• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

Adetin 3.gunu 21 ml yumurta gorunce bana da desolett basladilar.21 gun kullan adet olunca yine gel dediler.Biraz da istegime biraktilar kendi kendine de catlayabilir ama catlamazsa sknti dediler.Ben de catladi mi catlamadimi diye korkulu ruya gorecegime ilaci kabul ettim.Ha bir eksik ha bir fazla.pes etmek yok.Olana kadar mucadele edecegiz ya da fiziksel olarak umut tukenene kadar.ben de dibe vuruyorum.paramparca oluyor ic dunyam.bundan sonra gercekten dusunmicem oldu mu olmadi mi tuttu mu tutmadi mu diye.sanki baska bir tedavi oluyormus gibi gidicem hastaneye.bu ay iyi ki ara vermisiz.kafam bosaldi biraz.
İlginç demek ki bir önce ki dönemde çatlamamış. En iyisini yapmışsın. Kafan rahat bir ay geçirirsin artık. Geçmiş olsun canım.

İlginç demek ki bir önce ki dönemde çatlamamış. En iyisini yapmışsın. Kafan rahat bir ay geçirirsin artık. Geçmiş olsun canım.
2 ay ustuste klomen kullandigim icin yumurtaliklar fazla uyarildigindan olmus.onceki yumurtam catlamisti asilama sonrasi bakildi.cok tesekkur ederim.

Günlerdir giremedim buruya, yer yarılsın içine gireyim istedim çünkü... Sonuç negatif. 0.86 gibi bir şey çıktı. Hala regli olmadım. Sanırım yine korktuğum oldu yumurtam çatlamadı. Fakat hala ağrılarım ve tüm şikayetlerim devam ediyor. Boşu boşuna aşılama yaptırmış oldum sanırım. Cumartesi doktora gideceğim. Bir yandan geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama hiç sanmam, yine çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumurta...

Adetin 3.gunu 21 ml yumurta gorunce bana da desolett basladilar.21 gun kullan adet olunca yine gel dediler.Biraz da istegime biraktilar kendi kendine de catlayabilir ama catlamazsa sknti dediler.Ben de catladi mi catlamadimi diye korkulu ruya gorecegime ilaci kabul ettim.Ha bir eksik ha bir fazla.pes etmek yok.Olana kadar mucadele edecegiz ya da fiziksel olarak umut tukenene kadar.ben de dibe vuruyorum.paramparca oluyor ic dunyam.bundan sonra gercekten dusunmicem oldu mu olmadi mi tuttu mu tutmadi mu diye.sanki baska bir tedavi oluyormus gibi gidicem hastaneye.bu ay iyi ki ara vermisiz.kafam bosaldi biraz.
Vardır bunda da bi hayır dimi. Azmine hayranım ben olumsuz olunca hemen pes etmiştim sonra toparlanınca 2. De deneyelim madem diye düşündüm. Ama itiraf etmek gerekirse pek içimden gelmiyor inş tedaviye başlayana kadar umudum çoğalır.
Günlerdir giremedim buruya, yer yarılsın içine gireyim istedim çünkü... Sonuç negatif. 0.86 gibi bir şey çıktı. Hala regli olmadım. Sanırım yine korktuğum oldu yumurtam çatlamadı. Fakat hala ağrılarım ve tüm şikayetlerim devam ediyor. Boşu boşuna aşılama yaptırmış oldum sanırım. Cumartesi doktora gideceğim. Bir yandan geç döllenme olabilir mi diye düşünüyorum ama hiç sanmam, yine çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumurta...
Üzülme demek istiyorum da elde değil biliyorum inş sonrakinde yüzümüz gülsün bazen regl gecikmesi olabiliyormuş ben asılamanın 12. Günü regl olmuştum koşa koşa gelmişti kırmızılar. Vardır bi hayır demekten başka çare goremiyorun Nisan Mayıs ayları güzellikler getirsin hepimize

Vardır bunda da bi hayır dimi. Azmine hayranım ben olumsuz olunca hemen pes etmiştim sonra toparlanınca 2. De deneyelim madem diye düşündüm. Ama itiraf etmek gerekirse pek içimden gelmiyor inş tedaviye başlayana kadar umudum çoğalır.

