Uzaması gayet iyi benceKi bakımlı duruyor gerçekten :) bende uzatmaya çalışıyorum ama daxtan başkasını kullanmaya üşeniyorum açıkçası :) hatta bugün bakım günüm sürmeye kalkmak için savaş veriyorum kendimle :)
Yaptım yaptım bende duruma göre bakıyorum eğer geç yaparsam bi iki saat bekletiyorum anca ama illa haftanın bir günü geceden yapıp sabaha kadar bekletiyorum inşallah faydasını görürüz artık :) ben bide şimdi biotin hapına başladım doktora gittim tahlil falan bi eksik çıkmadı biotin yararlı olur kullanabilirsin dedi takviye olarakta bi onu yapıyorum artık :) benim yolum senden uzun daha omuzlarıma gelmiyo saçım :)
Merhaba kızlar. Dün eve gelir gelmez diplere yine aynı karışımı yaptım süpergro ve diğer yağlarımla. Boy ve uçlara da the lifeco'nun hindistancevizi yağını uyguladım. 5 saat bekletip yıkadım. 1 gün birşey yapmıyorum diğer gün bakım yapıyorum. haftada 3 güne denk geliyor maximum. Bakalım 2 hagta sonra tekrar saçımın son halinin fotosunu atıcam. Solgar ürününü de sabah akşam yemekten hrmen sonra alıyorum. Tırnaklarım baya güçlendi. soyulma kırılma kalmadı. saçlarım ve cildim de umarım güçlenir.
solgar biyotin 5 mg mı? yani toplam 10 mg mı alıyorsun?
canım senein saçların harika uzamışlar bayıldımmm, benim saçlarımı görsen çalı süpürgesi gibi uçlarıneler sürdüm konuma bekliyorum; Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı)
dax bana iyi gelmedi başka kurutan kürlerde yapamam saçlarımın uçları çok kopuyo hazirandan beri omzumun üzerinde aynı yerde 2 kutu dax bitirdim en az 200 tllik yağlar aldım onları kullandım solgar içtim biotin hiç fayda etmedihala da aynı boydalar... önerilerini bekliyorum