Martta Aşılamaya başlayanlar

arkadaşlar mrb bende bugün doktora gittim 4 gündür pregon kullanıyorum adetimin 7. günü yumurta boyutu sağda 11.5 solda 10.5 mm 2 yumurta gelişmiş normal mi sizce? 4gün sonra tekrar gidicem ilacı kullanmaya devam.
Canım 7/ günde benim 11 di normal oluyor bildiğim kadarıyla şimdi 16 mm ve son ignrmi vurdum bugün salı aşılamam olacak ve tek yumurtam oluştu

arkadaşlar mrb bende bugün doktora gittim 4 gündür pregon kullanıyorum adetimin 7. günü yumurta boyutu sağda 11.5 solda 10.5 mm 2 yumurta gelişmiş normal mi sizce? 4gün sonra tekrar gidicem ilacı kullanmaya devam.
Merhaba. Benimde adetimim 8. Günü gittim yumurta kontrolüne sağda 10 mm ve 8 mm iki yumurtam vardı. Solda ise küçük diye boyutları ölçülemeyen iki yumurta vardı. İlaçlara devam edildi. Kontroller sonucunda 13. Gün çatlatma ile 15. Gün aşılama yapıldı. Kontrollerde sadece yumurta boyu mu yapıldı. Benden kan testi de alınmıştı. E2 östrojen değeri yükseliyor ise yumurta büyür diye düşünüyorlar.

aslında bende gitmeden arastırmıştım E2 kontrol edilmesi gerektiğini biliyordum oradayken yumurtalar için ii yorumlar yapınca heyecandan unuttum sadece yumurtanın boyutuna baktı belki 4 gün sonra gittiğimde yapar testi. ya moralim bozuldu şimdi inş. bi sorun çıkmaz. senin sonuz bellimi cnm?

Merhaba.kendimden ornek vereyim.ben klomen kullandim 2 asilamamda.5 gun kullanip 2 gun ara verip kontrole gittigimde 17 ml oluyor.bu da 9.gun 17 ml oluyor demek.Doktorunuz olumsuz birsey soylemediyse siz de olumsuz dusunmeyin.hem birbirine yakin olculerde 2 yumurta olmasi da bence guzel:)4 gun de az degil ilacla bence istenilen boyuta gelecektir.sevgiler

ben zaten polikistik over hastasıyım başkada bi sorunumuz yok doktor çok ideal ne çok büyük ne çok küçük tam olmasını istediğimiz gibi dedi inş. cnm tşkler güzel dileğin için.

Canım 7/ günde benim 11 di normal oluyor bildiğim kadarıyla şimdi 16 mm ve son ignrmi vurdum bugün salı aşılamam olacak ve tek yumurtam oluştu
inş. mutlu sona yaklaşmışsındır tüm dualarım sizlerle arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerini paylaşmak nasip olur inş.

Zaten iyi olmasa söylerdi. İçini ferah tut. Benim aşılama olalı 6 gün oldu daha. Sonuç 11 nisanda testle veya önce gelen regli ile belli olacak bakalım hayırlısı.

Paza"TugbaAnk, post: 45885152, member: 630063"]Dışardan iğne veya ilaç yoluyla verilen hormonların etkisi 10 günde ancak vücuttan çıkıyor diye biliyorum. 12. Gün sonra zaten hamilelik var ise ancak kan testi ile görülebilir diye biliyorum. Ben aşılama günü gitmiştim mesela. Betahcg testi de yaptılar. 123 çıktı değer. Bilirsin 5 in üstü hamilelik. Istersen en azından 10. Günü bekle test yapacaksan da.[/QUOTE]
Pazarte

Önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyeyim o zaman. Kafamda deli sorular dönüyor öğrenip kurtulayim olumlu yada olumsuz.en azından hayal kırıklığı yaşamam :-(

Ya kizlar ben asilamami yaptirdigimdan beri kasik agrisi cekiyorum ve bugun daha da siddetlendi bugun 11.gunum, cok korkuyorum insallah butun bunlar olumlu sonuclanir