Üzülme demek istiyorum da elde değil biliyorum inş sonrakinde yüzümüz gülsün bazen regl gecikmesi olabiliyormuş ben asılamanın 12. Günü regl olmuştum koşa koşa gelmişti kırmızılar. Vardır bi hayır demekten başka çare goremiyorun Nisan Mayıs ayları güzellikler getirsin hepimize
Seni cok merak ettik bizzz:))canin sagolsun herseyden once..kacinci asilamandi hangi yontemle devam edeceksin bilmiyorum ama adetine kadar biraz toparlanir daha iyi hissedersin..adet olunca da dogruuu doktora git.durmak yok yola devam..hazir yumurtaliklar uyarilmisken:)dusr kalka dibe vura cika halledicez bu isi allahin izniyle:)

Tabii ki vardir bunda da bir hayir...ne olursa olsun hamile olalim demiyoruz..hayirlisini ve sagliklisini istiyoruz.geceleri nasil skntyla uyaniyorum gunduzleri duvarlar ustume geliyor..ama hemen alternatif dusuncelere yoneliyorum.kitap okuyorum.doktorum da ablamin arkadasi sagolsun butun ataklarimi anlayisla karsiliyor:)yol haritamizi ciziyor..sonra sizler varsiniz:)doktorlarimizin dogru yonlendirildigimize emin olalim ve hic pes etmeyelim.malesef ki kacincida tutacagini bilemiyoruz.ama allahim nasip ettiyse olacaktir.tedaviyle olacaksa neden pes edelim dimi.sevgiler

Güzel haberler duyarız inşallah senden çünkü güzel haberlere beni olumlu motive edecek şimdiye kadar 1 kişi den güzel haber aldık inşallah 2. Olursun devamı da bizlerde gelir

Güzel haberler duyarız inşallah senden çünkü güzel haberlere beni olumlu motive edecek şimdiye kadar 1 kişi den güzel haber aldık inşallah 2. Olursun devamı da bizlerde gelir
Valla bende doktora gidip gelirken denk geliyorum hamile kalanlara inşallah Dr bizede uğurlu gelir :) bende size uğurlu gelirim

Seni cok iyi anliyorum, bende de 0,92 cikti,hala agrilarim devam ediyor, siddetli regl sancisi cektigim zamanlardaki gibi ama bata 2gun var, napalim bir an once regl olup diğer adıma gececegiz, bu surecte de birbirimize destek olacagiz, sana uzulme demeyecegim, aglamak geliyosa icinden istedigin kadar agla, sonra sil gözyaşlarını ve kalk ayaga... Hadi bakalim opuyorum cok

Seni cok merak ettik bizzz:))canin sagolsun herseyden once..kacinci asilamandi hangi yontemle devam edeceksin bilmiyorum ama adetine kadar biraz toparlanir daha iyi hissedersin..adet olunca da dogruuu doktora git.durmak yok yola devam..hazir yumurtaliklar uyarilmisken:)dusr kalka dibe vura cika halledicez bu isi allahin izniyle:)

