- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
en çok ikimize sürpriz oldu desene :)
bu arada günaydın canım tüm kızlar günaydın
günaydınn canımmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en çok ikimize sürpriz oldu desene :)
bu arada günaydın canım tüm kızlar günaydın
Gunaydın arkadaşlarr😃😃bugun mide bulantısız rahatca kahvaltımı ederek gune basladm cok şükür. İnşş akşama kadar boyle dvm ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korktuğum gibi bisey yokmuş gayta tahlili ii cikti tekrarlamaz inşallah tekrarlarsa müdahale edeceklermis
Hayirli Ramazanlar Annecikler :)
nasilsiniz? Bebisler nasil? Oruc tutan varmi aranizda?
Dün ilk bebegimin atislarini hisetim :) insAllah tekmeleride yakindir ve haftayada insallah cinsiyetini ögrenicez :) suan bile öyle atiyorki kuzum heycan yapti galiba :)
ve kizlar bir soru, bebisi sag'da olanlar, cinsiyetini biliyormusunuz?
sanada hayırlı ramazanlar canımmm,ohh bebişi de hissetmişsin ne güzel,arada bende hissediyo gibiyim sanki
canım şu an ne tarafta bebişim bilemiyorum ama 12 haftalıkken doktora gittiğimde sağdaydı ve erkek dedi doktor,yarında gidicem doktora bakalım ne diyecek
cok tsk ederiz teyzesi darisi size insAllah :)
genelde sagda olursa erkek, solda olursa kiz diyorlar ama terside olan örnekler varmis, o yüzden bi tahmin yürütmeye calisiyorum :)
seninde yarin hayirli haberlerini beklicem insAllah :)
Meltem sen öğrenmiş miydin cinsiyeti?
aminn inşallah canımm tez gelsin o günlerr
Hayirli Ramazanlar Annecikler :)
nasilsiniz? Bebisler nasil? Oruc tutan varmi aranizda?
Dün ilk bebegimin atislarini hisetim :) insAllah tekmeleride yakindir ve haftayada insallah cinsiyetini ögrenicez :) suan bile öyle atiyorki kuzum heycan yapti galiba :)
ve kizlar bir soru, bebisi sag'da olanlar, cinsiyetini biliyormusunuz?
Aminn amin canım.. Güzelliklerle gelsin ins
amin inşallahh canım,evet öle diyolar,senin bebiş ne tarafta peki
benimki solda %70 erkek
amin inşallahh canım,evet öle diyolar,senin bebiş ne tarafta peki
Ohh maşallah canım ne güzel yaaa darısı bizim başımıza ins. Ayrıca ben tutmuyorumm yaa
demekki sağ sol farketmiyo bebiş yer değiştirir mi acep anne karnında küçükken
benimki sagda kuzu, ilk haftalari sol daydi ama fazla sürmedi saga kaydi
bence degistiriyor, kizlar cok oynarmis diye biliyom
Teşekkürler seker kız inşallah :)cnm ne mutlu san cok sevındım saglıklı sıhhatlı dogsun ınsallah prenses