inşallah hepimizin mis kokulu bebekleri gelcek. çok duygulandım. eşinin sözlerine de. bende demiştim eşime. istersen boşanalım diye. bana sadece sen yetersin demişti. şimdi deniyoruz aşılama ile. bakalım nasip, olmazsa da benim en değerlim eşim. eşim yanımda olduğu sürece her türlü sıkıntıyı omuzlarım.Kızlar hepimiz aynı durumdayiz ya pes edip kabullenicez ya da yilmadan devam edicez. Henüz tüm umutlar bitmiş değil o zaman pes edecek değiliz. Ben de adet olunca tüm kapıları kapıyorum negatif düşünüyorum vs vs vs biraz zaman geçince tekrar gucleniyorum. Hatta ben düşünmeyi geçip eşime bosanabilcegimizi söyledim bile sanırım 1. Yılın sonuydu. Eşimde güldü bana dedi ki yazarken bile gözlerim doluyor. Eğer bu bir kaderse bu ikimizin kaderi, birbirimizi seçerek bu kadere ortak olduk başımıza ne gelecekse beraber yaşarız. Birbirimize yetiyoruz gerekirse bundan sonra da böyle olur.
Bu hepimiz için böyle değil mi ?
Olucak hepimizin mis kokulu bebekleri gelecek hem de çok yakında, ben inanıyorum. Doktorlar hiç umut yok diyene kadar direnmeye devam edicez, gerekirse bir süre ara verin ama pes etmeyin -etmeyelim. Burda hepimiz aynı duygulardayiz.
Gecmis olsun canim uzuldum ya insallah en kisa zamanda guzel haberler alirsinizbu arada kızlar eşim bir kaç gündür tuvalet sıkıntısı vardı. dün zorla doktora götürdüm. mesane de kitle dedi doktor. hemen alınacak. adam bu kadar kafa karışıklığının arasında eğer bu aşılama tutmaz ise tedavi için gidelim bir daha deneyip sonra kendi tedavime gideyim diyor. dedim delimisin be adam bana sen lazımsın. başlarım çocuğuna da tedavine de ilk önce sen. aynısı bende olsaydı dur ama çocuk mu diyecektin dedim. vallahi aşılama yapıldı çocuk olur mu olmaz mı bilinmez ama allah eşimi başımdan eksik etmesin. diyorum ya hep hayırlısı rabbim ne ise onu versin. yeterki eşimi bana beni ona ömür boyu yazmış olsun. gerisi boş.
inşallah canım bakalım uğraşıyoruz tedavi için. inşallah şu aşılama tutar hayırlısı ile de eşime sürpriz yaparım, moral olur. bakalım. hayırlısı hepimizin adına. bu arada senin bat dündü galiba değil mi. sen ne yaptın. testde negatif çıkmıştı diye hatırlıyorum ama.Gecmis olsun canim uzuldum ya insallah en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz
Insallah canim benim . Kendime her dua ettigimde sizleride katiyorum duama canim Rabbim butun isteyen herkese hayirli saglikli bebekler nasip etsin insallah . Bizde bu mutlulugu tadalim . Ulturasyona girdigimizde sorunlarimiz icin degilde bebislerimzn kalp atislarini duymak icin girelimInsallah hayrlısıyla hamıle kalırsın tatlım sende bızım ıcın dua et :)
Insallah canim benim . Kendime her dua ettigimde sizleride katiyorum duama canim Rabbim butun isteyen herkese hayirli saglikli bebekler nasip etsin insallah . Bizde bu mutlulugu tadalim . Ulturasyona girdigimizde sorunlarimiz icin degilde bebislerimzn kalp atislarini duymak icin girelim
inşallah canım bakalım uğraşıyoruz tedavi için. inşallah şu aşılama tutar hayırlısı ile de eşime sürpriz yaparım, moral olur. bakalım. hayırlısı hepimizin adına. bu arada senin bat dündü galiba değil mi. sen ne yaptın. testde negatif çıkmıştı diye hatırlıyorum ama.
Canm klomrn hapı mi kullaniyorsun? Genelde iğne vermiyolarsa mi ? Aslında bdn klomdn kullandigimda 2-3 yumurtam.oluyordu iğneyle 1 oldu da aşılamada iğne sanıyordum sadeceEvet canim dun adetimin ilk gunuydu,bugun doktora gittim, yine klomen ve catlatma ignesiyle 2.asilamayi yapacagiz bu ay, doktorum bile,biraz da kismet isi bu isler diyor, bu da bizim kismetimiz
Evet ilk asilamada da klomen kullanmistim gunde 2tane. 3yumurtam vardi. Bugun dr uma dozu arttirsak mi dedim,cunku forumda 7-8 yumurtasi gelisenleri okumustum, hayir dedi biz bir tane kaliteli yumurta hedefliyoruz,fazlasinin riskleri var istemeyiz biz dediCanm klomrn hapı mi kullaniyorsun? Genelde iğne vermiyolarsa mi ? Aslında bdn klomdn kullandigimda 2-3 yumurtam.oluyordu iğneyle 1 oldu da aşılamada iğne sanıyordum sadece
Canım benim tek yumurtam oldu ve kalitelidi am son gün bi sürü sorun oldu yaptirmadik aşılama bu ay kendimiz deneyelim dedik bdn tek yumurta olduğu için uzulmustum doktorum tüp bebek için yumurta sayısı önemli aşılama için 1 tane kaliteli yumurta yeter demişti. Seninki de yeterli bence kafana takma sakin.Evet ilk asilamada da klomen kullanmistim gunde 2tane. 3yumurtam vardi. Bugun dr uma dozu arttirsak mi dedim,cunku forumda 7-8 yumurtasi gelisenleri okumustum, hayir dedi biz bir tane kaliteli yumurta hedefliyoruz,fazlasinin riskleri var istemeyiz biz dedi
Evet okudum basina gelenleri,saglik olsun,ilk kez duydum bizden hic oyle bisey istenmedi, gecen asilamada 3yumurtam vardi ama benim sol tupumde tikaniklik var, o yuzden sansim biraz daha az,bakalim herseyin hayirlisiCanım benim tek yumurtam oldu ve kalitelidi am son gün bi sürü sorun oldu yaptirmadik aşılama bu ay kendimiz deneyelim dedik bdn tek yumurta olduğu için uzulmustum doktorum tüp bebek için yumurta sayısı önemli aşılama için 1 tane kaliteli yumurta yeter demişti. Seninki de yeterli bence kafana takma sakin.
