Nasip kismet diye birsey var ve ondan ötesi yok.Korundugun zamanlar korunmasaydin da simdi hala mucadele ediyor olabilirdin.olmayinca olmuyor.Cok sukur umutsuz degiliz.Sadece sabir dayanma gucu versin Allah bizlere.bir de tez zamanda saglikli hamilelik:)Evet,kismet degilmis napalim,yanarim yanarim korundugum yillara yanarim
Hayırlısı olsun canım. Ama durmak yok. Bu sefer olmadı. İnatçı olacağız ve inşallah da kazanacağız. Unutma ki bu bizim sınavımız. Pes etmek yok.Kizlar dayanamayip kan verdim, sonuc 0,92, bata 3gun vardi ama olsa cikardi asilamanin 12.gunu bugun,cok uzgunum...
Israrci olmamak gerekiyor ama gel gorGerçekten çok zor bi süreç. Benimde asilamamin 4. Günü annemler geldi. Sağolsun hiç kalkmadim yerimden nerdeyse ilk asilamam. Esim ve ben elimizden geleni yaptik. Artik Allah a dua etmekten baska yapabilecegiz bir sey yok hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hayirli degilse tutmaz umarim diye dua ediyorum. Çünkü bu konuda cok israrci olmamak gerekiyo diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah bize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Amin. İnşallah sabır verir. Hepimize. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de hep aynı noktada kendimi sorguluyorum. Bunun adı kıskançlık değil ama neden sorusunu kendime çok sordum. Neden Bizim de yuvamız da bu eksiklik giderilemiyor. Neden olmuyor. Neden neden neden. Ama artık bunun isyan olduğunu düşünüyorum. Kendimi bildiğin duaların eline bıraktım. İki sey istiyorum. Ya bizleri de hayırlısı ile anne baba kıl yada yüreğimizden bu duyguyu al rabbim diye. Vazgeçmeden önce elimden geleni yaptım diyebilmek için durmadan yola devam.Üzücü bi olay herkesin oluyor ama bizim olmuyor yüreğim sıkılıyor herşey normal ama olmuyor isyan etmiyorum kesinlikle ama üzülüyorum hemde çok. Ablamin kızı bugün yarın doguracak benden bir sene sonra evlendi onun adina çok mutluyum benim gibi yibranmadi ilk istedikleri ay oldu maşallah. Arkadaşimda hamile kaldi ki yumurtalari calismiyordu hiç tedavi bile olmadan.ve yanyana geldiğimiz de sürekli cocuk mevzusu açılıyor yok mide bulantim var yok çocuğun kalp atışını dinledik yok çok mutluyuz vs... üzülüyorum hemde fazla.yanyana gelmemeye çalışıyorum yanlış anlaşılıyor "kıskanıyor mu acaba"kiskanmiyorum kesinlikle sadece üzülüyorum kendim için. Onun adina çok mutluyum ama surekli onun cocuk mevzusunu duymak beni hirpaliyor açıkçası. Üzgünüm özetle burdaki herkes gibi bazen kendime kiziyorum ama durum bu evden cikmak istemiyorum kimseyle de gorusmek istemiyorum öyle işte allah cumlemize sabır versin:-(
Amin inşallah. Benimde duam bu yönde. Allah kabul etsin.Gerçekten çok zor bi süreç. Benimde asilamamin 4. Günü annemler geldi. Sağolsun hiç kalkmadim yerimden nerdeyse ilk asilamam. Esim ve ben elimizden geleni yaptik. Artik Allah a dua etmekten baska yapabilecegiz bir sey yok hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hayirli degilse tutmaz umarim diye dua ediyorum. Çünkü bu konuda cok israrci olmamak gerekiyo diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah bize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Gece uykumdan bile dua ederken uyaniyorum.Enbiya suresi 89. Ayet.defalarca okumaktan dilim dolaniyor artik.insallah hepimiz hamileligun imrenilesi keyfine saglikla tadarizDua etmek önemli zaten dualarda olmasa halimiz harap. Allah bize hayırlı evlatlar versin ya da sabrını versin inşallah. ..
Ovitrellee olalı 9. Günüm bakalım bu ay ne olacak inşallah hamile kalabilirim inşallah buradaki tüm kardeslerimde çocuklarına tez zamanda kavuşur.... AMIN
Diren diren hamile kalana kadar:)her asilama yeni bir umut..aslinda her yumurta yeni bir umut..benim 2. asilamam tutmadi.1 ay ara verdi dr. nisan sonunda adet olunca 3.asilamaya start verilecek.2. Asilama da tutmayabilir 3. De..kac tup bebek denemesinde yilmayip hamile kalan var.hatta tum bunlari deneyip olmayinca kendi kendine hamile kalan var.insallah en zor asamalara kalmayiz.benim de beynimden asagi kaynar sular dokuyor pespese hamile haberleri alinca..zaten geldi mi ustuste..ozellikle adet olunan gunlerde aliriz o haberleri.bunaldikca burda yazicaz.icimizi dokucez.rahatlayip tedaviye devam:)Hepimiz aynı duygulardayiz. Ben kıskanıyorum valla hamile olanları ama ki neden onun oldu diye değil onun olsun tabi de benim de olsun artık diye. Hiç umursamıyorum diyene de inanmam. Beni beklemek doktora git gel git gel yine bekle onu bunu yap iğne ilaç şu bu sonuç negatif görmek kafamda sürekli acaba oldu mu soruları ile boğuşmak etrafimdan hamile haberleri pes pese duymak çok çok çok yordu. Pes etmek istemiyorum 2. Asilamayi deniycem ama kalbim çok kırık artık. Diren diren nereye kadar : (
Evet çok haklisin insan ister istemez düşünüyor ama elimden geldiği kadar hayirlisi diye düşünmeye çalışıyorum. Kolay bi olay yasamiyoruz. Umarim en kısa sürede bizde mutlu oluruz.Israrci olmamak gerekiyor ama gel gor
Teşekkürler Allah hepimizin dualarini kabul etsin.Amin inşallah. Benimde duam bu yönde. Allah kabul etsin.
