-
- Konu Sahibi white_rose23
- #1.241
kızlar bu gün yine test yaptım pozitif çıktı:teytey:
adetim 7 gün geçince test yapmıştım negatifti bu güne kadar gelmedi bende bu gün yine test yaptım pozitif çıktı darısı sizlerin başına allah herkeze nasip etsin hala şoktayım:1shok:[/QUOTE
gozun aydin canim Allah tamamina erdirsin, SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INŞALLAH... :teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
Inan cok sevindim
Darisi bizlere olur insallah
adetim 7 gün geçince test yapmıştım negatifti bu güne kadar gelmedi bende bu gün yine test yaptım pozitif çıktı darısı sizlerin başına allah herkeze nasip etsin hala şoktayım:1shok:
adetim 7 gün geçince test yapmıştım negatifti bu güne kadar gelmedi bende bu gün yine test yaptım pozitif çıktı darısı sizlerin başına allah herkeze nasip etsin hala şoktayım:1shok:
ya ben ne yapım sımdı dıger arkadaslar bırdaha gırmedı durumlarını bıze haber vermedıler sılımmı artık baskada hamıs yok sanırım bakın nısanın 3 bugun
merhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum bende amme olmak istiyorum bende gögüs ağrısı yok ama kasıklarımda hafif ağrı oluyo isallah hamileyimdir allah isteyen herkese nasip etsin
mrb canım.hoşgeldin
inşallah en kısa zamanda anne olursun.günün geçti mi canım?
tesekkür ederim günüm 8 nisanda kasıklarımda hafif bir agrı var ama bilmiyorum herseyin hayırlısı isallah en yakın zamanda anne oluruzzz