- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Yasim kucuk olsaydi ben de bi sure ara verirdim.yas 33 olunca hormonlar hadi bir an once hamile kalmalisin rezervler azalmaya basladi diyor.Gel de stres yapma kafana takmaÖyle tabi ama bi süre iğne ilaç kullanmıycam ara vericem herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Benimde yaşım küçük değil maalesef 30 yaşındayım eşimde 35 ama bu süreç çok yıpratıcı sadece rahim filmi çektiricem o kadar içim rahatlasın emîn olayım bende birşeyin olmadığına. Biz ne kadar çabalasalar olmayınca olmaz tali Allah ol deyince olur inşallah. Ben etrafımdaki herkes rüya görüyor beklenti içine giriyorum. Ru rüyaya göre bu ay hamilerim diyorum eş dostta öyle diyor. Dün akşam bile dergah gördüm hoca gördüm bir sürü balık bördüm bi havuzda hatta o balıkların arasında yunus balığında gördüm ama sabah kalktım baktım ki kırmızılar gelmiş. Ne bileyim ya çok zor ve tuhaf bi süreç . Çeken bilir...[/QUOT
Cok zor evet ama bir de guzel sonuclaninca en cok biz sevincez:)cektigimiz skntlara degecek daha kiymetli olacak.Allah hayilisini ve saglikla tamamlayabilecegimiz hamilelikler nasip etsin.su zamanda allahin izniyle en umutsuz durumda olanlari bile evlat sahibi yapiyorlar evelallah.moralimizi yuksek tutmayi basarirsak isimiz daha kolay olacak.Allah da ruyani hayira yorsun.ben de bu aralar deniz balik cok goruyorum.feraha cikacagiz insallah su gibi aksin gitsin islerimiz
Canım çok sevindim :) hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canımamin inşallah tutar canım ama bakalım hayırlısı. ben aşılamadan sonra hastanede falan yattım ya belki ondan ümidim yok. Birde erken gittim kan vermeye sırf kocama müjde verebilirim belki diye. Belki var olsa bile çok erken olduğundan görülmeyedebilir. Bakalım kısmet artık.
Çok sağol canım. Bakalım şimdi hastaneye gidiyoruz teyide. Hayırlı haberler alırız inşallah.Canım çok sevindim :) hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım
Çok sağol canım. Bakalım şimdi hastaneye gidiyoruz teyide. Hayırlı haberler alırız inşallah.
İnşallah canım ilk asilamaydi değilmi senin :)Çok sağol canım. Bakalım şimdi hastaneye gidiyoruz teyide. Hayırlı haberler alırız inşallah.
Sağolasın canım inşallah. Bakalım değer yükselmesini bekliyorlar.Canım hamılemısın ya maşallah :) saglıkla kavusursunuz bebegınıze ınsallah
Evet canım. Bayağı bi tahlil ameliyat sonrası 1.5 yıl sonra bi deneyelim demişlerdi. Allahım inşallah hayırlısı ile bir terslik çıkmaz ise gönül rahatlığı ile hamileyim diyebileceğim.İnşallah canım ilk asilamaydi değilmi senin :)
Sağolasın canım inşallah. Bakalım değer yükselmesini bekliyorlar.
Bende burada ogrendım :) bat beklenen adet tarıhı demek tatlım bırde sat var o da son adet tarıhı
Canım çok şükür yükselmiş. Darısı sizlerinde başınıza. Daha keseyi göremedik ama. Bakalım değerler normalmi yükseliyor diye kontrollere devam.Insallah yukselır ınsallah oyledır
Merhaba canım. Benimde aşılamanın 12. Günü 4.79 çıkmıştı. Hamilelikte sınır 5. Ben de ilaçların etkisi olabilir diye düşünmüşlerdi. Bence 2 gün sonra yinele tahlili. Yükselir ise hamilesin. Ama görüntü şu haliyle hamilesin olarak. Rabbim hayırlısı ne ise onu versin. Cümlemize. En önemlisi ise hepimizi nazarlardan korusun inşallah.arkadaşlar lütfen yardımcı olun henüz dr umla görüşmedim.. onun söylediği tarihten önce kendım hcg ye baktırdım aşılamanın 11 gününde hcg 28.93 çıktı bu sonuc u pozitif olarakmı görmeliyim ilk aşılamam ve ilk kanda gebelik testim oyuzden anlamıyorum nolur bişeyler yazınnnnnnnnnnnn
Sağlıkla kucağına al.Merhaba canım. Benimde aşılamanın 12. Günü 4.79 çıkmıştı. Hamilelikte sınır 5. Ben de ilaçların etkisi olabilir diye düşünmüşlerdi. Bence 2 gün sonra yinele tahlili. Yükselir ise hamilesin. Ama görüntü şu haliyle hamilesin olarak. Rabbim hayırlısı ne ise onu versin. Cümlemize. En önemlisi ise hepimizi nazarlardan korusun inşallah.
