- 19 Haziran 2014
- 928
- 433
Aaa benimkinide erkege benzetti dr 13 gün sonra tekrar gitcemm masallahh canım
12.haftada gordu doktor.bi kac kiyafet faln aldik.onlar bile mutlu etmedi beni.berbat biseymis bu psikoloji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa benimkinide erkege benzetti dr 13 gün sonra tekrar gitcemm masallahh canım
12.haftada gordu doktor.bi kac kiyafet faln aldik.onlar bile mutlu etmedi beni.berbat biseymis bu psikoloji
Ilk kizimda maddiyatim pek ii degildi cok bisi alamadim ondan buna hevesim cok her gordugumi alasim geliyo bizimde araba evin onunde ama esim calisiyo senin hesap gezemiyok yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklisin...ama kendimi cok caresiz hissediyorum.
Kızlar ilk bastann dieyimm canınız çekmesin:) yaa eliniz artığı olsunn annemlerden ciger kavurması istedim onlarda saolsun hemencecik yaptılar. Ama netten okudum sakatat oluomus yenilmesi sakıncalı yazio. Bebegin plesantasindan geciomuss ya yerimde accik. aranızda yiyenler var mı.yine takıldım bak.. Yumurta kaynatiom şimdi
günaydın afiyet olsun :)
ben vejeteryanım ama doktorum et ve et ürünlerinin bebeğe çok faydalı olduğunu söylüyor ayrıca ablam gebeyken her gün kokoreç yerdi tam tersi gerekli A vitaminleri ve proteini bol miktarda alacağını düşünüyorum.. doğudaki kadınlar her gün yiyor misal komşum.. yeter ki çiğ yeme gönlün ferah olsun bende yumurtamı yedim az önce şimdi portakal suyumda :)
Yaa ne güzel inşallah bende bulurum sevebileceim bi dr sen nerede oturuyordun
günaydın afiyet olsun :)
ben vejeteryanım ama doktorum et ve et ürünlerinin bebeğe çok faydalı olduğunu söylüyor ayrıca ablam gebeyken her gün kokoreç yerdi tam tersi gerekli A vitaminleri ve proteini bol miktarda alacağını düşünüyorum.. doğudaki kadınlar her gün yiyor misal komşum.. yeter ki çiğ yeme gönlün ferah olsun bende yumurtamı yedim az önce şimdi portakal suyumda :)
Günaydın canım
neyin var? yapabileceğimiz bir şey varsa söyle bir de boş zamanlarını doldurmaya çalış böylece düştüğün buhranı hatırlamana zaman bile kalmaz ben kendimi dinlersem kötü hissediyorum ama çevirilerden kafamı kaldıramayınca zaman da hızlı geçiyor.
Buyukçekmece de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm ben Ankara'daim cok fazla dr var ama biri begeniyor biri beğenmiyor hala bi bulamadim bakalım ne olacak
Allah razi olsun canim.psikolojim cik bozuldu.onunla bas etmeye cslisiyorum iste.birbirimize dua edelim bol bol.
Allah razi olsun canim.psikolojim cik bozuldu.onunla bas etmeye cslisiyorum iste.birbirimize dua edelim bol bol.
hafta sonu yaa herkes tatil yapıo sanırımm
Ah ah ne tatili cnmya ben çalışıyrm mlsf
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
uyuzcan tatil neyimize hahah ben hala kara kara düsünüyom, besigi nereye koyalim diye :) kanepelerin yerini degistircem, o zaman bebege hem besik hemde bebek dolabi icin yer aciliyor :) yani oturma odasinin icinde ona köse hazirlicaz insAllah :)
sen ne güzel tasindin, simdi rahatsin. hamileligin nasil geciyor?
hadi yaaa,hafta sonu da çalışmak zordur allah kolaylık versin canımm
hafta sonu yaa herkes tatil yapıo sanırımm