirsen bi o kadar daha zaman sonra beline gelicek demektir. bir de saç kısayken daha hızlı uzar. bu boylardan sonra uzama daha yavaş oluyor.
benim fotoğraflarım ilk sayfalarda mevcut şuan bir müddet daha ciddi fark görmek için bekliyorum. sonra çekicem. :)

Dalgalı ince telli canım
Kuru değil ama çok yağlı bir yapısıda yok
Saçımın uçları kuru tabii boyalı kısımlar

o zaman dax ve diğer yağlar karşımını rahatlıkla yapabilirsin canım. uçlar kuru olduğu için sinamekiye yine bulaşma derim. saçlarını nemliyken iyi kremle ve bir sonraki banyoya kadar da uçlara serumlarını yenilersen o kuruluk zamanla azalır. bende de öyle. uçlar kuru.

Bunları aktarda bulabilirim dimi canım

Benim saclarim daha uzundu ama uclar olu olunca kestirdim canim bekliyorum fotografini tesekkur ederim insallah seneye belimde olur :)

ben saçlarımı kozmik bakım günlerinde kesiyorum demiştim arkadaşlar. Normalde aslan günlerinde kestim 2 kez. Bugün saçlarımı kesme ihtiyacı hissedip tekrar kasım saç kesimi tarihlerine baktıgımda görüdm ki 2 kasım akşam saatlerinde saç kesimi yapın diyor yay burcundaymış saç kesimi günü. Uçlarında biraz kırık tesbit ettiğim için benim açımdan çok iyi oldu. Az önce kesme işlemini tamamladım. Hızlı uzama etkisi varmış yay burcu saç kesiminin ve bu etki bu ay geçmişe göre daha güçlüymüş. Ben saçlarımı ayda 2 kez bi yay bi aslan gününde kesmiş oldum ki bana 2 kez ancak yetiyor bu uçları temizleme işlemi. Benim yaptıgım işlem yalnız elime alıp bütün tutamı birkaç cm kesmek değil. Sadece kırıkları bulup kesmek.
Şöyle ki; saç uçlarımı tutam tutam elime alıyorum. ve kucagıma telefonun ışığını açıp koyuyorum. ışığa uçları tutarak kırılmış uçları tek tek bulup o şekilde kesiyorum. Size de böyle yapmanızı tavsiye ederim.

Bende yapmak istiyorumda bitürlü kıyamıyorum kesmeye neyse bugün milimde olsa kesiyim bare :)

Merhaba

Dün aslan gününde saçlarımın kırıklarını aldım. Kesinlikle fark ediyor diğer günlere göre. Saçşar kendini hemen topluyor. Bu ay 3 kez saç uçlarımdan aldığım için yeni foto eklemedim. bir fark görünmez diyerek.

Kesimden sonra dün ilk defa mayonez sürmeyi denedim. Diplere dax süpergro ve h.cevizi yağı sürdüm. Komple bpylara da bir bardak mayonez, hint yağı ve E vitamini karıştırıp uyguladım. 3 saat beklettikten sonra yıkadım. İnanılmaz diyorum, keşke daha önce keşfetseymişim bu karışımı. Yıpranmış boylara yapılabilcek en mükemmel hediye mayonez diyorum şuan. Çok faydasını gördüm. Her hafta 1 kere yapıcam mutlaka. Bu hafta 2 kere yapmayı planlıyorum. Size de tavsiye ederim arkadaşlar.

Siz de son durumlar nasıl? Var mı uzama?

dax uyguladıgım günler içine birsürü yağ katıyorum canım yorumlarımda yazmıştım. ama dün dax kullanmadım tüm diplere ve boylara uçlara heryere thelifeco h.cevizi yağı uyguladım.
Canımmm dax öncende kullanırken boya birazcık gelse bile çok döküyor saçları daxı sürerken aranızda böyle olan var mı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…