- 21 Mayıs 2014
- 698
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyuzcan sanirsamki senin dogumun kolay olucak, insAllah yani, öyle hisediyorum :) as ermeyenlerin genelde dogumuda kolay oluyor
ayyy canım yaa ağzından bal damlıyoo bi sorun olmazsa normal doğum istiyorum sonuna kadarr... inşallah hepimiz bi bağırtıda doğururuz
Amin cnm insAllah... duydugum tecrübelere dayarak icime öyle doguyor :)
hadi bakalımm... bak bi zor doğurayım direk buraya girecem sana sorucam
kızlarrrr bişi sorucam gece tuvaleti gelipde uyanan varmı benim gibi. önceden sabaha adar gelmezdi hiç şimdi 4 de ayaktayım valaa birde gece yatakda dnerken kasığıma bi batma oluyo sizdede oluyo mu?
hihihi simdi daha cok dua etmeliyim kolay dogum yapman icin - korktum
ben 2 kere falan kalkıyorum gece :S
öyle mii daha şimdiden böyleyizz,ilerleyen haftalarda artık yatağı wc ye taşırızz
tek isteğim şu 3 aylık dönemi bitirmek sağlıkla hayırlısıyla.. şu ikili taramayı atlatalım isterse 10 kere kalkayım gece :))) günler geçmiyo bi türlü merak ediyorum :S
öyle mii daha şimdiden böyleyizz,ilerleyen haftalarda artık yatağı wc ye taşırızz
aynennn 3 aya girmeme 2 hafta kaldı,2 haftaya da 2li teste gircem benimde tek derdim o şu an,sağlıkla mutlu atlatabilmek
48 mi anomm ne kadar zayıfsın canım yaa :) inşallah alırsın tombik yanaklı anniş olursunn
sanırım aynıyız benim sat 8 mart. ikili tarama için dr 2 haziranı verdi. en son 9. haftanın başında gitmiştim :S inşallah ogünleri görür sona bebeklerimizi hissedip hissettiklerimizi yazarız paylaşırız :)))
teşekkür ederimm inşallah :)) rabbim herkesin isteyip dilediğini versin inşallah :)
Merhaba kizlar martin 20 sinde ogrendim hamileligimi 25 kasim gibi dogum dediler ama doktor araligida sarkabilir dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neeeeeeeeeeee 5 kilo mu maşallahhh inşallah hepimiz güzel haberler veririz burdaa
EVET :) 5 kg benim ailemdeki tüm kadınlar en az 30 kg ile bitiriyor gebeliği yiyeni yemeyeni :) doktor da çok buluyor amaaan olsun
ilk gebeliğimde kilo alıyorum diye çok üzülüyordum sonra Allah al düşük yap da gör dedi şimdi umrumda değil :)