- 21 Mayıs 2014
- 698
- 118
kadınlar kulübünü hep takip eden fakat yeni üye olan bir anne adayıyım sabahtan beri cevap yazmaya çalışıyorum yeni becerebildim. 9 haftalık hamileyim fakat hiçbir belirtim yok bulnatım kusmam ve aşermem olmuyor hastanede çalışıyorum ve nerdeyse her hafta bir bahne ile ultrasona giriyorum ama bu sefer doktorum kızdı ve 12. hafta gel dedi ama ben sabredemiyorum bu belirsizlik sizce normal mi ?
göğsümdeki hassasiyette 3 gündür yok pazartesi günü meleğimi görmüştüm tekrar doktora gidemiyorum kızacak diye :26:
cnm birseyler ters gitse zaten bunu hisedersin, ya ağrin olur yada kanaman olur. ltf icini ferah tut. o ultrason da bebege zararli sih sih girildiginde biliyorsun degilmi? bide altan bakiyorlar daha büyümedigi icin, daha kötü yapma bence ltf, doktorunu dinle. benim ilk hamileliğim düşük olmasina rağmen senin gibi yapmiyorum :) 28.04 gittim ve doktor ta 06.07. bir dahaki randevuyu verdi, yani hersey yollunda gidince pimpiriklenmeye gerek yok :) dedigim gibi ters giden birsey olduğunda ztn hisedersin annesi