• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

Merhaba kızlar öncelikle inşallah dualarimiz kabul olur ve bizlerde bebislerimize kavusuruz bende menegon igneme başladım ve ptesi kontrolum var aslında ben tüp bebek için gitmiştim ama prosedür 1 asilama gerekli dediler bu arada çapa tıp fakültesine gidiorum ve 4. Asilamam olacak bu! Hakkımızda hayırlısı inşallah bizimde yüzümüz güler...

Merhaba kızlar öncelikle inşallah dualarimiz kabul olur ve bizlerde bebislerimize kavusuruz bende menegon igneme başladım ve ptesi kontrolum var aslında ben tüp bebek için gitmiştim ama prosedür 1 asilama gerekli dediler bu arada çapa tıp fakültesine gidiorum ve 4. Asilamam olacak bu! Hakkımızda hayırlısı inşallah bizimde yüzümüz güler...
İnşaallah hakkınızda hayırlısı olur.

Selam kızlar ya çatlatma iğnesi kullanalı 15. Gunüm 12. Gun kan testi yaptım ama 1.51 çıktı sonuc yani negatif dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce bu durum ne olabilir ? Hafif bi adet sancım var ama yumurtalar catlarkenki kasıklarımda olusan sancı da var. Acaba mı diye düşünmüyor değilim hani

Kızlaaaaar bacılaaaaaar ptesı asılama yaptrdm ya duramym dktr 12 gn snra kan verın dedı ben catlıcam meraktan ptesı kan versem cıkar mı ya ıcım ıcımı yıyooooo

Selam kızlar ya çatlatma iğnesi kullanalı 15. Gunüm 12. Gun kan testi yaptım ama 1.51 çıktı sonuc yani negatif dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce bu durum ne olabilir ? Hafif bi adet sancım var ama yumurtalar catlarkenki kasıklarımda olusan sancı da var. Acaba mı diye düşünmüyor değilim hani

Canım kanda cıkmadysa pek umutlanma :(

Bi arkadaşın 16. Gün kan testinde beta hcg yükseldi. 20. Gün halen netleşmedi. Ama yavaş yavaş artıyor. Heveslendirmek istemiyorum ama takdiri ilahi unutma. Dua et. Rabbim adına en hayırlısını verir inşallah.

Kızlaaaaar bacılaaaaaar ptesı asılama yaptrdm ya duramym dktr 12 gn snra kan verın dedı ben catlıcam meraktan ptesı kan versem cıkar mı ya ıcım ıcımı yıyooooo
Daha erken ama 12 günde ancak çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor. Ben 14. Gün yaptırdım. Yani iğnenin 14. Günü aşılamanın 12. Günü daha net değil ama. Pazartesi yeniden tahlile çağırdılar. Ondan biraz daha sabret. Yokse bu çatlatma iğnesi zaten beta hcg yi yükseltiyor. İğnenin etkisi ile pozitif çıkar belki ama maalesef gebelik olmayıp boşuna heveslenebilirsin de.

Daha erken ama 12 günde ancak çatlatma iğnesinin etkisi geçiyor. Ben 14. Gün yaptırdım. Yani iğnenin 14. Günü aşılamanın 12. Günü daha net değil ama. Pazartesi yeniden tahlile çağırdılar. Ondan biraz daha sabret. Yokse bu çatlatma iğnesi zaten beta hcg yi yükseltiyor. İğnenin etkisi ile pozitif çıkar belki ama maalesef gebelik olmayıp boşuna heveslenebilirsin de.

