• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

Hayirli olsun o
Canım bende aynıa hastaneyegdyrum ptesı yaptrdık asılamayı senın ne zaman yapıldı memnun kaldın mı ya benım aklımda bısuru sru ısaretı kaldı benmle aynı anda asılama yapan bayanlardan bırı dedıkı ozel hastamede ultradnla bakarak asılıyrlarmıs tam yumurtalıga denk gelsın dıye ama dun bana nrmal rastgele koydular spermı bırde bır damlası akmıs dısa bu nrmal mı herkeste akar mı dktra srdm akar nrmaldır dedı ama bılemyrum
Oncelikle hayirli olsun.Tum tetkiklerim ve 2 asilamam etlik zubeyde hn da yapildi.Hamile kaldim mi kalmadim ama bunu hastanenin basari ve yontemiyle iliskilendirmiyorum.zaten asilamada tutma orani cok yuksek degil.Belki ultrasonla bakip sperm transferi yapmiyorlar ama spekulumu takmalarinin amaci direkt tuplere yumurtaliklara ulasmak.ultrasonla baksalarda bakmasalarda cok fazla bise degiscegibi sanmiyorum

Canım bende aynıa hastaneyegdyrum ptesı yaptrdık asılamayı senın ne zaman yapıldı memnun kaldın mı ya benım aklımda bısuru sru ısaretı kaldı benmle aynı anda asılama yapan bayanlardan bırı dedıkı ozel hastamede ultradnla bakarak asılıyrlarmıs tam yumurtalıga denk gelsın dıye ama dun bana nrmal rastgele koydular spermı bırde bır damlası akmıs dısa bu nrmal mı herkeste akar mı dktra srdm akar nrmaldır dedı ama bılemyrum
Spermlerin de disari cikmasi kacinilmaz.15 20 dk dinlendiriyorlar.olacaksa olur.

Spermlerin de disari cikmasi kacinilmaz.15 20 dk dinlendiriyorlar.olacaksa olur.

Amın beenım ılk asılamamdı fazlasıyla heycanlıydım zaten azıcık bı sıvıydı dısarı cıkmasına uzuldum ustune yan tarafımdakı bayanın memnunıyetsız tavırları oldukca dusurdu benı hakkımızda hayrlısı

Amın beenım ılk asılamamdı fazlasıyla heycanlıydım zaten azıcık bı sıvıydı dısarı cıkmasına uzuldum ustune yan tarafımdakı bayanın memnunıyetsız tavırları oldukca dusurdu benı hakkımızda hayrlısı
Ben ozelde darbe yiyip gectim etlik zubeyde hanima.kabul luks degil ama beni kandirmadiklarima eminim.hemsireleri bile doktorlar kadar bilgili nerdeyse.asilamadaki aygul hanim(hemsire) belki dikkatini cekmistir.cok net her konuda

Bu arafa ins
Amın beenım ılk asılamamdı fazlasıyla heycanlıydım zaten azıcık bı sıvıydı dısarı cıkmasına uzuldum ustune yan tarafımdakı bayanın memnunıyetsız tavırları oldukca dusurdu benı hakkımızda hayrlısı[/QUOTE
Bu arada insanin sinirini bozan negatifler her yerde var malesef.siz dogru yerde oldugunuza emin olun.orasi yillarin kadin dogum hastanesi.

Ben ozelde darbe yiyip gectim etlik zubeyde hanima.kabul luks degil ama beni kandirmadiklarima eminim.hemsireleri bile doktorlar kadar bilgili nerdeyse.asilamadaki aygul hanim(hemsire) belki dikkatini cekmistir.cok net her konuda

Aygul hemsıre her knıda super orayı baya cekıp cevırıyor gecenlerde dktrum bende beta hcg osteyecektı aygul hemsıre ekrana baktı gerek yok dedı baya dnanımlı bellı ben dkrrlarımdanda memnunum beyaz saclı bı hoca var denk gelmıssındır mutlaka cok profsynel hemde egosuz ben ılk ınfertılıteye gıttım rahım fılmı dahıl butun tetkıklerım orda yapldı ve asılamaya gecıldı dedgım gıbı memnundum ama acaba baska bı yerı grmedgım ıcın mı memnunum dıye kendımı srgularken o bayan guvenımı sarstı ıyı kı mesajını grdum de mralım duzelddı tesekkur ederım cevapların ıcın :)

