- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benım sabah karnımın sol tarafında cok agrım vardı.sankı beben oraya oturdu😃 kasıldım resmen.şimdi gectı şükür. Sizede oluyomu boyle. İlk defa oldu banada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bndede cnm bagirsaklarimda bi kramp gibi ari oldu sonra asagi indiu amaa gecti cok sukurr oluo arada boyle kizz arada bebisinizi his ediomusunuzz
Ben hissettmiyırum ama karnmda saga sola gttgnde ordakı baskıyle ne tarafta oldugunu hissedıyorum.kımıldamasını hissetmıyorum malesef
Hoşgeldin. Hayırlı olsun bebeğin.merhaba arkadaşlar bende epeydir bu sayfayı takip ediyordum üye değildim yeni katıldım aranıza bende 12+2 haftalık hamileyim :) bugün ikili test için gittik 10 gün sonra alıcaz sonuçları her şey iyi dedi doktor inşallah test sonuçlarıda güzel çıkar :)
Valla bebişi öğrendiğimden beri hep şişkinliğim var. Ama dıştan belli değil içten şişiyom ben :) Gaz var gibi hissediyorum midemde. Gergin mi gergin dokunsan pomm diye patlıcam sanki arada geçiyor arada gene geliyor. Şu son iki gündür yine böyleyim. Maden suyu içmeye çalışıyorum hergün. İşe yarıyor hem faydalı da. Sende iç canım belki sanada yarar.günaydınnn yok yaa yiyemedim ki fazla,kilo alacağıma veriyorum sanki,şişkinlik oldu,bağırsaklardan galibaa
Evet çok ilgililer.günaydın anneler nasılsınız?
dün aile hekimliğine kaydımı yaptırmak için gittim ve çok memnun oldum
oradaki hemşire o kadar tatlıydı ki uzun uzun konuştuk daha doğrusu o anlattı ben dinledim belki siz bunları biliyorsunuzdur ama yinede paylaşmak istedim.
Bana hiç olmuyor. Bende mi anormallik var :18: Geçmesine sevindim. Bazılarının erkenden kasılmaları bile başlayabiliyormuş. Allah'a emanetiz bizde bebişlerimizde.Kızlar benım sabah karnımın sol tarafında cok agrım vardı.sankı beben oraya oturdu😃 kasıldım resmen.şimdi gectı şükür. Sizede oluyomu boyle. İlk defa oldu banada
bnde hissetmiorumm ama arada kalp atisii gibii oluoo karnimm nazar:) boylee tiktik oluoo sendede baski uyguluo o zamann annesii bebislerimizz buyuyo artik:) ins 4 aydan sonra hissedicezz Rabbimizin izniylee:)
hemşirenin tavsiyelerini dinlerken gözlerim doldu hemen uygulamaya başlamak istedim
8. aya kadar bir hareket belirle ve hergün o hareketi aralıklarla yap dedi örn: karnının sol tarafına hafifçe 2 kez vur bunu yaparken yüksek sesle seni seviyorum de
8. ayda sen yüksek sesle seni seviyorum dediğinde vurduğun yerden her zaman olmasada sana tepki verecektir dedi
devamlı konuş dedi o zaman konuşması daha güzel olur dedi
belli bir melodi belirle dedi bu mozartta olabilir ney sesi de olabilir dedi onu da düzenli olarak doğuma kadar dinlet dedi doğum yaptığında çok ağladığı zamanlarda o belirlediğin sesi dinlettiğinde kendisini anne karnında zannedip sakinleyip susacaktır dedi
evett bndede oylee oluo oylee olduguu zamann millett ooo meltem karnindaa buyumus diolar. cnm bende yemekk yiyolemiyorumm halaa ayni kilom :sly:
Valla bebişi öğrendiğimden beri hep şişkinliğim var. Ama dıştan belli değil içten şişiyom ben :) Gaz var gibi hissediyorum midemde. Gergin mi gergin dokunsan pomm diye patlıcam sanki arada geçiyor arada gene geliyor. Şu son iki gündür yine böyleyim. Maden suyu içmeye çalışıyorum hergün. İşe yarıyor hem faydalı da. Sende iç canım belki sanada yarar..
hemşirenin tavsiyelerini dinlerken gözlerim doldu hemen uygulamaya başlamak istedim
8. aya kadar bir hareket belirle ve hergün o hareketi aralıklarla yap dedi örn: karnının sol tarafına hafifçe 2 kez vur bunu yaparken yüksek sesle seni seviyorum de
8. ayda sen yüksek sesle seni seviyorum dediğinde vurduğun yerden her zaman olmasada sana tepki verecektir dedi
devamlı konuş dedi o zaman konuşması daha güzel olur dedi
belli bir melodi belirle dedi bu mozartta olabilir ney sesi de olabilir dedi onu da düzenli olarak doğuma kadar dinlet dedi doğum yaptığında çok ağladığı zamanlarda o belirlediğin sesi dinlettiğinde kendisini anne karnında zannedip sakinleyip susacaktır dedi
Ya annişler benim doktorumda konuş bebişle diyo ama bazen konuşucak hiç bişey gelmiyo aklıma.yani sabrsızlıkla onu bekledgm dışında.bazen bi kelime edemiyorum.enteresan ama muabbet etmek istıyorum aklıma bişey gelmiyo😃😃
hehehhe :) birde cinsiyeti bilsek o zaman belki gelir en azından oğlum kızım deriz ama cinsiyette bilmioz dahaa
Aynen yani hep aynı şeyler geliyo aklıma farklı ben ne konışım minnacık bebişle.😀😀😀
Aa cok guzelmiş ya bende yapim bunlarıı.baska bişey dedimi
kızlar ne mezunusunuz,bölümler ne...aklıma geldi de bi soram dedim
heehhe senin organları sıkıştırıyodur içerden aynen gaz var gibi oluyo... maden suyu da sade içimiyorum ki limon sıkıp içine öyle içeyim o zaman,sağol canımm
Ya annişler benim doktorumda konuş bebişle diyo ama bazen konuşucak hiç bişey gelmiyo aklıma.yani sabrsızlıkla onu bekledgm dışında.bazen bi kelime edemiyorum.enteresan ama muabbet etmek istıyorum aklıma bişey gelmiyo😃😃
Bilmiyorum valla yapıyo bişeyler :) Bende içemiyordum ama meyveli olanlarda da vitamin mineral yok diyorlar. Faydası yok sadece serinletir diyorlar. Madem faydası olsun diye içmeye başladım valla sade sade :) Sonradan sıkılan limonun mineral değerlerini değiştirmediğini biliyorum. Öyle iç. Beni rahatlatıyor. Hatta birazdan yine içiçem. Yemeği fazla kaçırmadımda ama neden şişiyoz bilmiyom valla :):)