Bugün sabah adet oldum ilk defa bu kadar mutlu oldum. En azından kist olmadı. Demek ki yumurtam geç çatladı. İlk aşılamamdı. Ama bir daha aşılama yaptırmayı açıkçası düşünmüyorum. Bu ay alternatif yöntemlere yöneleceğim en azından denemedim demeyeyim. Soğan suyuna başlayacağım. Sanırım adetin 7. günü başlanıyormuş. Bir de hayıt otunu araştırıyorum. Aşılama süreci manevi ve maddi anlamda yoruyor ve oranları düşük, üstelik benim gibi inatçı bir pkolu yumurtalıkları olanlar için... Haziran ayına kadar bitkilerle devam edip, Haziran'da tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum. Pko olduğum için tüp bebek raporunu da kolaylıkla alabilirsin demişti daha önce doktor. Hiç tüp bebek istememiştim ama kader böyleymiş diyorum. Yine de içimde kalmasın diye biraz bitkilerle de şifa aramak istiyorum. Dilerim hepinizin aşılamaları tutsun, aşılaması tutmayanların ilk kendi kendilerine denemelerinde olsun. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Slm kızlar catlatma iğnesi yapalı 11. Gün oldu bu sabah idrar testi yaptım evde sonuç negatif :'(:'(:'( sizce bu doğru bi sonuç mudur? ???????

Kızlar ben bu sabah aşılama olacaktım ama hastanede o kadar colnaptal saptal şeyler oldu ki bırakıp geldim. Sabah söyledikleri saatte gittik kayıt için evlilik cüzdanı istediler daha önce soylemedikleri için bizde bilmiyorduk yanımızda dedik eve gidince mail atmak dedik önce tamam dediler sonra yok olmuyor dediler. Evle hastane arası da uzak bayağı. Neyse bide biz söyledik diye kendilerini haklı çıkarmaya çalıştılar sanki biz yalan söylüyoruz gibi sinirden elim ayağım boşaldı resmen esimde ben gidip alırım neyse artık dedi odemeye gideceğiz söyledikleri paradan daha çok para istediler anestezi yapicaz diye bende daha orda ameliyat olalı 1 ay oldu tüm testlerim var sonuçta dedim 10 gün geçerli dediler bizde doktorumuza gidip durumu anlatınca testler 6 ay geçerli dedi . fiyat verenlerde hemen geri vites yaptı resmen ayaküstü kazık yanı. O saatten sonra açıkçası gerginlikten sinirden zaten altust oldum doktorumda istersen sonra dwneyelim dedi bu ay siz deneyin. Bizde zaten istemedik bu ay böyle gitti. Her işte mutlaka bir hayır vardır ne diyim

Kızlar ben bu sabah aşılama olacaktım ama hastanede o kadar colnaptal saptal şeyler oldu ki bırakıp geldim. Sabah söyledikleri saatte gittik kayıt için evlilik cüzdanı istediler daha önce soylemedikleri için bizde bilmiyorduk yanımızda dedik eve gidince mail atmak dedik önce tamam dediler sonra yok olmuyor dediler. Evle hastane arası da uzak bayağı. Neyse bide biz söyledik diye kendilerini haklı çıkarmaya çalıştılar sanki biz yalan söylüyoruz gibi sinirden elim ayağım boşaldı resmen esimde ben gidip alırım neyse artık dedi odemeye gideceğiz söyledikleri paradan daha çok para istediler anestezi yapicaz diye bende daha orda ameliyat olalı 1 ay oldu tüm testlerim var sonuçta dedim 10 gün geçerli dediler bizde doktorumuza gidip durumu anlatınca testler 6 ay geçerli dedi . fiyat verenlerde hemen geri vites yaptı resmen ayaküstü kazık yanı. O saatten sonra açıkçası gerginlikten sinirden zaten altust oldum doktorumda istersen sonra dwneyelim dedi bu ay siz deneyin. Bizde zaten istemedik bu ay böyle gitti. Her işte mutlaka bir hayır vardır ne diyim
Hayirlisi olsun.bosu bosuna bir suru stres yasatmislar.ben etlik zubeyde hn egitim arastirmaya gidiyorum.bize kagit veriyorlar vukuatli nufus kayit ornegi ve evlilik cuzdan fotokopisi istediklerine dair.yazili olarak talep etmedikleri birseyi sozlu olarak talep ettiklerini iddia etmeleri cok sacma.anestezi ne icin yapilacakmis? Asilamada anestezi gerektirecek bir durum yok ki.

