Stresten de gecikebiliyor adet..ama kan ver bence idrar testinde hemen cikmayabiliyor.kanda bhcg cikmazsa doktora gidersinGüzel tavsiyelerin için çok sağol dstncım :)
Bu arada ben hala adet olmadım ayın 2 sinde olmam gerekiyordu, dün dayanamadım ve idrar testi yaptım ama net bir negatif gördümama hala gelen giden yok ve hiçbir belirtim de yok. Normalde kaç yıldır adetim düzenlidir. Ne yapsam bilemedim, biraz daha bekleyip doktora gitsem mi acep?
Selam iki gündür üye olmaya çalışıyorum bnde 26 sinda 2. Ci asilama oldum ne zamn test yapcam bilmiyom beklemedeyim yarın 11. Günüm rabbim herkesin gönlünde kini versin insallhKızlar pztf snuc alan varmı ben ıkıncı asılamamı oldum snuc beklıyrum
Selam iki gündür üye olmaya çalışıyorum bnde 26 sinda 2. Ci asilama oldum ne zamn test yapcam bilmiyom beklemedeyim yarın 11. Günüm rabbim herkesin gönlünde kini versin insallh
Ya bugün lekelenme oldu bilmiyorum devamı gelirmiInsallah canım dktrum 12ncı gunu yaptr dedı sende yarın yaptrabılırsın snucunu yaz olur mu :) ınsallah tutmustur
Arkadaşlar merhaba aşılamanın 12. günü kan testi yapıldı sonuc 9 cıktı 3 gün sonra tekrar yapildi bugün yanı sonuc yine 9 sizce normal mi deger yükselir mi adet tarihine dha 3 gün var cvp veren olursa cok sevinirim
Ya bugün lekelenme oldu bilmiyorum devamı gelirmi
Geç döllenme olabilir 7 gün gecikmesi normal değil yani hamilesindir inşStresten de gecikebiliyor adet..ama kan ver bence idrar testinde hemen cikmayabiliyor.kanda bhcg cikmazsa doktora gidersin
Insallah yerlesme kanamasıdır canım
Çok ihtimal vermiyorum tutmadi sanırım allah hayirlisii ni versin senin durum ne inşallah seninki ve diğer arkadaşların tutarInsallah yerlesme kanamasıdır canım
Çok ihtimal vermiyorum tutmadi sanırım allah hayirlisii ni versin senin durum ne inşallah seninki ve diğer arkadaşların tutar
Daha çok yeni seninki insallh tutar daha devam i gelmedi henüz ama bilmiuom ya heveslenmiyimRegln gelmeye basladımı canım emınmısın tutmadıgına
Ben cuma gunu ıkıncı asılamamı oldum daha beklemedeym
Daha çok yeni seninki insallh tutar daha devam i gelmedi henüz ama bilmiuom ya heveslenmiyim
sonuç ne acaba çok merak ediyorum insallh olmuşturArkadaşlar merhaba,
Aşılamanın 5. Günündeyim,kabızlık sonucu ıkınma ve sag kasıkta ciddi ağrı oluştu,sıkIntı olur mu?
Biz de hayırlı evlatlarla tadalım o duyguyu inşallah, umudumuzu yitirmeyelim ama en önemlisi de gücümüzü yitirmeyelim. Çünkü gerek biyolojik olarak ilaçlardan, gerekse psikolojik iniş çıkışlardan dolayı güce ihtiyacımız var.
Sonucun ne merak etmekteyim insallh olmusturArkadaşlar merhaba,
Aşılamanın 5. Günündeyim,kabızlık sonucu ıkınma ve sag kasıkta ciddi ağrı oluştu,sıkIntı olur mu?
Bence değerin oldukça iyi ama adet gününden sonra tekrar yaptırmanda fayda var. Bazen çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyormuş değeri yükselten, ama diğer arkadaş haklı 13. Gün benim değerim de 1.6 falandı yani seninki yüksek gibi inşallah hamişsindirArkadaşlar merhaba aşılamanın 12. günü kan testi yapıldı sonuc 9 cıktı 3 gün sonra tekrar yapildi bugün yanı sonuc yine 9 sizce normal mi deger yükselir mi adet tarihine dha 3 gün var cvp veren olursa cok sevinirim
sonuç ne acaba çok merak ediyorum insallh olmuştur
Sonucun ne merak etmekteyim insallh olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?