Bence hamilesin canım sağlıkla kucağına al inşallaharkadaşlar lütfen yardımcı olun henüz dr umla görüşmedim.. onun söylediği tarihten önce kendım hcg ye baktırdım aşılamanın 11 gününde hcg 28.93 çıktı bu sonuc u pozitif olarakmı görmeliyim ilk aşılamam ve ilk kanda gebelik testim oyuzden anlamıyorum nolur bişeyler yazınnnnnnnnnnnn
Sen beni çok yanlış anlamışsın ama bunda benim de payım vardır muhakkak. Ben eğer burada yazdığımda sizlerden gelecek bir nazar olarak düşünseydim zaten yazmazdım. Ben iki yıla yakın süredir çocuk istiyorum. Ve emin ol sizi benden beni sizden daha iyi kimse anlayamaz. Allah çıktığımız bu yolda utandırmasın derim hep. Ben dün güzel haberi aldım. Hemen yazdım buraya çünkü ben burada birinin hamile olduğunu öğrendiğim de tuğba bak kızım rabbim veriyor zamanı gelince. Dua et sana da versin zamanı gelince. İnşallah uzun değildir diye motive ediyorum. Ben dün hastaneden çıkıp güzel yükseliyor haberini aldıktan sonra kaynanam ile hacıbayram türbesine gittim. Dua etmeye. Hepimize. Sonrada orada şeker alıp dağıttık rabbim herkese nasip olsun bu, onların ağzı tatlansın rabbimde bizim ağzımızı hep tatlı kılsın diye. Sonra çıktık eve geçerken arabayı ben sürüyordum. Kaza yaptım geri geri giderken başka bir araca çarptım. İster heyecandan diyin ister dikkatsizlikten aynada çarptığım arabayı göremedim. Adam hızla gelmiş önüne birimi çıkmış ne geriye takmış oda bende onu geçti diye algıladığımdan çarptım. Neyse çok uzattım farkındayım ama ben aynalarda kime çarptığımı goremeyince küçük bir çocuğa çarpıp altına aldım arabanın sandım. Korkuyla inip arabayı görmeme rağmen ağlamaya devam ettim. Adam bile tutanak tutmadı beni öyle görünce düşün. Ben kendiminkini yaptırırım sizde kendi arabanızı yaptırın dedi gitti. Düşün ki ailem bizde bir şey olmamasına rağmen korku ile bebeğe bir şey olacak diye çok korktu. Şu an evdeyim ve ayaklarım minderlerle yükseltilmiş yatıyorum. Sebep, eğer bir şey oldu ise rabbim sayesinde ne olur yeniden tutunabilsin diye. Etrafımdaki herkes nazardır dedi. Rabbim böyle küçük bir şeyle savmış olsun diye dua etti. Benim nazara inancım tamdır. Ama dün bu sözleri burada yazarken aman maşallah diyin gözünüz deyer mantığı ile yazmadım. O an ki psikolojim ile yazdım. Kendimi anlatabildim mi bilemiyorum ama ben emin ol senin düşündüğün niyetle yazmadım. Senin böyle düşünmene sebep oldum sen buradan yazdın, belki bunları yazmayan okuyanlarda aynı düşünce vardır , senden ve senin aracılığınla herkesten Özür dilerim. Hemde çok. Burada birbirimize destek olmaya çalışırken hak geçiyordur, benim bir hakkım var ise helal olsun. Sizlerde moralmen çok destek oldunuz bana. Hakkınızı helal ederseniz sevinirim. Sevgiyle kalın hepiniz. Ben bir daha girip bir şey yazamam bu foruma. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Sağlıkla kucağına al.
