- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
Günaydın güzel annişlerr😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana ve miniginede Günaydın :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın güzel annişlerr😃😃
Sana ve miniginede Günaydın :))
Günaydın canım...Aynennn bende kızların dediklerini okudum bebisii bulamıyorum sadecee sol tarafima elimi sürüyorum hafif bi ağrı oluyor acabaa orada mi kii bebiş
Sagol cnm doktoru aradm dayanamayıp randevuyu cagrdıgı tarhten bi hafta onceye almıştm. Sordum sıkıntı olurmu dıye arıcam dedı. İnşş ertelemez benı. Yoksa ayın 1ıne kalıyorumya
Sagol cnm doktoru aradm dayanamayıp randevuyu cagrdıgı tarhten bi hafta onceye almıştm. Sordum sıkıntı olurmu dıye arıcam dedı. İnşş ertelemez benı. Yoksa ayın 1ıne kalıyorumya
dilerim erkencikten gidersin bana teselli olursun benim erkene alma şansım maalesef yok
Bebişi hissetcen diye aç bıraktın
İnşş cnmya 24 üne aldm. Olmaz derse 1 ine kalıyo ya. Zaten sabırsızlanıyrm. Bebişimide özledm. Eşime eve ultrason cihazı alalım dedım yarım saat güldü bana 😀😀hee tv ye baglar canlı yayın izlerız dedı😃
ya böyle tenis topundan büyük azıcık öyle bi şey hissettim bende sabahleyin
hhahahaha bende güldüm ama bende senden farklı değilim bende cinsiyete takılıyorum her ne kadar benim için fark etmeyecek olsa da sonuç yine de hemen öğrenmek istiyorum.. yoksa istihareye yatıcam az kaldı
Boşver onlar anlamıyor bizi. Bana da çok gülmüştü öyle deyince. Saçmalama da dedi ayrıcaİnşş cnmya 24 üne aldm. Olmaz derse 1 ine kalıyo ya. Zaten sabırsızlanıyrm. Bebişimide özledm. Eşime eve ultrason cihazı alalım dedım yarım saat güldü bana 😀😀hee tv ye baglar canlı yayın izlerız dedı😃
İyi yapmışsın yarın sabah yataktan kalkmadan bende tenis topu olur,ceviz olur,armut,elma arıcam bakalım göbişimde bir şey çıkacak mıKızlar ackenn hissediolarmiss aç bırakır mıyım yavrumu hemencecik yaptım kahvaltımı :) baktım hissedemiorumm en iyisi acc kalmayayım dedim
aaaa benim niye aklıma gelmedi istihareye yatmak yaa :26: Tük kısmetse bu akşam yapayım. Unutmazsamhhahahaha bende güldüm ama bende senden farklı değilim bende cinsiyete takılıyorum her ne kadar benim için fark etmeyecek olsa da sonuç yine de hemen öğrenmek istiyorum.. yoksa istihareye yatıcam az kaldı
Boşver onlar anlamıyor bizi. Bana da çok gülmüştü öyle deyince. Saçmalama da dedi ayrıca
İyi yapmışsın yarın sabah yataktan kalkmadan bende tenis topu olur,ceviz olur,armut,elma arıcam bakalım göbişimde bir şey çıkacak mı
aaaa benim niye aklıma gelmedi istihareye yatmak yaa :26: Tük kısmetse bu akşam yapayım. Unutmazsam
Cinsiyet öğrenen var mı kızlar ben 32 haftalığım eltim sizinle aynı haftalar da ona gidişat oğlan demişler zaten bir oğlu var kız istiyordu aceba net mi oğlan bilemedik
Hehee :) dedektör misalii.aramalara devam :)
gerçekten öyle. Elim hep karnımda tümsek arıyom. Peki ararken bastırcaz mı hafiften.
cinsiyetimiz belli değil daha.. daha doğrusu bakılsa görüncek ama doktorumuz zırt pırt gelme dedi :) bekleyin diyor 16. haftayı bekliyoruz bizde
ilk benim içime erkek doğuyordu ama git gide kız gibi hissediyorum neden bilmiyorum öyle oldu g.tüm başım ayrı bi genişledi belki ondan kız hissediyorum herkes öyle diyor kızda yayırlırsın diyorlar :)
sizde belli mi cinsiyet?
Haha ha ssuper fikir :))İnşş cnmya 24 üne aldm. Olmaz derse 1 ine kalıyo ya. Zaten sabırsızlanıyrm. Bebişimide özledm. Eşime eve ultrason cihazı alalım dedım yarım saat güldü bana 😀😀hee tv ye baglar canlı yayın izlerız dedı😃
Haha ha ssuper fikir :))