Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel uykunu almisindir simdi :) benide uyku basiyor ama uyuyasim yok :)
günaydın bende senin gibi düşünüyorum bi şekilde doğacaklar ama ötesi korkutuyor ne kadar iyi bakabilirim endişesi
Ben de 16 haftalık oldum hissetmiyorum bebeğimi ne zaman hissederim acaba benim ilk bebegim
Bakarız yaa benim kocisde arada gidioo o yüzden tek ilgilenecegim bebisss... bakarız bakarız:)
günaydınn güzel annişler,netin gelmesiyle aranıza dönmüş bulunmaktayımmm iyisiniz inşallahhh? ben kontrol için gün sayıyorum,gerçi daha randevu almadım ama olsun temmuz başı gidicem daha 2 hafta var
Aaaa hos geldinn aylacimmm bende bu cuma dgl önümüzde ki cumaya gitcem ins :) bana da iki hafta varr
kaynanalar bulaşmasında ben başka bi şey istemiyorum
dediğin gibi öğrenicez artık bi şekilde haftaya çarşıya inebilirsem kitap bakıcam biraz temel bilgi oluşsun bakım konusunda diye öyle çok inancım yok bebek bakma tekniklerine ama en azından fikir sahibi olayım diyorum :) okudukça yazar dururum
Günaydn şekerler. Cok şükür bugun istırfa etmeden bi güne başladm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ohh iyi iyi sibel im etmee hep böyledevam eder ins hayırlısıyla:)
Evett kız ben ilk başlarda korkarimm acaba bi yeri incir mi diee sonra bakarım benn yaa bakarım:)
Ayy ben salı günü gidicem iki gunum kaldııı😃cok heycanlymm
Yok anam 13 günüm kaldı :) güzel haberlerle gel canım diorumm benim kocisee bi ultrason makinası alalım diee.. Ama gülüyor hergunn bebisimi yazardım sizee hihihi
Ben kaynanama ayar verdım annm varken sana gerek yok dedim oda anladı zaten🌝
Abovvvv bacım yok kız ben kaynanamin yanınayım zaten :) hem bizde eltim benn görümcemm kadın hangisine bakcakkk
Ben de 16 haftalık oldum hissetmiyorum bebeğimi ne zaman hissederim acaba benim ilk bebegim
Hmm bizde yok ilk torun ilk gelin benimm