- 8 Mart 2015
- 673
- 1.322
- 113
Kızlar hepimiz aynı durumdayiz ya pes edip kabullenicez ya da yilmadan devam edicez. Henüz tüm umutlar bitmiş değil o zaman pes edecek değiliz. Ben de adet olunca tüm kapıları kapıyorum negatif düşünüyorum vs vs vs biraz zaman geçince tekrar gucleniyorum. Hatta ben düşünmeyi geçip eşime bosanabilcegimizi söyledim bile sanırım 1. Yılın sonuydu. Eşimde güldü bana dedi ki yazarken bile gözlerim doluyor. Eğer bu bir kaderse bu ikimizin kaderi, birbirimizi seçerek bu kadere ortak olduk başımıza ne gelecekse beraber yaşarız. Birbirimize yetiyoruz gerekirse bundan sonra da böyle olur.
Bu hepimiz için böyle değil mi ?
Olucak hepimizin mis kokulu bebekleri gelecek hem de çok yakında, ben inanıyorum. Doktorlar hiç umut yok diyene kadar direnmeye devam edicez, gerekirse bir süre ara verin ama pes etmeyin -etmeyelim. Burda hepimiz aynı duygulardayiz.
Bu hepimiz için böyle değil mi ?
Olucak hepimizin mis kokulu bebekleri gelecek hem de çok yakında, ben inanıyorum. Doktorlar hiç umut yok diyene kadar direnmeye devam edicez, gerekirse bir süre ara verin ama pes etmeyin -etmeyelim. Burda hepimiz aynı duygulardayiz.