Slm kızlar catlatma iğnesi yapalı 11. Gün oldu bu sabah idrar testi yaptım evde sonuç negatif :':-)':-)'( sizce bu doğru bi sonuç mudur? ???????
selam canım. hayırlısı olsun hakkında ama bildiğim kadarıyla 12 günden önce yapılan testlerde vücuttan iğne etkisi gitmediği ve pozitif çıkmasına rağmen hamile olmama durumu gibi bir karışıklık ihtimali söz konusu olduğundan istemiyorlar. Ayrıca negatif çıkmasına o kadar kafana takma belki senin dediğin gibi çatlatma iğnesi ile değil de kendiliğinden sonra çatladı yumurtan ve geç döllenme oldu. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Benim bir arkadaşımın regli gününe yakın döllenmiş yumurtası reglisi 3 hafta gecikti ama ne kan da ne de idrar testlerinde hamilelik görülmedi. sonra birden beta hcg yükseldi. hamilesin dediler. hatta geçenlerde kızının 3. yaş gününü kutladık. nasip biraz. sen için ferah tut.

ayy ben anlamıyorum zaten şu demeyipte demiştim muhabbetini. bende aşılama olurken aşılama yapıldı bir süre yatırıyorlar ya ayakların baş hizandan biraz daha yüksek şekilde bacak bacak üstüne attırıyor. öğlen arasına girildiği için ben 50 dakika falan yattım. ayaklarım uyuştu. artık normale indirdim biraz bacaklarımı sonra tekrar eski haline getirdim alan. sonra eşim bir hemşire buldu da odaya geldi kadın. demiştik sana ayaklarını yer değiştirebilirdin dedi. bu arada benim aşılama da ki hemşirem farklı bir hemşireydi. sanki kendi girmişte demiş gibi davrandı. bu arada siz artık kendi kendinize denemelere devam edin. nede olsa yumurta çatladı ise siz kendi kendinize denemelerde de tutabilir. hayırlısı bakalım hakkınızda.

bu arada kızlar eşim bir kaç gündür tuvalet sıkıntısı vardı. dün zorla doktora götürdüm. mesane de kitle dedi doktor. hemen alınacak. adam bu kadar kafa karışıklığının arasında eğer bu aşılama tutmaz ise tedavi için gidelim bir daha deneyip sonra kendi tedavime gideyim diyor. dedim delimisin be adam bana sen lazımsın. başlarım çocuğuna da tedavine de ilk önce sen. aynısı bende olsaydı dur ama çocuk mu diyecektin dedim. vallahi aşılama yapıldı çocuk olur mu olmaz mı bilinmez ama allah eşimi başımdan eksik etmesin. diyorum ya hep hayırlısı rabbim ne ise onu versin. yeterki eşimi bana beni ona ömür boyu yazmış olsun. gerisi boş.

Hayirlisi olsun.bosu bosuna bir suru stres yasatmislar.ben etlik zubeyde hn egitim arastirmaya gidiyorum.bize kagit veriyorlar vukuatli nufus kayit ornegi ve evlilik cuzdan fotokopisi istediklerine dair.yazili olarak talep etmedikleri birseyi sozlu olarak talep ettiklerini iddia etmeleri cok sacma.anestezi ne icin yapilacakmis? Asilamada anestezi gerektirecek bir durum yok ki.

Canım bende aynıa hastaneyegdyrum ptesı yaptrdık asılamayı senın ne zaman yapıldı memnun kaldın mı ya benım aklımda bısuru sru ısaretı kaldı benmle aynı anda asılama yapan bayanlardan bırı dedıkı ozel hastamede ultradnla bakarak asılıyrlarmıs tam yumurtalıga denk gelsın dıye ama dun bana nrmal rastgele koydular spermı bırde bır damlası akmıs dısa bu nrmal mı herkeste akar mı dktra srdm akar nrmaldır dedı ama bılemyrum

Back