- Konu Sahibi white_rose23
kızlar benimde 2 gün geçti bu gün test yapsammı diye düşünüyorum ama adet olucakmışım gibi agrım var birde midem bu gün çok kötü adet olmadan önce midesi bulanan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benimde 2 gün geçti bu gün test yapsammı diye düşünüyorum ama adet olucakmışım gibi agrım var birde midem bu gün çok kötü adet olmadan önce midesi bulanan varmı
merhaba arkadaşlar.ben yeniyim.bende martta gün sayanlardanım.allahtan hayırlısını istiyorum.
sizleri takip ediorum.inş.allah bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin :Saruboceq:
gerçekten beklemesi çok zor ama moralimizi ii tutmamız gerek
Yaa kızlar ne geçmek bilmedi şu günler..21ini beklemekten helak oldum.Rüya da görmedim hiç bu konuyla ilgilibenneyaptımki halbuki başkalarını görmüştüm şimdiye kadar.alla alaa alla alaaaaaaadelikafadulden
bende 27sini bekliyorum hani derler ya rüyanda adet olduğunu görürsen hamile olduğunu öğreniyosun bi kaç gün sonra diye ben öyle görmüştüm başka birinin hamile haberini aldım geçen gecede bi arkadaşımın adet olduğunu gördüm demekki bu sefer bana tutucak :roflol:
bide geçen gün rüyamda birinin bebeğine biberonla süt içiriyodum :ecrin_bebek:
inşallah hepimiz Allahın izniyle hamile kalıcaz :Saruboceq:
bende bi kaç gün önce rüyamda hamile olduğumu gördüm hemde karnımda kıpır kıpır ediyodu
inşallah gerçek olur.sizler içinde dua edicem.sizde edin olur mu
bende 27sini bekliyorum hani derler ya rüyanda adet olduğunu görürsen hamile olduğunu öğreniyosun bi kaç gün sonra diye ben öyle görmüştüm başka birinin hamile haberini aldım geçen gecede bi arkadaşımın adet olduğunu gördüm demekki bu sefer bana tutucak :roflol:
bide geçen gün rüyamda birinin bebeğine biberonla süt içiriyodum :ecrin_bebek:
inşallah hepimiz Allahın izniyle hamile kalıcaz :Saruboceq:
bende bi kaç gün önce rüyamda hamile olduğumu gördüm hemde karnımda kıpır kıpır ediyodu
inşallah gerçek olur.sizler içinde dua edicem.sizde edin olur mu
delikafadulden Bunuda yeni duydum. ay bende gördüm bu ay adet olduğumu rüyamda.ama şimdiye kadar çok görmüştüm ama hamile olmama zaten imkan yoktu:roflol: Martta bebiş yapmayı düşünmeye başladığımda çok görüştüm bebekler hep bi yakınımı hamile duydum sonra.Ama bu ay bebek falan görmedim.Amaan saçma aslında.Hem rüyalar tersine çıkarmış:roflol: Tabi bebek sahibi olacaz.Ama bugün ama yarın:1hug:
Ay evet canım böyle bir rüyayı bende geçen ay gördüm çok değişik bir histi.Karnım kocamandı öyle bir hareket edip dönmüştüki rüyamda bakakaldım karnıma.:1hug: İnş. günleri de görecez merak etmeyin...a.s.
tabi canım neden olmasın
bide bende bi tuhaflık var akrabalardan arkadaşlardan kimin hamile olduğunu duysam bebeğin cinsiyetini rüyamda görüyorum şimdye kadar 3 kere gördüm 2 tanesi tuttu bi tanesinin daha belli değil cinsiyeti
demet cim nisan 13 inşallah nisan uğurlu gelir hepimize
canım çok perişan ediyorum kendimi sitresten saçlarım döküldü saçkıran oldum çok kilo almaya başladım ilaçlara bağlıyorum seromlara kilo almayı da allah herkesin yardımcısı olsun
canım olacakta nezaman zamanı var bende biliyorum ama çokzor beklemek he şuhalasına gelelim onun ööööööküz kocası nerdeymiş okadın ağaca cıkarken tek doğururken
ya sana bayıldım bengibisin eşini sendemi sırtını ovarak uyutuyorsun benimkide saçını okşa sırtına kırem sür ooooooohhhhhhhh senden iyisi yok iltifatlar ardardına gelir delikafadulden -tatlicadiarzu-