Ya kizlar ben asilamami yaptirdigimdan beri kasik agrisi cekiyorum ve bugun daha da siddetlendi bugun 11.gunum, cok korkuyorum insallah butun bunlar olumlu sonuclanir
Inşallah dediğin gibi olumlu sonuçlanır. Pazartesi test yapacaksın değil mi

TugbaAnk bilmiyorum cok korkuyorum, 6si adet tarihim,dr um adetin gecerse gel test isteyecegim dedi, ben de negatif gormemek icin acele etmiyorum ama uykularim kaciyor resmen

TugbaAnk bilmiyorum cok korkuyorum, 6si adet tarihim,dr um adetin gecerse gel test isteyecegim dedi, ben de negatif gormemek icin acele etmiyorum ama uykularim kaciyor resmen
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hakkımızda hayırlısı ne ise rabbim onu versin ama beklemek sabretmek hayal kurmak bir yönden iyi bir yönden de kötü işte. İyi çünkü ne olursa olsun aşılama yapacakları kadar yumurtamız vardı büyüdü. O kadar çok hasta gördüm ki hastanede tedavisi için gidip gelen ama başta veya son aşama da tedavisi iptal edilip aşılama yapılmayan. Çok şükür biz heyecanlı bu beklemeye de ulaştık. Eğer nasibimizde anne olmak var ise de belki bu aşılama da belki kendiliğinden daha sonra belki de yine bir tedavi ile olacak. Bence kendini rahatlatacak bir meşgale bul kendine. Ben çok bunaldığım da 4444 diye bir dua var onu okuyorum. Geçen de eşimin teyzesi bir ayetten bahsetti. Araf suresi 189. Ayet. Türkçe mealine önden bi bak istersen. Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah bizim de hanelerimizi çocuk sesiyle şenlendirsin. Hayırlısıyla...

Ne guzel yazmissin cok duygulandim, hemen bakacagim cok tesekkur ederim, insallah hepimiz guzel hayirli sonuçlar aliriz

Ben ilk tüp bebek bölümünden randevu aldığında şok olmuştum o kadar kalabalık tiki herkes mi sorunlu bu nedir demiştim ya hatta şuan bi Dr var mustafa bey temmuza kadar randevu dolu diyorlar. Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ne guzel yazmissin cok duygulandim, hemen bakacagim cok tesekkur ederim, insallah hepimiz guzel hayirli sonuçlar aliriz

Alacağız inşallah.

Zaten insan değişik ama hastanede diğerlerini görünce rahatlıyor. Resmen yalnız olmadığını anlıyor. Biraz dinlersen biraz dertleşirsen de o kadar farklı ama aynı amaçla orada olduğuna şaşırıyorsun. Allah hepimize sabır versin.

Gercekten evde ruhum dipte geziyor olsa ah su duvarlarin dili olsa da konussa diyecegim kadar bunalsam bile hastanede daha pozitif oluyorum.cok garip.bi bakiyorum etrafima benimki sıkınti degil.bazen Allah gozume gozume sokuyor sanki..son asilamam tutmayinca adet olup gittigimde hastaneye ilk girisimde dusuk yapmis bir bayani annesi teselli ediyordu.esimle goz goze geldik.Allah saglikla tamamlayacagimiz hamilelikler nasip etsin.Adet olamayanlar,yumurtasi buyumeyenler,tupleri tikali olanlar,hormonlari ilacla kontrol edilemeyenler,tiroid yuzunden hamile kalsa bile dusuk yapanlar vs vs..

Kizlar dayanamayip kan verdim, sonuc 0,92, bata 3gun vardi ama olsa cikardi asilamanin 12.gunu bugun,cok uzgunum...

Kizlar dayanamayip kan verdim, sonuc 0,92, bata 3gun vardi ama olsa cikardi asilamanin 12.gunu bugun,cok uzgunum...
Durmak yok yola devam..ne kadar uzgun oldugunu biliyorum.bi kac gune daha iyi hisseder adet olunca da doktoruna gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…