- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
ah anne yüregi ahh :) hahaha
aynennn anneliğin ne demek olduğunu da anlıyo insan bebişler sayesinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah anne yüregi ahh :) hahaha
canım bunun fiyatı 9000 tl falan ağlamak istiyrum
evet bak internete moses basket yaz google resimlerden bak ne güzel beşikler var ama hiç biri burada yok iki üç çeşit var bizde ya da fazla kumaşlı kabarık şeyler vAR ve sentetik ürünler alerjik bünye oluyor ileride.. çünkü çok toz topluyorlar ben beğendiğim beşikleri atıcam sayfaya
Baktım bende cok guzellerya.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
baktim gülüm, sen begendiklerini bi göndersene? amazon baksana bi
anamm ben nerelere gidemmm
amazonda kıytırık var hep
mothercare ingiltere sayfasında çok güzeller var ama kargo yok hatta ingilterede bi tane 54pound a buldum çok iyi fiyat ama kim gidip getirecek
araba alırım ben o paraya
ama çok güzel olan her şey nedense çok pahalı yaaaa
kiz kaynanamlar memlekete, onlar gelmeden yapayim diyom, yoksa konusup konusup sonra yinede siz bilirsiniz diyorlar, benimkide etkileniyor kirilmasinlar diye ikimizde ses cikaramiyoz, bari simdi hevesimizi kirmazlar :)
hihihi cnm mutfaginda yer varmi? bizim amerikan mutfagi, yemek masasi kücük 4kisilik. Senin misafir durumun nasil bilmiyorum ama ben rahatim :) o bahaneyle kalabalik pek gelmiyorlar :)
aynennn anneliğin ne demek olduğunu da anlıyo insan bebişler sayesinde
:) kendi annemizide simdi daha iyi anlar olduk :)
Mutfagmda ufak ıkı kişilik duvardan masa var sadece kahvaltı için falan. Ymk masası sıgmıyo Ben butun akraba ve aılelere 1.5 2 saat uzaklıktaym cok gelen gıden yok uzaklıktan dolayı.
Benm kaynana karışamaz eşimin ailesıyle pek aram yok
evett,üstümüze bu kadar düşmeleri gayet normalmiş,biz daha doğmadan bebişlerin üstüne titrerken
ohh masAllah cok rahatsin o zaman :) banada karismazlar ama hani fikirlerini belirtirler, yada hevesle su iymis fln dediklerinde yok ben ben begenmedim diyemiyom kiramiyom :)
cnm o zaman yemek masasinin bir icabina bakacaksin, bizde oturma odasindaki kanepelerin :))
dimi cnm ... ah ahhh ayaklarinin alti öpülesice annelerimiz
bana link göndersene az cnm
Hehe aynen canm. Hani orta sehpa gbı olup acınca buyuyen yemk masası olan sehpalar var. Olmadı onlardan alıcam. Guzelım yemek masamda boşa gıdıcek.
theophile
http://www.theophile-patachou.com/fr/
mothercare
http://www.mothercare.com/on/demandware.store/Sites-MCENGB-Site/default/Search-Show?q=moses basket
daha yollucam :)
cnm cnm yanlis anlamadiysam türkiyeyede kargo var ama 24£ civari galiba, yani dünyanin diger ülkelerine öyle