- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
Hehee ne güzel sanki kendileri doğuracak :):)
ohoo onlar doğursa bizim yaptığımız nazın 2 katını yaparlardı,canım şu yemeği istiyo vs..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hehee ne güzel sanki kendileri doğuracak :):)
ohoo onlar doğursa bizim yaptığımız nazın 2 katını yaparlardı,canım şu yemeği istiyo vs..
hehee aynen biz yemekte yetiştiremeyizz ayy :) yok anacim biz böyle iyiyiz
aynen böle devamm :) ben hala yemek yetiştiremiyorum o ayrı tabi hahah
Kız kocisin evinde olsunda yemek yapp:) şimdi benimki gelse kuzu ceviririmm o derece yani hahahaa
ayy evet bi bakıma öyle ne güldüm yaaa şimdiden başla hazırlıklara anca biter
Hehee doğru kız şimdiden başlayayimm gerçi adam ilk önce kuzuyu mu yerr kii :):) , Rabbimiz gulmemizi daim eylesin ins
hiç sanmam sen varken aaa yemek olur mu hiç heheh aminn canımm
Bak nasıl da anlionn :):) Kuzuyaa mi bakarr bebisinide merak ediyo tekk ben mii ki
çok iyi anlarım bi kavuşsunda sizlere daha ne ister kızz birde ne zamandır görmemiş valaa iyi dayanıyosunuz
Aminn canım bebisletimizde gelirse Rabbimize duaciyim . Alıştık dielimm ne yapalım ekmek parası yoksaaa ben kocisimi bi yere göndermem... Esimle.çok zor evlendik 2 yıl istedi beni eee bebiside 4 yıl bekledik hall böyle olunca dayanioz işte Rabbimize yine de şükürler olsun
öyle halimize şükretmek lazımm.. umarım herşey bundan sonra sizin için en güzeli olur,bebişlerimiz hepimize uğur getirir inşallah yaa
Aminn ayla cimm... Ahh bi gelse meleklerimiz merak ediyoruz biz kime benzeyecek diee:)
evet yaaa kime benzeyecek.nasıl olacak,insan hemen görmek istiyo
Aynenn Rabbimiz kendisi bilir ilk önce sağlık versin ne bilelim ins o günleri de görürüz
evet tek isteğim o zaten,ister bana benzesin ister eşime,ister ikimizede benzemesin ama sağlıklı olsun yeter...
Amin canım kalbimizdekini Rabbimiz hakkimiza hayırlı kılar ins
inşallahh canımm inşallahhh..
Amin canım kalbimizdekini Rabbimiz hakkimiza hayırlı kılar ins
Ne kadar merakliyoz heyecanliyiz ayy olurum size ben ikinci olunca haliyle daha rahatim tek merakim cinsiyeti bugun yine dolandim carsilarda bisi alamadim belli olmayinca sinir oldum geldim eve :) simdi onu bunu konusuyozda bebisler olunca gorcem ben sizi yemegi ayakta yiceniz hehe :) gunlerinizin keyfini cikarinn akidislerr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hihihiih sen yine dolanmışsın ben büyük ihtimal erkek dediği halde daha bişi almaya başlamadım,bi dahaki kontrolden sonra inşallahh hadi yaa ayakta yemek mi zaten eşime zor yetişiyom bebekle ikisinde herhalde bayılırım ben keyifini çıkaramıom günlerim geçio arabamız bozuldu tamirde bi yere gidemiyoz yaaa