- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha😉aynen oyle .herkez hemen hemen aynı yaşlarda burda eglenceli gecıyo gunlerim.hepsi birbirinden enteresan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar buarada gülücükmü öpücükmü ne atıyosanız telden atıldıgı için gözükmüyo malesef.ben neler atıyorum haberiniz yok.hahaha😃😃
Gec cıkıyorumya biraz akşam gecmek bilmiyo malesef cunku herkez dışarda oluyo tek kslıyorum akşamları.ohh ne güzel,günleri en azından iş yerinde geçiriyon çabuk geçer,evde vakit geçmiyoo
bakk yoksa yine beni mi öpüyon seni gidi seni ne atıyosun biizlereee
Valla ben şort askılıya gectim cok daralıyorum gece cunku.
bende cıbıl cıbılım ama yok o bile bunaltıyo beni ateş basmalarımız başladı desenee hadi yaa wc ye ben yatmadan gidiom gelmesin gece diye 4 de geliyo yine
Çok eğlenceli geçiyor valla. İşler aksıyor ama olsunHahaha😉aynen oyle .herkez hemen hemen aynı yaşlarda burda eglenceli gecıyo gunlerim.hepsi birbirinden enteresan
Neler yapıyon bize sen öpüyon mu , kokluyon mu hııKızlar buarada gülücükmü öpücükmü ne atıyosanız telden atıldıgı için gözükmüyo malesef.ben neler atıyorum haberiniz yok.hahaha😃😃
Gec cıkıyorumya biraz akşam gecmek bilmiyo malesef cunku herkez dışarda oluyo tek kslıyorum akşamları.
Yok canım şaka yaptm bişey atmıyorum.öpmeleri bıraktım artık😃😃😃
hamile style
Biz şimdiden başladık. Yaz daha gelmedi bile napçaz :26:
Çıkamıyoz o etkilerden zaten
ooo jeahh pregnant style 💃
Beklemeye devam o zaman yapcak bişey yok (Allah ım sağlıklı bebişler nasip etsin cinsiyet önemli değil ama merak ediyor insan :)yok bizde merakla bekliyoruz, ikili teste söyler diye umut ettik ama cok erken dedi, arkadasimda 15haftaliken söylemisler, simdi 15haftaligi bekliyoruz cinsiyeti ögrenmek icin doktorda kesin bir cvp icin 20haftalik olmasi lazim dedi
Beklemeye devam o zaman yapcak bişey yok (Allah ım sağlıklı bebişler nasip etsin cinsiyet önemli değil ama merak ediyor insan :)
Mecbur sabredicezBende acayip merak ediyorumya.5 - on hafta daha kım sabredıcek cinsiyet için.iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben bugün birazcık yokum aranızda kızlarrr,.ben yokken fazla sohbet etmeyin yetişemem size hee
Yapcak bişey yok yarın okursun artık canımm😁bizi kimse tutamaz biliyosun😃😃
vay hainnn akşama kadar gelirim yaa o kadar kaçırmam herhaldee
Tamam sen gelene kadar bi kelime etmicemm😃😃😃
vayy beee ağlatacaksın benii konuş konuş ben her türlü yetişirim sizeee