Aygul hemsıre her knıda super orayı baya cekıp cevırıyor gecenlerde dktrum bende beta hcg osteyecektı aygul hemsıre ekrana baktı gerek yok dedı baya dnanımlı bellı ben dkrrlarımdanda memnunum beyaz saclı bı hoca var denk gelmıssındır mutlaka cok profsynel hemde egosuz ben ılk ınfertılıteye gıttım rahım fılmı dahıl butun tetkıklerım orda yapldı ve asılamaya gecıldı dedgım gıbı memnundum ama acaba baska bı yerı grmedgım ıcın mı memnunum dıye kendımı srgularken o bayan guvenımı sarstı ıyı kı mesajını grdum de mralım duzelddı tesekkur ederım cevapların ıcın :)
Serda dilbazdan bahsediyorsun sanirim.profesor.gecen pztsi konseye girdim cok tatlibir insan.benden amh istedi.sali gunu konsey olmamasina ragmen sonucunla gel dedi.hic incitmemeye calisiyor.dinliyor.sorulari sabirla cevapliyor.hamilelik olur ya da olmaz bilemem.dogru yerde olduguma inaniyorum.gerisi allaha kalmis

Mrb kizlar bende adetin 6. Gunundeyim ve letu kullaniyorum cuma gunu randevum var insallah yumurtalarim istenilen buyukluge gelirse asilama yaptircam dua edin bana canlarim :KK16:

Serda dilbazdan bahsediyorsun sanirim.profesor.gecen pztsi konseye girdim cok tatlibir insan.benden amh istedi.sali gunu konsey olmamasina ragmen sonucunla gel dedi.hic incitmemeye calisiyor.dinliyor.sorulari sabirla cevapliyor.hamilelik olur ya da olmaz bilemem.dogru yerde olduguma inaniyorum.gerisi allaha kalmis

Aynen dgru dysun

Asilama olamadim bugün ama denemek istemiyorum artık açıkçası çünkü bakıyorum %5 anca tutmuş yanı 2 aşılama özelde 1 tüp bebek parasına denk geliyor. Bilmiyorum ama tüp bebek daha mantıklı sanki.

Asilama olamadim bugün ama denemek istemiyorum artık açıkçası çünkü bakıyorum %5 anca tutmuş yanı 2 aşılama özelde 1 tüp bebek parasına denk geliyor. Bilmiyorum ama tüp bebek daha mantıklı sanki.
Infertilite tedavisinde asilama bir basamak.Tabi infertil olma sebeplerimize gore kullanilan bir basamak.Kimisi asilamaya uygun degildir direkt tup bebek yapilmalidir.Ama bu surec malesef ki belirsiz uzun bir surec.Ben de hemen tup bebek istiyordum.Ama doktorum ben sizi maddi manevi dusunuyorum dedi.tutma olasiligi her ne kadar yuksek olsa da tupbebek tutmazsa daha buyuk yikim.Mesela bizim tahlil sonuclarimiz acisindan tupbebek raporu alabilmemiz icin bir kac asilama daha yapmamiz gerekiyor.Ozelde bile tup bebek deneyecek olsam devlet hastanesinden raporla gitmek isterim.Doktorunuza guveniyorsaniz ona kulak verin ya da iyi referanslari olan bir doktor bulun.Bizim icsesimiz tabii ki bir an once hamile kalmaktan yana.Sizi cok iyi anliyorum.Ama birileri bu isi bizden daha iyi biliyor.

Infertilite tedavisinde asilama bir basamak.Tabi infertil olma sebeplerimize gore kullanilan bir basamak.Kimisi asilamaya uygun degildir direkt tup bebek yapilmalidir.Ama bu surec malesef ki belirsiz uzun bir surec.Ben de hemen tup bebek istiyordum.Ama doktorum ben sizi maddi manevi dusunuyorum dedi.tutma olasiligi her ne kadar yuksek olsa da tupbebek tutmazsa daha buyuk yikim.Mesela bizim tahlil sonuclarimiz acisindan tupbebek raporu alabilmemiz icin bir kac asilama daha yapmamiz gerekiyor.Ozelde bile tup bebek deneyecek olsam devlet hastanesinden raporla gitmek isterim.Doktorunuza guveniyorsaniz ona kulak verin ya da iyi referanslari olan bir doktor bulun.Bizim icsesimiz tabii ki bir an once hamile kalmaktan yana.Sizi cok iyi anliyorum.Ama birileri bu isi bizden daha iyi biliyor.
Zaten doktorumu sevmesem o hastaneden içeri girmem. Oda Zaten 2 aşılama deneriz demişti ama işte bakıyorum tutmuyor oran çok düşük falan insan tereddüt ediyor hâliyle..

