- 21 Mayıs 2014
- 698
- 118
ne güzel kıpır kıpırsınız kilo sorununuz da olmaz analı bebekli :) bebeklerin hareketli olmaları çok iyi diye duymuştum şimdiden el kol koordinasyonu yapmayı öğreniyorlarmış.. benimki kıçını dönüp fosur fosur uyuyor ultrasonda :) bi kere çok hareketli gördük onda da kafa atıyordu karnıma doktor öyle söyledi :)
cinsiyet içinse
bana da aynısını dedi doktor tahmin yanıltıcı olur dedi 12. haftada gittiğimizde.. netleşsin öyle söylicem dedi bizde bekleriz dedik yeter ki sağlıklı olsun.. şimdiden deniyorum elim karnımda :) kocama sordum az önce çünkü sabahları o çok yokluyor karnımı evet dedi ben hissediyorum dedi bende bastım tribi :) neden bana da haber vermiyosun dedim sen biliyorsundur sanıyordum diyo :) tabii bizim tribimiz şakalaşma falan kavga yok şükür... :) meğer adam bulmuş yolunu benim haberim yok
temmuzda yazarız artık cinsiyetlerini dilerim sağ sağlim varırız o günlere.. bu arada vitamin verdi mi doktorun merak ediyorum ben kan sulandırıcı bir de elevit denen vitamini kullanıyorum..
zeynoooo benim çok uykum geldi çıksam iyi olacak bir de bir sıcak burası önce bi duşa gireyim diyorum yapış yapışım.. iyi geceler tatlı rüyalar yarın yazıcam sabah olanları :)
ne tatli bir ciftsiniz öyle :) masAllah Rabbim daim etsin
benimki korkuyor, bastirmiyor incinir diye :) diyom suyun icinde güvende merak etme :)
Sabahleyin haberlerini beklicem :)
birdahaki kontrolde ultrasyona girmeden tatli birsey ye, en iysi cikolata cünkü o cok cabuk kana karisiyor :) bebek kipir kipir sana dans showlari yapar :) kolbasti bile oynar :))
simdiden saatler olsun cnm :) Hayirli Geceler, tatli bebisli rüyalar 💭🐣