- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
Bende ilk gelinleriyimm eltim benden 3 yıl önce evlendii şimdi insallah dogurdu doğuracak günleri artık:)
Hmm senle ilgilenmeye fırsatı kalmaz kaynanann zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk gelinleriyimm eltim benden 3 yıl önce evlendii şimdi insallah dogurdu doğuracak günleri artık:)
Hehe bende soyledm onu koçise ama almadı🌝🌝
Evett kız ben ilk başlarda korkarimm acaba bi yeri incir mi diee sonra bakarım benn yaa bakarım:)
Aaaa hos geldinn aylacimmm bende bu cuma dgl önümüzde ki cumaya gitcem ins :) bana da iki hafta varr
Kızlarrr kahvaltı yapıyodummm bebişim kımıldadı valla hissettm gözlerim doldu resmenya😀sag tarafmda minik bi kımıldama hissettm
Hmm senle ilgilenmeye fırsatı kalmaz kaynanann zaten
hoşbulduk meltemcimmm geçmiyo günler yaa büyüdüğünü gördükçe sürekli doktora gitmek geliyo içimdenn
Hehee :) bebislerimizi özledik.kız
Evel Allah hakkından gelicez.. burada dertleşe dertleşe bulucaz doğru bakımı ya da hangimizin bebeğinin neye göre bakıma ihtiyacı olduğunu ay bi gelsinler de başka bi şey istemiyorum
aynennn, özledimm çokkk
oyoyy ne bileyim kız özlemle geçiyor omur
Günaydın şekerim :) ohhh 3 günün kalmış daha bize cook var 2 haftaa güzel haberler alalım verelim ins
valaa yaa özle özle bitmiyo arkadaş bi kavuşsak sağlıklaa daha ne isterim ki
hiç boyle olacagımı tqhmın etmıyordum resmen ozledım bılıyomusun ve bır an once dunyaya saglıklı bır sekılde gelmesını kokusunu ıcıme cekmeyı cok ıstıyorum
Doğum da sanciyi unutup dr cikti mi cıktı mi diee sorcaz herhaldee :) ins güle güle alalım be bebisleri
hahahhaha valaa yappar mıyız yaparızz daha ilk ıkınmada bitti mi diyede sorarız bu kadar sabırsızıkla bizz
Gunaydın evt cnm erken hıssettım neredeyse 3.5 aylık yanı hıssettım kızımda daha gec hıssetmıştım ıkı yeterlı bnce gunumuzde bakımı ve gelecegı acısından onlara yer yurt yapmadan keyfımı dusunememkı yoksa dogur gıtsın az tut kız kendını ıkı yeter :)günaydın
ne güzel ama ya ben elimden gelse 4 tane falan doğurayım diyorum ama adam istemiyor :)
iki çok ideal bi de ikinciyi daha erken hissedermiş anneler doğru mu? ben halen hiç bi şey hissedemiyorum
nasıl oldu anlatsana cok merak edıyorum yakızlarrr kahvaltı yapıyodummm bebişim kımıldadı valla hissettm gözlerim doldu resmenya😀sag tarafmda minik bi kımıldama hissettm
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğum da sanciyi unutup dr cikti mi cıktı mi diee sorcaz herhaldee :) ins güle güle alalım be bebisleri
Hehee dr bizim gibi doğuran gormiceekk belki de Rabbimiz kolay geçire :)
nasıl oldu anlatsana cok merak edıyorum ya
amin cnm aynen:)
ayy cok sevindim cnm benim heycanladim :) karnimda seyirme var ama tekme daha hic hisedemedim :) masAllah seninki kendini artik hisetirmis devami gelir annesi hazirlikli ol :) bol bol tekme atar gayri :) Rabbim hayirli evlat eylesin insAllah ve darisi bize :)