önlisans bilgisayar programcılığı
önlisans bilgisayar programcılığı
söyledi ama ben konulara cevap yazmakta hala problem yaşadığım için sadece okumakla yetiniyorum çoğu zaman
bazen dakikalarca meleğimi hissedebilir miyim diye elimi karnıma koyup kendimi dinliyorum
vücut sağlığı için enbiya suresini oku, yüz güzelliği için yusuf suresini oku, sesli yasin suresini oku dedi
doğa sevgisi için vivaldi dinlet dedi
İnş canımya.eşim kımıldatmak için her akşam karnıma yapmadıgını bırakmıyo.konusuyo sarkı soyluyo seviyo.biraz çatlak bi kocam varda😜😜😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vala sürekli öyle olsam yandım,çok rahatsız ediyo
şişmeye çok meyilliyiz demekkiiç iç soda gerççekten rahatlatıyo insanıı
aynenn benim kocada oylee dur bn hissederim diooo bn hissetmiorumm sen nasil hissedeceksinn diorumm :) istee Rabbimiz in bize verdigi nimett istee hissederizz azz kaldi:)
kızlar ne mezunusunuz,bölümler ne...aklıma geldi de bi soram dedim
İnş canım .eşim dun ruyasnda beni gormüş dogum yapmışız oglumuz oldu diyo.e bende kız gördum.inşşallah saglıklı sıhatli benim gördüğüm olur😃😃😃😃
Ayy valla şişmeye meyilliyiz de fazla kilo olarak şişmesek bariİçiyorum şimdi rahtalarım İnş Allah.
Ben arabada bile midesi bulanan biriyim aslında. Hep korkmuşumdur hamilelikte çok bulanır diye düşünüyordum. Zayıfımda bünye kaldırmaz yata yata geçiririm diyordum. RAbbim hiç zorluk çektirmedi çok şükür. Sadece bu şişkinlik. O da hiç sorun değil o bulantıları yaşamaktansa şişeyim :)
Allah herkesein yardımcısı olsun hele bulantısı ve koku hassasiyeti olanların.
Ya sorma ajan gıbıyım her yerden kimsenin duymadıgı kokuları duyyorum😀😀koku var dıyorum herkez yoo ne kokusu dıyo
yookk gecer yaaa simdii bebiss buyuyoo ondandirr
İnş canım .eşim dun ruyasnda beni gormüş dogum yapmışız oglumuz oldu diyo.e bende kız gördum.inşşallah saglıklı sıhatli benim gördüğüm olur😃😃😃😃
Ayy valla şişmeye meyilliyiz de fazla kilo olarak şişmesek bariİçiyorum şimdi rahtalarım İnş Allah.
Ben arabada bile midesi bulanan biriyim aslında. Hep korkmuşumdur hamilelikte çok bulanır diye düşünüyordum. Zayıfımda bünye kaldırmaz yata yata geçiririm diyordum. RAbbim hiç zorluk çektirmedi çok şükür. Sadece bu şişkinlik. O da hiç sorun değil o bulantıları yaşamaktansa şişeyim :)
Allah herkesein yardımcısı olsun hele bulantısı ve koku hassasiyeti olanların.
Haha ajan seni
ben sadece sigara kokusunda kötü oluyorum o da çok değil aslında ama eşime baskı uyguluyorum bıraksın diye. Ayy çok rahatsız oldum git değiş üstünü falan. Yoksa aşırı değil :) Ama sırf o bıraksın diye :) İyilikten yani :)
evett,büyüsün yavru kuşummm,
heee ben kendime buldum da lşimdi size arıyorum hehehhelisee canimm :) nee yapcann kizz bizee is mii vercenn
Lİseden mezun oldum da. Aöf den daha olamadım :) Son yılım çeko. Umarım bitiririm bu yıl :)
ins gonlumuzden geceni Rabbimiz saglikli sihhatlii verirr bnm icimede erkek doguyoo cunku oglumuz olursaa hep yusuf koycaz adini dedik herzamanda yusuf ismini Rabbbimiz karsima cikardii artik bilmiyorum saglikli olsundaa kizimda olsun oglumdaa
buyurler bitanelerimizz saglicakla inss kucagimizaa alipp kizlarrr benimm bebiss dunyaya geldii diecegimiz gunleride goruruz ins yaaa:)