Anladım canım cevabın ıcın tesekkur ederım :) ınsallah hamıleyızdır ya

Dokt
Bi arkadaşın 16. Gün kan testinde beta hcg yükseldi. 20. Gün halen netleşmedi. Ama yavaş yavaş artıyor. Heveslendirmek istemiyorum ama takdiri ilahi unutma. Dua et. Rabbim adına en hayırlısını verir inşallah.
Doktora gittim alttan baktı yumurtaların çatlamış dedi rahim duvarında yakında adet olacaksın gibi durmuyor dedi sonradan döllenmiş olabilir dedi stres yapma bekle dedi nasip kısmet hersey tabi herseyin hayırlısı olsun en başta.zaten gribim ölüyorum şuan :(

Dokt

Doktora gittim alttan baktı yumurtaların çatlamış dedi rahim duvarında yakında adet olacaksın gibi durmuyor dedi sonradan döllenmiş olabilir dedi stres yapma bekle dedi nasip kısmet hersey tabi herseyin hayırlısı olsun en başta.zaten gribim ölüyorum şuan :KK43:

Ee bak bu guzel haber uzulmesene artık kafana takma stres en buyuk engel bılıysun tatlım

hayırlısı olsun hakkında. inşallah bu sefer hayırlısı ile olumlu sonuç alırsınız.

ya aslında bu benim ilk aşılamam olduğu için ve aşılama esnasında tuttumu tutmadı mı diye düşünürken hemşirenin dediklerini dinleyemeyip anlayamadığım için nasıl oluyor bu süreç bilemiyorum. normal de bat benim 13 nisandı. ama çatlatma iğnesini 26 martta vurulup 28 martta aşılama oldu. bi 12 gün lafını hatırlıyorum. aşılamadan sonra 12 gün 09 nisan. yani yarın. bakalım 12 nisan da bi doktora gideceğim eğer fırsat bulabilirsem. çünkü o gün eşimi de hastaneye yatırıyorlar. ya pazartesi ya salı ameliyat olacak. eğer var ise bebiş ona ameliyattan önce müjdeyi vermek stiyorum. yok ise de test yaptırırım bi ara diye söylememeyi düşünüyorum. bana sen yardımcı olurmusun. sen bat ı nasıl hesapladın. birde ne zman test yaptırdın.

bat ney kızlar???

Yo
Ee bak bu guzel haber uzulmesene artık kafana takma stres en buyuk engel bılıysun tatlım[/QUOTE yok ya stres yapmıyorum zaten herşeyim hayırlısını diliyorum Allah'tan cümlemiz için inşallah. Zaten bu hamile oldugum anlamına da gelmiyor kısmet hersey heveslenmek tekrar hayal kırıklığına düşmek istemiyorum :(

Dokt

Doktora gittim alttan baktı yumurtaların çatlamış dedi rahim duvarında yakında adet olacaksın gibi durmuyor dedi sonradan döllenmiş olabilir dedi stres yapma bekle dedi nasip kısmet hersey tabi herseyin hayırlısı olsun en başta.zaten gribim ölüyorum şuan :KK43:
Hadi inşallah canım. Geç erken döllensi de ;) bu arada grip olmana üzüldüm riske atma yinede ilaç kullanmadan c vitamini almaya çalış. Geçmiş olsun

Veeee kırmızılar geldiiiiiii bu sabah. Olmayınca olmuyor ne yaparsan yap olmuyor işte. Herseyin hayırlısı demekti bu hayırlıymış :(

Veeee kırmızılar geldiiiiiii bu sabah. Olmayınca olmuyor ne yaparsan yap olmuyor işte. Herseyin hayırlısı demekti bu hayırlıymış :KK43:
Canım dediğin gibi belki de en hayırlısı bu. Ama hep dediğimiz gibi durmak yol yola devam. Unutma bu bizim sınavımız. İnşallah hep beraber başarılı olup ödül olarakta inşallah yavrularımıza kavuşacağız. Hayırlısı ile.

Veeee kırmızılar geldiiiiiii bu sabah. Olmayınca olmuyor ne yaparsan yap olmuyor işte. Herseyin hayırlısı demekti bu hayırlıymış :KK43:
Madem hamile degilsin bir an once adet olman iyi.yarin doktora gidersin ver elini yeni tedavi:)hamile olana kadar devam.

Back