- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
Yok blöf yaptım zaten.😃😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hihhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok blöf yaptım zaten.😃😃😃
Beklemeye devam o zaman yapcak bişey yok (Allah ım sağlıklı bebişler nasip etsin cinsiyet önemli değil ama merak ediyor insan :)
ben bugün birazcık yokum aranızda kızlarrr,.ben yokken fazla sohbet etmeyin yetişemem size hee
Hihii bende fazla giremiorumm kizzz:) fazlaa konusmayinn kizlarrr calisinn calisinnn
Kızlar bu iştem cıkma ,, gebelık parası ile ilgili falan net bilgisi olan varmı
hergün sohbetlerinizi büyük bir sabırsızlıkla açıp okuyorum cok konuya dail olamasamda bende suanda 11 haftalığıö haftaya 2 li tarama var kararsızım yaptırıp yaptırmamakta ama doktorum ense kalınlığını ölçmemiz lazım dedi... bende hepiniz gibi cinsiyeti cok merak ediyorum tabiki önce saglık ne verirse amenna... ama işte merak bu ikinci olacak benim 5 yaşında kızım var.
Kızlar selam 4 5 gündür yazamadm ama okumaya çalştm iş yoğunluğu ve yorgunluğu erkenden uyuyordum..naptnz göbüşler belli olmaya başladımıı bakimmm 😜😜
Selam kızlar nasılsınız? Ben de işe başlayınca burada yazılanları fazla okuyamadım. İki gün önce ikili test için kan verdim ve ultrasonda ense kalınlığı testi yapıldı. Normal çıktı Kan Sonucu Pzt çıkacak. Sata göre 12+3 olduğu halde 12+6 haftalık dedi doktor. Bulantılar şiddetli olmasa da gün içinde yokluyor. Folikasit içiyor musunuz? Kendi kendime bıraktım ben. Ankara'dayım etlik zübeyde hanım has.'ne gidiyorum sıra olmaması ve her işlemin seri şekilde yapılması güzel ama doktor gebelerle bebekle falan çok ilgilenmiyor.bir muayene 3 dk sürüyor. İlk bebeğimde ve gebelikten önceki kadın doğum muayenelerinde özel hastane tercih etmiştim.bunda herşey normal seyrinde, çok fark yok diye ve tabiki artan tahlil ücretlerinden dolayı devlet hast.ne gitmeyi tercih ettim ama ilgisizlikten hoşlanmadım ayrıca cinsiyeti söylemeyebiliyorlarmış. Çok saçma değil mi? Acaba yine Turgut özal hast'ne mi gitsem? Orada kim iyi bilginiz var mı?
E ben otryorum boş boş hiç yogun olmadmki buzamana kadar😃😃takılıyorum öyle işyerinde.hamileyim diye kimsede bişey demiyo
hergün sohbetlerinizi büyük bir sabırsızlıkla açıp okuyorum cok konuya dail olamasamda bende suanda 11 haftalığıö haftaya 2 li tarama var kararsızım yaptırıp yaptırmamakta ama doktorum ense kalınlığını ölçmemiz lazım dedi... bende hepiniz gibi cinsiyeti cok merak ediyorum tabiki önce saglık ne verirse amenna... ama işte merak bu ikinci olacak benim 5 yaşında kızım var.
Kızlar ofise nazar degdırdım galıba erkekler birbirine girdı zor ayırdılar valla😃tamda canım mısır cekmiştı(aman canınız cekmesin)onu aldırcaktım.kaynadı arada
Ayy cnm bnm benim de cnm misir istemistii amaa simdii baska seyler istiorumm
Ya benim bianda kokusu geldı burnıma.yedim isırdım sanki.ama şimdi geçtı yakınlardada yok 5 dklık mesafede var.ofis karışmasaydı gondercektm birini
Ortam durulsun aldirirsinn annesii:)
İlk fırsatta aldrcam tabi kurtulamazlar
:) aldiralim cnm bn annemlerde oldugum icin heran soruolarr ne istioo canin diee gondermeme gerek bilee kalmiyoo eee ilk torun olcakk ins