- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
hahahah doktorda mecburen teleşlanıp gel bi bakalım yüzüne der sen gidip direk bebişe bakalım dersin
Aynen beni tarif ettinn😃😃hehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahah doktorda mecburen teleşlanıp gel bi bakalım yüzüne der sen gidip direk bebişe bakalım dersin
Aynen beni tarif ettinn😃😃hehe
birbirimizi tanıyoruz artık da
Bıraz okuda guzel bilgiler varsa bende alimEki Görüntüle 1171695 kızlarr kitabımm geldi ve okumayaa başladım
Bıraz okuda guzel bilgiler varsa bende alim
tamam tatlımm,,ay ay dönemleri falan anlatıyo,bir sürü soru cevaplanmış falan şimdilik güzel gidiyo
inşallahh canımm, geçmiyo o bi ay yaa,kaç haftdır gün sayıyordum valaa
Kıtapevlerınde vardır dimi. Buarada heidi yazarımı
Evet valla cok ıyı olur. Ben abartim yuzumu birazda gormek istesin bian önce. Pztesiye gecsede yuzum arar anlatrım abartarsk😃😃
evet yazarı o, eşim bana D&R den aldı,bayağı da kalın hee 600 sayfadan fazlaa
Hehee bende sayıyordum ama dr değişikliği yüzünden salı günü gitcemm kizzzz hem sende kaç gündür yoksun
He iyi yakında var o kıtap evi
hehh beğenirsen alırsın işte yakınmış hem,biz kargolarla uğraşıoz burdaa
ben senden önce gitcem hihhhhi annemdeydim,ablam falan orda fırsat bulamadım nete,eve gelince yazabildim ancak
Avm yanmda hemen allahtan 😃
Hihhh... gitt bizde yarinina gitcezz ben de hala annemlerdeyimmm yahuuu kocisimm evimm off ulen Offf :sly: bebislerimizi guzelliklerle görelim ins
ben araştırsam belki bulurdum samsunda ama tek tek bakacak halim yok,direk ordann almak daha cazip
Ayrica kızlar dun eltim doğum yaptı darısı hepimizin başına ins bi kızımız oldu