• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Martta Aşılamaya başlayanlar

Kızlar nolur bana bir akıl verin. 1-2 saat önce test yaptım tekrar(delirdim testlerle) ve cebime attım masama döndüm. Unuttum testi çalışmaya daldım, az önce bir baktım telefonun flaşıyla görülen silik, hani böyle deftere yazı yazarsınız sonra silgiyle silince gölgesi kalır işte öyle silgi gölgesi gibi belli belirsiz bir çizgi var. Daha önce hiç böyle testi çıkan var mıydı? Fotoğrafını çektim ama belli olmuyor bile, ancak flaşla yakından bakınca belli. Bu arada bugün aşılamanın 12. günü.

Canim gebeligi erken tesbit eden testlerden dene istersen. Ben asilamadan sonra 14. gun yaptim, sonucu aldim, hamileyim. Diger testler o kadar hassas olmuyor. Tabi en garantiside kan testi.

Gun gecmiyor ki e
Kizlar HAMILEYIM!!!!! Bu sabah evde hamilelik testi yaptim (erken gebelik tesbit edenlerden), iki cizgiyi gordum gozlerime inanamadim. Hemen doktorumu aradim, kan testine gittim. Ogleden sonrada sonucu aldim. Hamileyim! Hala inanamiyorum :) Dilerim bu guzel duygu hepimize nasip olur. Sakin umudunuzu inancinizi kaybetmeyin..
Cok sukur sonunda guzel bir haber allah tamamina erdirsin

Kizlar HAMILEYIM!!!!! Bu sabah evde hamilelik testi yaptim (erken gebelik tesbit edenlerden), iki cizgiyi gordum gozlerime inanamadim. Hemen doktorumu aradim, kan testine gittim. Ogleden sonrada sonucu aldim. Hamileyim! Hala inanamiyorum :) Dilerim bu guzel duygu hepimize nasip olur. Sakin umudunuzu inancinizi kaybetmeyin..
Oh be çok şükür güzel haber de duydukkk sağlıkla gelsin inşallah

Hayırlı olsun canım darısı diğer bekleyenlere :)

Gozun aydin cok sevindimm, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ben de 23 martta yaptirdim asilamami,yarin 10.gun,bakalim darisi basimiza insallah

Canim gebeligi erken tesbit eden testlerden dene istersen. Ben asilamadan sonra 14. gun yaptim, sonucu aldim, hamileyim. Diger testler o kadar hassas olmuyor. Tabi en garantiside kan testi.
Canımm çok çok mutlu oldum. Oleeeey :KK49: İnşaallah sen şans getirirsin hepimize. Allahım bebeği de seni de korusun. Çok dikkat et kendine...

Oh be çok şükür güzel haber de duydukkk sağlıkla gelsin inşallah

Hayırlı olsun canım darısı diğer bekleyenlere :)

Gozun aydin cok sevindimm, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin, ben de 23 martta yaptirdim asilamami,yarin 10.gun,bakalim darisi basimiza insallah

Canımm çok çok mutlu oldum. Oleeeey :KK49: İnşaallah sen şans getirirsin hepimize. Allahım bebeği de seni de korusun. Çok dikkat et kendine...

Sonunda 1 tane pozitif haberi aldik, umutsuzluk yok! Seni dr tebrik ediyorum ShamuSu ShamuSu

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Insallah sizinde guzel haberlerinizi alicaz en kisa zamanda.

Saol canim aminn. Sen kan testini yaptiracak misin?

Valla canım bu saate kadar gelen giden yok... Hatta sürekli bir şey aktığını hissediyorum abartısız 10 dakikada bir tuvaletteyim ama yok. Bir de komik ama ben eğer adet olacaksam öğlen 12'ye kadar olurum nasıl bir vücudum varsa :) 6 buçukta işten çıkıyorum şaşıp edip son dakika sürprizi yapıp gelmezse koşarak teste gidiyorum :)

Valla canım bu saate kadar gelen giden yok... Hatta sürekli bir şey aktığını hissediyorum abartısız 10 dakikada bir tuvaletteyim ama yok. Bir de komik ama ben eğer adet olacaksam öğlen 12'ye kadar olurum nasıl bir vücudum varsa :) 6 buçukta işten çıkıyorum şaşıp edip son dakika sürprizi yapıp gelmezse koşarak teste gidiyorum :)

Merak ettim var mi bi gelisme?

Çok tebrik ederim. Sayfanın ilk hamiş haberi senden geldi. Darısı bizlerin başına. Allah hayırlı sıhhatli hamilelik süreci geçirip kucağına da almak nasip etsin. Senin adına çok mutlu oldum...

İkinci hamişimizz sensin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bize de haber vermeyi unutma..

Kızlar psikolojik olarak hamile hissettiğimden mi bilemiyorum ama dün eşimle eve geçerken resmen kocama yalvardım. Ne olur markete gidelim taze nane ile domates alalım. Canım deli gibi istiyor. Aslında birşeyler istemesi 5. Hafta başlar ve ben daha aşılama yatıralı 6 gün oldu ama:eek::KK17:

arkadaşlar mrb bende bugün doktora gittim 4 gündür pregon kullanıyorum adetimin 7. günü yumurta boyutu sağda 11.5 solda 10.5 mm 2 yumurta gelişmiş normal mi sizce? 4gün sonra tekrar gidicem ilacı kullanmaya devam.

Bende ovitrellee iğne olalı 8 gün oldu şimd kan i test yapsam gerçek sonuç çıkar mı ???????????????
Dışardan iğne veya ilaç yoluyla verilen hormonların etkisi 10 günde ancak vücuttan çıkıyor diye biliyorum. 12. Gün sonra zaten hamilelik var ise ancak kan testi ile görülebilir diye biliyorum. Ben aşılama günü gitmiştim mesela. Betahcg testi de yaptılar. 123 çıktı değer. Bilirsin 5 in üstü hamilelik. Istersen en azından 10. Günü bekle test yapacaksan da.

Back