- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
Hee ben o kadar dayanamam sanırım senelerdir alışmışlık var :)
heee alışmışsan tabi duramazsın ben ilk boyadım, son olmasa bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee ben o kadar dayanamam sanırım senelerdir alışmışlık var :)
heee alışmışsan tabi duramazsın ben ilk boyadım, son olmasa bari
Aslında tamamen eski rengine dönerse boyamam canım eşim öyle seviyor ya bakalım kısmet
olmayana olmuyo bişi anamm biz çok pinpirikliyizz
Ahah doğal güzellik demek kiii :)
İşin şakası kız.:)Eşim öyle seviyor boyayayım diorum evde kıyamet kopuyor :) bende bi ara heves ettim istedim ama şimdi hoşuma gidiyor arada gıcıklığına boyayacagimm diomm. Seviyorum yaa
Evet yaaa biraz dışarı çıkıyorum acabaa bisey olcak mı die kafam karisiyorr... 4 ayı atlattik darısı 5 ayın başına Rabbimiz rahmetini eksik eylemesin yeter ki
aynen kiloda artış çok yok ama göbiş büyüyo gelsin kilolarr
gelsin gelsin 😂 Aman Allah'im grammlarin hesabini yaparken simdi gelsin kilolar diyorum ah ahhh annelik hormonlari ahhh
Ins canım salı günü görmeye gitcemm ins güzelliklerle görelim yaaa..
aynen valaa bebişden daha önemli bi durum yok şu an bizim için,kilo göbek büyüsün diye can atacaz nerdeyse
emzirne döneminde veririz insAllah
günaydınnn kızlar bana dua edin doktora gidiyorum,9 da randevum varrr, inşallah herşey yolundadır da size güzel haberlerle gelirimmm
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim. İnş Allah her şey iyi çıkar.günaydınnn kızlar bana dua edin doktora gidiyorum,9 da randevum varrr, inşallah herşey yolundadır da size güzel haberlerle gelirimmm
Canım neden öyle düşünüyorsun. İyidir bebişin merak etme. Hadi hayırlı haberlerle gel inş Allah.Insallah cnm guzel haberlerini bekliyoruz....benkmde iki hafta sonra var ama ben dayanamicam
bugun gideceğim icimde kötü bir his var rabbim bize bagislasin evlatlarimizi
günaydınnn kızlar bana dua edin doktora gidiyorum,9 da randevum varrr, inşallah herşey yolundadır da size güzel haberlerle gelirimmm
Benimde 9daydi randevum gittim bi hafta erken gelmissin dedi gramini boyunu soledi siz mesela anlatiyorsunuz kipir kipirdi felan diye kac oldu gidiyorum 15+2oldum bugun hic harrket ederken gormedim hep ya yatiyo ya oturuyo sinirlerim bozuldu hic bi bilgi vermeden geri gonderdi haftaya goruselim dedi baska ii doktorda yok off ne olacak bole bilmem :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde 9daydi randevum gittim bi hafta erken gelmissin dedi gramini boyunu soledi siz mesela anlatiyorsunuz kipir kipirdi felan diye kac oldu gidiyorum 15+2oldum bugun hic harrket ederken gormedim hep ya yatiyo ya oturuyo sinirlerim bozuldu hic bi bilgi vermeden geri gonderdi haftaya goruselim dedi baska ii doktorda yok off ne olacak bole bilmem :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.