Hayırlısı olsun canım bu mübarek aylarda..Evet okudum basina gelenleri,saglik olsun,ilk kez duydum bizden hic oyle bisey istenmedi, gecen asilamada 3yumurtam vardi ama benim sol tupumde tikaniklik var, o yuzden sansim biraz daha az,bakalim herseyin hayirlisi
Aynen,herseyin bir zamani var, hepsi yazilmis alnimiza,biz sabretneyi ogrenince gelecek bebisler,haber vermeyi unutmayinHayırlısı olsun canım bu mübarek aylarda..
Sorma biz evli olduğumuzu ispat edemedik :) hala gülüyorum aklıma gelince ama kısmet boyleymis diyorum
Evet canim dun adetimin ilk gunuydu,bugun doktora gittim, yine klomen ve catlatma ignesiyle 2.asilamayi yapacagiz bu ay, doktorum bile,biraz da kismet isi bu isler diyor, bu da bizim kismetimiz
Tugba senin bat ne zamandi
Canim ben de deli gibi arastirdim,butun forumlari okudum, şöyleki senin 12.gunun 8nisan oluyor,cunku asilamanin yapildigi gun de sayilir, soyle bisey var bat degismiyor 13nisan adet tarihinse,o aralar git bence 8nisan biraz erkenhayırlısı olsun hakkında. inşallah bu sefer hayırlısı ile olumlu sonuç alırsınız.
ya aslında bu benim ilk aşılamam olduğu için ve aşılama esnasında tuttumu tutmadı mı diye düşünürken hemşirenin dediklerini dinleyemeyip anlayamadığım için nasıl oluyor bu süreç bilemiyorum. normal de bat benim 13 nisandı. ama çatlatma iğnesini 26 martta vurulup 28 martta aşılama oldu. bi 12 gün lafını hatırlıyorum. aşılamadan sonra 12 gün 09 nisan. yani yarın. bakalım 12 nisan da bi doktora gideceğim eğer fırsat bulabilirsem. çünkü o gün eşimi de hastaneye yatırıyorlar. ya pazartesi ya salı ameliyat olacak. eğer var ise bebiş ona ameliyattan önce müjdeyi vermek stiyorum. yok ise de test yaptırırım bi ara diye söylememeyi düşünüyorum. bana sen yardımcı olurmusun. sen bat ı nasıl hesapladın. birde ne zman test yaptırdın.
Canim ben de deli gibi arastirdim,butun forumlari okudum, şöyleki senin 12.gunun 8nisan oluyor,cunku asilamanin yapildigi gun de sayilir, soyle bisey var bat degismiyor 13nisan adet tarihinse,o aralar git bence 8nisan biraz erken
çok sağol canım. ameliyattan sonraya kalıyor o tarih. ama ben dayanamadım. kan verdim geldim şimdi. hayırlısı bakalım. sonucu yazarım sizlerede. dua edin lütfen de eşime müjde verebileyim. tabi ki hayırlısı ise.Canim ben de deli gibi arastirdim,butun forumlari okudum, şöyleki senin 12.gunun 8nisan oluyor,cunku asilamanin yapildigi gun de sayilir, soyle bisey var bat degismiyor 13nisan adet tarihinse,o aralar git bence 8nisan biraz erken
Hadi bakalım burda herkes birinin aşılama tutsada bizde umutlansak diye bekliyor vallahi :)çok sağol canım. ameliyattan sonraya kalıyor o tarih. ama ben dayanamadım. kan verdim geldim şimdi. hayırlısı bakalım. sonucu yazarım sizlerede. dua edin lütfen de eşime müjde verebileyim. tabi ki hayırlısı ise.
amin inşallah tutar canım ama bakalım hayırlısı. ben aşılamadan sonra hastanede falan yattım ya belki ondan ümidim yok. Birde erken gittim kan vermeye sırf kocama müjde verebilirim belki diye. Belki var olsa bile çok erken olduğundan görülmeyedebilir. Bakalım kısmet artık.Hadi bakalım burda herkes birinin aşılama tutsada bizde umutlansak diye bekliyor vallahi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?