Martta Aşılamaya başlayanlar

ecechich

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
212
108
103
31 yasinsayim. G
ebelik denememin 16. Ayindayim. Bu surecte 1 tane kimyasal gebeligim oldu. 2 kez ovitrelle ile catlatma deneyimim oldu. Simdi asilamaya basliyoruz.
Yarindan itibaren ilk puregon ignemi yapmaya basliyorum.
Hicbirimiz doktorlarimizdan daha bilgili degiliz. Onlara olan guvenimizle ve onlarin isiginda karsilikli emek vererek bu surecleri yasiyoruz. O yuzden oncelikle doktorlarimizi dinleyerek, sonrasinda olumlu duygu ve dusuncelerle mart ayinda asilamaya baslayacak olan kisilerle birbirimize destek olmak ve paylasimda bulunmak icin bu konuyu actim.
Sevgiler

Merhaba canm Benm ikinci asilamam yapilcak ilki tutmadi pcoluyum hayırlı uğurlu gelsin hepimize mart ayı insallah

merhaba ben 2 yıl hıc bır tedavı dusunmeden doğal yolla uzunca bır sure verdım kendıme. ilk tedavım klomen oldu. tedavı suresınde tahlıllerımle desteklendı hersey ıyı gıttı 18 ve 21 buyuklugunde ıkı yumuram oldu. su an beklemedeyım.7 martta reglım vr. siz tedavıde deneyım sahıbı olmussunuz. o yuzden sıze sormak ıstedım. klomenı kaç ay kullandınız yan etkılerını gordunuzmu. kımyasal gebelıgınız klomen tedavınızdemı oldu. klomenın kullanarak gebe kalamamanızın sebebı varmıydı yanı yumurta olusmadı catlamadı vs gıbı. son olarak tum klomen tedavınızde catlatma ıgnesı kullandınızmı

Merhaba bende nisanda ikinci aşılamamı olacağım Rabbim ins isteyen herkese nasip eder anne olmayı

Ben 1 ay klomen kullandim, hem klomen kullandigim ay hem se sonraki ay catlatma ignesi yapildi. Yunurta gelisimlerim ultrason ile takip edildi. Herhangi bir sorun yoktu. Catlamayi da igne ile garantilemis olduk. Ama illa ki gebe kalicaz diye bir sart yok ne yazik ki. Kimyasal gebeligim klomenden once kendiliginden olusmustu.

Martin bu ilk gününde asilamami oldum bizde sorun sperm hareketsizligi idi. Yıkandiktan sonra 25 milyon sperm ile asilamam yapıldi 3 yumurtam vardı. Herşey iyi dedi doktorum ama beklemek nasıl geçer bilmiyorum. 10. Gün gel dedi doktorum ama ben evde görmek istiyorum önce sonucu. İlk asilamam çok heyecanlıyım ama nedense pek umudum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…