Benim de ara verildi canım Dr rahim iyice temizlensin diye karar verdi bir de bana bir ilaç verdi günde 2 tane içiyorum yarın son 2 içilecek sonraki günlerde adet olucak ve tekrar doktor yolları ve 2. Aşılama başlangıcı inş uygun görürse tabi doktor. İlk aşılama negatif olunca 2. Olmasın diye düşündüm çok kırıldım kendime sonra toparladım tabi hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyor biraz ağlamalar zirlamalar falan derken kendime geldim şimdilik sonrasını düşünmek istemiyorum 2. Aşılama için pozitif olmak enerjimi yüksek tutmak kararı aldım inş başarılı olurum hepimizin yüzü gülsün en kısa zamandaDiren diren hamile kalana kadar:)her asilama yeni bir umut..aslinda her yumurta yeni bir umut..benim 2. asilamam tutmadi.1 ay ara verdi dr. nisan sonunda adet olunca 3.asilamaya start verilecek.2. Asilama da tutmayabilir 3. De..kac tup bebek denemesinde yilmayip hamile kalan var.hatta tum bunlari deneyip olmayinca kendi kendine hamile kalan var.insallah en zor asamalara kalmayiz.benim de beynimden asagi kaynar sular dokuyor pespese hamile haberleri alinca..zaten geldi mi ustuste..ozellikle adet olunan gunlerde aliriz o haberleri.bunaldikca burda yazicaz.icimizi dokucez.rahatlayip tedaviye devam:)
Canım bence en çok ona sarılman gerek sağolsun benimki de hiç beni üzememeye gayret eder allah onlardan razı olsun. En azından için sıkıntılı değilken onunla konuş içindekileri anlat aslında onu hiç kırmak istemediğini mutlaka soyle sonuçta onlar da insan.onlar da en az bizim kadar üzülüyor ve onlardan daha iyi bizi kimse anlamazValla her yenilgi bi parçamı alıp götürüyor. Psikolojim bozuldu resmen .eşime de surekli negatif yaklaşıyorum azarliyorum sanki onun sucuymus gibi.Allah ondan razı olsun yine de alttan alıyor beni teselli ediyor.benim ciddi bi psikolojik tedaviye ihtiyacım var.
Ins baba da yaparsin cnm hayirlisiyla yazdiklarinda cok haklisinCanım bence en çok ona sarılman gerek sağolsun benimki de hiç beni üzememeye gayret eder allah onlardan razı olsun. En azından için sıkıntılı değilken onunla konuş içindekileri anlat aslında onu hiç kırmak istemediğini mutlaka soyle sonuçta onlar da insan.onlar da en az bizim kadar üzülüyor ve onlardan daha iyi bizi kimse anlamaz
Ben hiç ona kızmıyorum üstelik ben zirlarken gözümün yaşını o siliyor o beni kendime getiriyor. Ah bir de baba yapabilsem onu. ...
Adetin 3.gunu 21 ml yumurta gorunce bana da desolett basladilar.21 gun kullan adet olunca yine gel dediler.Biraz da istegime biraktilar kendi kendine de catlayabilir ama catlamazsa sknti dediler.Ben de catladi mi catlamadimi diye korkulu ruya gorecegime ilaci kabul ettim.Ha bir eksik ha bir fazla.pes etmek yok.Olana kadar mucadele edecegiz ya da fiziksel olarak umut tukenene kadar.ben de dibe vuruyorum.paramparca oluyor ic dunyam.bundan sonra gercekten dusunmicem oldu mu olmadi mi tuttu mu tutmadi mu diye.sanki baska bir tedavi oluyormus gibi gidicem hastaneye.bu ay iyi ki ara vermisiz.kafam bosaldi biraz.Benim de ara verildi canım Dr rahim iyice temizlensin diye karar verdi bir de bana bir ilaç verdi günde 2 tane içiyorum yarın son 2 içilecek sonraki günlerde adet olucak ve tekrar doktor yolları ve 2. Aşılama başlangıcı inş uygun görürse tabi doktor. İlk aşılama negatif olunca 2. Olmasın diye düşündüm çok kırıldım kendime sonra toparladım tabi hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyor biraz ağlamalar zirlamalar falan derken kendime geldim şimdilik sonrasını düşünmek istemiyorum 2. Aşılama için pozitif olmak enerjimi yüksek tutmak kararı aldım inş başarılı olurum hepimizin yüzü gülsün en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?