Zaten doktorumu sevmesem o hastaneden içeri girmem. Oda Zaten 2 aşılama deneriz demişti ama işte bakıyorum tutmuyor oran çok düşük falan insan tereddüt ediyor hâliyle..
Ben de aynı duygulardayim. 1. Aşılama tutmadı ben özel bir tüp bebek merkezinde yaptırdım şu an ara verdi Dr 2. İcin baslicaz adetten sonra. Benim Dr um illa aşılama olacak demedi istersen tüp de deneyebiliriz dedi ben tüp tutmazsa sonucu kaldıramam diye aşılama ile devam etmeye karar verdim. Dr um her seferinde rahat ol hiçbir engel yok herşey normal yumurtalar iyi vs vs diyor da olmadı da olmadı işte. Aşılama da 3 yumurta vardı çok çok da hevesliydim belki 2. Aşılama sürecinde tekrar heveslenirim şu ara pek umutsuzum ama bu 1 ay ara iyi geldi en azında bu ay oldu mu olmadı mı diye kendimi yemiyorum:)))

arkadaşlar hepiniz için dua ediyorum rabim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi.. benimde bugün aşılamamın 7. günü heyecanla sonucu bekliyorum günler geçmek bilmiyor ilk aşılamam umarım tutmuştur.. ilk yapıldıgı zamandan beri kasık ve bel ağrım hiç geçmedi bugünde idrarım da koyulaşma ve tuhaf bi koku değişimi oldugunu fark ettim çooook telaşlı ve sancılı bi süreç bu beklemek umarım güzel sonuçlarımızı da paylaşmayı nasip etsin rabbim ve kimseye aratmasın dualarınızı bekliyorum

Üzücü bi olay herkesin oluyor ama bizim olmuyor yüreğim sıkılıyor herşey normal ama olmuyor isyan etmiyorum kesinlikle ama üzülüyorum hemde çok. Ablamin kızı bugün yarın doguracak benden bir sene sonra evlendi onun adina çok mutluyum benim gibi yibranmadi ilk istedikleri ay oldu maşallah. Arkadaşimda hamile kaldi ki yumurtalari calismiyordu hiç tedavi bile olmadan.ve yanyana geldiğimiz de sürekli cocuk mevzusu açılıyor yok mide bulantim var yok çocuğun kalp atışını dinledik yok çok mutluyuz vs... üzülüyorum hemde fazla.yanyana gelmemeye çalışıyorum yanlış anlaşılıyor "kıskanıyor mu acaba"kiskanmiyorum kesinlikle sadece üzülüyorum kendim için. Onun adina çok mutluyum ama surekli onun cocuk mevzusunu duymak beni hirpaliyor açıkçası. Üzgünüm özetle burdaki herkes gibi bazen kendime kiziyorum ama durum bu evden cikmak istemiyorum kimseyle de gorusmek istemiyorum öyle işte allah cumlemize sabır versin:-(

aynı ben

5 haziran 2015te evlenen bir yakin arkadasim 9 mart dogum yapti.7 haziran 2015te evlenen yine yakin bir arkadasim agustosta dogum yapacak.hayatta boyle haberler hep alacagiz tabii ama iste malesef bunlar sureci daha da katlanilmaz yapiyor.genel olarak hayatta hep zorluklarla mucadele ettim.sanki biliyordum bu konuda da yipranacagimi.hicbirseye kolay sahip olmadim.havada bulup tavada yemedim.ama skntilarin sonu hep selamet oldu.belki de benim icin surec normal seyrediyor zaten biseye kolay sahip olamadigim icin.insallah tez zamanda yuzumuz guler.

sende aynı ben kendimi okuyor gibi oldum sizleri okuyunca

Valla her yenilgi bi parçamı alıp götürüyor. Psikolojim bozuldu resmen .eşime de surekli negatif yaklaşıyorum azarliyorum sanki onun sucuymus gibi.Allah ondan razı olsun yine de alttan alıyor beni teselli ediyor.benim ciddi bi psikolojik tedaviye ihtiyacım var.

benimde ciddi psikolojik desteğe ihtiyacım var, en son kendimi eşimden boşanmayı düşünürken buldum o zaman kimse bana çocuğu olmuyor diye acımaz

Kizlar catlatma ignesinden sonra 12. Günüm test sonucu 1, 51 yine hüsran. 11. Hüsranın, 11.yenilgim 11.hayal kırıklığım :-( benden bu kadar ilaç, iğne vs' ye son kullanmiycam olursa olur olmasada olmaz olmuyor zaten nasip kısmet

benimde ciddi psikolojik desteğe ihtiyacım var, en son kendimi eşimden boşanmayı düşünürken buldum o zaman kimse bana çocuğu olmuyor diye acımaz
Ay olur mu esinden bosanmak millet cocuk yapmak icin evlenio cocuk olunca bosaniyor:)psikolojimiz bozulduysa psikologa gidelim adliyeye degil:)kabul ediyorum cok zor bir surec ben de yasiyorum ama esim olmazsa cocugum hic olmaz:))degil mi ama.oncelikle dogru bir hastane dogru bir doktor bulmali ve tevekkul etmeliyiz.sevgiler

Back