Martta Aşılamaya başlayanlar

Stresten de gecikebiliyor adet..ama kan ver bence idrar testinde hemen cikmayabiliyor.kanda bhcg cikmazsa doktora gidersin

Insallah hamilesindir.hamile degilsen de insallah bir an once adet olursun

Kızlar pztf snuc alan varmı ben ıkıncı asılamamı oldum snuc beklıyrum

Kızlar pztf snuc alan varmı ben ıkıncı asılamamı oldum snuc beklıyrum
Selam iki gündür üye olmaya çalışıyorum bnde 26 sinda 2. Ci asilama oldum ne zamn test yapcam bilmiyom beklemedeyim yarın 11. Günüm rabbim herkesin gönlünde kini versin insallh

Selam iki gündür üye olmaya çalışıyorum bnde 26 sinda 2. Ci asilama oldum ne zamn test yapcam bilmiyom beklemedeyim yarın 11. Günüm rabbim herkesin gönlünde kini versin insallh

Insallah canım dktrum 12ncı gunu yaptr dedı sende yarın yaptrabılırsın snucunu yaz olur mu :) ınsallah tutmustur

Arkadaşlar merhaba aşılamanın 12. günü kan testi yapıldı sonuc 9 cıktı 3 gün sonra tekrar yapildi bugün yanı sonuc yine 9 sizce normal mi deger yükselir mi adet tarihine dha 3 gün var cvp veren olursa cok sevinirim

Canım bılgım yok ama heralde yukselır cunku 9 da yuksek degılmı ben gecenkı asılamam da 1.69 cıkmıstı tutmadı tabı

Çok ihtimal vermiyorum tutmadi sanırım allah hayirlisii ni versin senin durum ne inşallah seninki ve diğer arkadaşların tutar

Regln gelmeye basladımı canım emınmısın tutmadıgına

Ben cuma gunu ıkıncı asılamamı oldum daha beklemedeym

Arkadaşlar merhaba,
Aşılamanın 5. Günündeyim,kabızlık sonucu ıkınma ve sag kasıkta ciddi ağrı oluştu,sıkIntı olur mu?
sonuç ne acaba çok merak ediyorum insallh olmuştur
Arkadaşlar merhaba,
Aşılamanın 5. Günündeyim,kabızlık sonucu ıkınma ve sag kasıkta ciddi ağrı oluştu,sıkIntı olur mu?
Sonucun ne merak etmekteyim insallh olmustur

Bence değerin oldukça iyi ama adet gününden sonra tekrar yaptırmanda fayda var. Bazen çatlatma iğnesinin etkisi olabiliyormuş değeri yükselten, ama diğer arkadaş haklı 13. Gün benim değerim de 1.6 falandı yani seninki yüksek gibi inşallah hamişsindir

sonuç ne acaba çok merak ediyorum insallh olmuştur

Sonucun ne merak etmekteyim insallh olmustur

Bu arada benim birinci aşılamam tutmadı, ikinciyi bu ay yaptıracaktım ancak 2 sinde kanama bekliyordum ve henüz gelmedi. Normalde hiç gecikmeZdi günüm, umarım hayırlı bir sebeptendir de kist falan olmaz üzüntüsündeyim. Haberleri burdan yazıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…