- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
Kızlar kuafordeyim buradakiler saç boyatiyorlar kız boya, kokusu bisey yapar mı
napıon kız kuafördee bişi olacağını sanmam ama yinede çok yakında durma kokuyu içine çekme derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahımm bu ne güzel şirin şey bölee,özellikle çoraplarr minicik yaa allahım sağlıkla kullanmak nasip etsin canımm bayıldımm
Sağol canım benim âmin hepimize inşallah :)
napıon kız kuafördee bişi olacağını sanmam ama yinede çok yakında durma kokuyu içine çekme derim
Canım cok yakın durma sonuçta kimsayal bişey ama sen boyatmıyorsan zararı olmaz :)
Hamilelik de dip boyalarına alışıcaz kızlar :)
Yok kız ilk başta unuttum on dk içeride kaldım dahaa başını bekliyorum abooooovvvv bebiss var deDim.geri
benim dipler aldı başını gidiyo yaa bayağı indiler aşağı artık,kırk yılda bi saçımı boyadım 2 ay sonra hamiş oldumm
Benimde aynı sekil kuzum ya tatile gidiceğim zaman boyatıcam diye dipleri umursamadım sonra bi öğrendim hamileyim aldı basını gidiyor şimdi
Eşimin işine geldi tabi kendi rengine dönersin diyor :)
hahahah bu erkekler hep aynı demekki,aynen eşimde ohh kendi saçın gibisi varmı bak akıyo boyamazsın daha da diyo
Aaa demek ki hepimizin ki aynı :)
aynen öylelerr, benim saçlarımda beyazlar var yaa çok değil ama gözle görülüyo,önceden takmazdımda şimdi rahatsız ediyo o yüzden boyucam artık kendi saç rengimede olsa
Evet kendi rengine boya canım yada koyu renk ise kına yakabilşrsin hem beyazları kapatır hemde zararsız
Canım cok yakın durma sonuçta kimsayal bişey ama sen boyatmıyorsan zararı olmaz :)
Hamilelik de dip boyalarına alışıcaz kızlar :)
heee iyi yapmışsınn amaninn kokusu bayıyo boyanın yaaa
Hee yakaçtım dışarıya hemen size yazdım
hahahha evet bende ne olsa hemen size yazıom,iyi ki burası var he yoksa naprdık bi dünya soruylaa
Hehee:) aynen kuaforde dedi bisey olmaz benim hamisligim burada geçti die
bebiş doğsun az büyüsünde ondan sonraa,birde emzirme dönemi var,o dönemdede boyatmakdan korkarım ben
Yok canım başkasına bakıyordum hemmm benimm saclarimm dogaaal hihihih....