- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
Aynen cnm yormaya gerek yok kendini kocişler bulsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm yormaya gerek yok kendini kocişler bulsun
hadi yaaa anaa kaç ay oldu kız az kalmıştır ama gelmesine daa
ayy ayyy maşallahh, aminn hepimize inşalahh
1 ay 1 gün oldu kizzz evet ins dr gitme günüme gelicek insallahhhh yaa hayırlı bi şekilde ins
Evett kız kız sancı çekiyor ben doğdu mu bebiş diorumm yaa:)
inşallah canımm,allah kavuştursun sizii
anammm vicdansız sabuhaa senii
Amin canım:) kız merak ediyorum çıktı mi dieee
hee et merak et,o merak ettiğin şeyi 5 aya sende yaşıcan inşallah o zaman merak gder
Eee ben demistimm ya ebeye diicimmm cıktı mı cıktı mii diee. :) dün diorum kız accik dayan bebisine kavusacaksin die
Eee ben demistimm ya ebeye diicimmm cıktı mı cıktı mii diee. :) dün diorum kız accik dayan bebisine kavusacaksin die
Cnm benim % 85 erkek dedı 15+ 4 te dr bakalım hayırlısı olsun tabııkı kız evlt bambaska yerı ayrı ıkısınınde bnm kızımdada memem karardı bundada dr guveneyım ı bılemedım başhekim kendisi cok ıyı eger sıradan bı hekim olsaydı kesın derdı bnce cıkıntı belliydi ona ragmen
yani değişebiliyor mu ? ben anlamadım ya
neden böyle doktorlar yüzdeli konuşuyor tam kesin değil mi bana doktorum kesin kız dedi.
Tıpta daima yanılma olabılır kesın dıye bırsey denmemeli zaten ama evet yuksek oranda erkek ama arafta kaldım %15 lik oran ya tutarsa :)
Ben dogumu hiç düşünmedim. Ya çok korkuyorum yada korkmuyorum. Şuan hiçbişey düşünmüyorum
moral vermeye bakk allahım sağıkla bizi o güne kavuştursun inşallah,düşününce çok heyecanlanıyorumm
Şimdi sibel im bende düşünemiyorum ama bebegimizi kucagimizaa alacağız yaa ins güzel geçer dogumumuz.
Aylacimm bende heyecan yapıyorum yaa hayal gibi birşey yaaa çok güzel Rabbimiz o günlere güzeliklerle çıkariz ins insaaaallaah :) sağlıcakla kurtarir ins bizleri
orası da var tabii
hayırla sağlıkla kucaklayalım gerisi boş benim için çok fark etmiyor ama o kadar çok erkek bu bebek dediler ki sanki oğlum olacakmış gibi hislere kapılmışım ama kızım geliyor :) amaan kız olsun yaa pıtırcık bir şey olur fırfırlı etekler pembe pembe renkler sarar etrafımı :)
Şimdi sibel im bende düşünemiyorum ama bebegimizi kucagimizaa alacağız yaa ins güzel geçer dogumumuz.
Aylacimm bende heyecan yapıyorum yaa hayal gibi birşey yaaa çok güzel Rabbimiz o günlere güzeliklerle çıkariz ins insaaaallaah :) sağlıcakla kurtarir ins bizleri
Ben dogumu hiç düşünmedim. Ya çok korkuyorum yada korkmuyorum. Şuan hiçbişey düşünmüyorum
orası da var tabii
hayırla sağlıkla kucaklayalım gerisi boş benim için çok fark etmiyor ama o kadar çok erkek bu bebek dediler ki sanki oğlum olacakmış gibi hislere kapılmışım ama kızım geliyor :) amaan kız olsun yaa pıtırcık bir şey olur fırfırlı etekler pembe pembe renkler sarar etrafımı :)
Yok canm bence gıt doktora
Hemen dr a gıt vakıt kaybetme tabııkı boyle bısey yaasayan dr a gıder bunun saglıklı olmayla ne ılgısı var hmn gıdın
Kızlar soke oldum dr prenses geliyor deyince hem cokkk sevindim hem çok şaşırdım hep erkek bekliyordum ama kiz annesi olacaim rabbim izin verirse cokkk mutluyum :))))))
Yaa bende korkmuyorum diyorum ama ilk iliskiden de korkmuyordum 14ay vajinismusla savastim..sanırım farkına varmadan korkularimi bastırıyorum umarım doğum öyle olmaz
Yaa bende erkek bekliyordum kız olunca simdi pembelere bakmaya çalışıyorum simdiye kadar mavi almıştım o kadar emindim kendimden :)