- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
Aynenn hadii kendimi gectimm bebis ten korkuyorum kız
amann kötüyü düşünme hiç canım, olsun gelir geçer inşallahh. senle son konuştuğumuzda bi durum vardı hatırladın mı devam ediyo mu o yoksa düzelme var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenn hadii kendimi gectimm bebis ten korkuyorum kız
bende kasıntı da var ne yapcam bilmiyorum iki günde birr oluorr ama bnmki aşılama yaptığım zamandan beri var enfekdiyon var dedi dr
Insallah tamamen gecmistir bi daha olmaz..canm artık geçsin yeter yaff.ne ilaci aliyorsunBugunluk gectı sadece. Yarın neolur bilmiyrm. Bu hafta özellikle cok yogundu sabah bulantıları. Aç karna ilaç içiyorum ondanda kaynaklanıyo kokusundan falan. Üstüne hemn cubuk kraker yıyorum hafıflıyo biraz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi yaa avuç içi kadar mı...benim damla damla gibi çok değil .tabi sürekli olmuyo ama insan yinde de neden diye soruyo kendine.kaşıntım yok çok şükür
malesef evet öyle. rezil olucam diye korkuyorum bi gün yolda belde.. ama doktorum çok normal dedi kaşıntı ve koku yoksa diyor.. bi de vajınayı korumak amaçlı salgı gebelikte artıyormuş.. korkma sen
inşaallah canım ama gobisin altınin bu zaman da ağrıması normal mis netten baktım daa:) insaaallahh yaa hamiss kıyafetleri almakk istiorumm artık yaaa
Insallah tamamen gecmistir bi daha olmaz..canm artık geçsin yeter yaff.ne ilaci aliyorsun
Günaydın Zeyno
beni bıraksan bir ömür uyucam anlamadım gitti dün sabah ayrı uyudum öğleden sonra ayrı bi de akşamları da erkenden uyuyakalıyorum koltukta otururken küt gidiyo kafam :) kendime şaşıyorum uyanınca dün öğlen koltukta sızmışım bi uyandım boynum tutulmuş şimdi döndüremiyorum kütük gibi kaldım
senden ne var ne yok.. bebiş nasıl?
SAğol canım. Evet devam ediyor. merakla yeni tekmelerini bekliyorum
Bir insan tekme yemeyi de ister mi canım ya
Göbeğimiz çıksın diye bakıyoz, tekme yiyelim diye bekliyoz Başka zaman bunlar olsa ağzımıza geleni söyleriz.
Bi ilaç içiyem şuan kan demir vıtamin folık asır hepsı o ilaçta var otuzden agır biraz
Hmm Allah yardımcın olsun gece yatarken icsen olmuyor mu acaba...yaa dr um daha benden hic kan testi almadı bi başta almisti o kadar vitamin filanda vermedi..ama ben aylardır bisey yiyemiyorum bi bakması gerekmiyor mu yaa
Yok aç karna içmem lazm sabah. Baktr cnm bende ciddi kanszlık var iki kere baktı doktor kanıma. Salı gunu gidicem bakalım başka ilaç falan vercekmi. Zaten kanszlık olmasada hamılelere takvıye ksn demir ilacı şartmış.
amann kötüyü düşünme hiç canım, olsun gelir geçer inşallahh. senle son konuştuğumuzda bi durum vardı hatırladın mı devam ediyo mu o yoksa düzelme var mı?
Yokk anam arada aklıma geliyor da.ee o kadarı da normall :) zaten kociste yokk nerdeeeee
Yaa bende öncesinde kansizlik hep vardı zaten yeni duzelmisti degerlerim ama yinede hic kan almaması beni sinir etti basks dr arıyorum bakalım bulursam degistireceim
gebelik başlamadan olmuş demek ki sende
aşılamadan sonra bi on gün halen gebe sayılmadığın için.. sanırım seninki enfeksiyon
doktoruna sorsana bi
BENDE denizden kapmıştım geçen sene sonra fitil verdi dr geçti
Yok aç karna içmem lazm sabah. Baktr cnm bende ciddi kanszlık var iki kere baktı doktor kanıma. Salı gunu gidicem bakalım başka ilaç falan vercekmi. Zaten kanszlık olmasada hamılelere takvıye ksn demir ilacı şartmış.
🙈 aynen bende sabirsizlaniyorum :) hem hamilelikler hemde bebise ciciler almak icin :)
Benim hamilelikten once yeni düzelmisti kan degerlerim ama hiç kan almamasi bana tuhaf geldi para kazanacak niye almiyorsa :) baska dr arıyorum bulunca birakicam bu dr u zaten...sennde baska ilaca ihtiyacin kalmaz inşallah
İlk kontrollerde kan degerlerıne bakmak zorunda ama. Benm kan idrar extra karın ultrasonu troid falan ne varsa baktı.