Merak ettim kimin nazarında korkuyorsunuz acaba ? Madem böyle bir cekinceniz var ilan etmezsiniz olur biter. Misal o ki benim gibi çocuk sahibi olamayanların nazarından korkuyorsanız merak etmeyin bizim kimseye nazarımiz değmez! Biz burada birilerinden hamilelik haberi alınca umudumuza umut ekliyoruz, onunla beraber mutlu oluyoruz. Çünkü bu acılı yolu ancak çeken bilir diye düşünüyoruz! Siz 1 hafta önce hissettiklerinizi çabucak unutmussunuz. Dilerim asla hatirlamayin. Belki abarttigimi düşünebilirsiniz ama kesinlikle abartmıyorum buraya gelip nazarlardan korusun felan yazmak olsa olsa saçmalık olur ben öyle düşünüyorum.
Başina gelenlere üzüldüm allah bir daha yasatmasin. Bebeğini sağlıkla kucağına al. İnan mesajını okuduğumda çok üzüldüm aynen yazdığım gibi anladım yanlış anlamışım ben de senden çok özür dilerim.Sen beni çok yanlış anlamışsın ama bunda benim de payım vardır muhakkak. Ben eğer burada yazdığımda sizlerden gelecek bir nazar olarak düşünseydim zaten yazmazdım. Ben iki yıla yakın süredir çocuk istiyorum. Ve emin ol sizi benden beni sizden daha iyi kimse anlayamaz. Allah çıktığımız bu yolda utandırmasın derim hep. Ben dün güzel haberi aldım. Hemen yazdım buraya çünkü ben burada birinin hamile olduğunu öğrendiğim de tuğba bak kızım rabbim veriyor zamanı gelince. Dua et sana da versin zamanı gelince. İnşallah uzun değildir diye motive ediyorum. Ben dün hastaneden çıkıp güzel yükseliyor haberini aldıktan sonra kaynanam ile hacıbayram türbesine gittim. Dua etmeye. Hepimize. Sonrada orada şeker alıp dağıttık rabbim herkese nasip olsun bu, onların ağzı tatlansın rabbimde bizim ağzımızı hep tatlı kılsın diye. Sonra çıktık eve geçerken arabayı ben sürüyordum. Kaza yaptım geri geri giderken başka bir araca çarptım. İster heyecandan diyin ister dikkatsizlikten aynada çarptığım arabayı göremedim. Adam hızla gelmiş önüne birimi çıkmış ne geriye takmış oda bende onu geçti diye algıladığımdan çarptım. Neyse çok uzattım farkındayım ama ben aynalarda kime çarptığımı goremeyince küçük bir çocuğa çarpıp altına aldım arabanın sandım. Korkuyla inip arabayı görmeme rağmen ağlamaya devam ettim. Adam bile tutanak tutmadı beni öyle görünce düşün. Ben kendiminkini yaptırırım sizde kendi arabanızı yaptırın dedi gitti. Düşün ki ailem bizde bir şey olmamasına rağmen korku ile bebeğe bir şey olacak diye çok korktu. Şu an evdeyim ve ayaklarım minderlerle yükseltilmiş yatıyorum. Sebep, eğer bir şey oldu ise rabbim sayesinde ne olur yeniden tutunabilsin diye. Etrafımdaki herkes nazardır dedi. Rabbim böyle küçük bir şeyle savmış olsun diye dua etti. Benim nazara inancım tamdır. Ama dün bu sözleri burada yazarken aman maşallah diyin gözünüz deyer mantığı ile yazmadım. O an ki psikolojim ile yazdım. Kendimi anlatabildim mi bilemiyorum ama ben emin ol senin düşündüğün niyetle yazmadım. Senin böyle düşünmene sebep oldum sen buradan yazdın, belki bunları yazmayan okuyanlarda aynı düşünce vardır , senden ve senin aracılığınla herkesten Özür dilerim. Hemde çok. Burada birbirimize destek olmaya çalışırken hak geçiyordur, benim bir hakkım var ise helal olsun. Sizlerde moralmen çok destek oldunuz bana. Hakkınızı helal ederseniz sevinirim. Sevgiyle kalın hepiniz. Ben bir daha girip bir şey yazamam bu foruma. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?