Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

kpss çalışıyorum demişsin canım öğretmenlik mi memuriyet mi. bende öğretmenim çok şükür 2010 da atandım. darısı sana inş.

düzenlidir 29 günde bir yani bazen 30 oluyo ama genelde 29. ona göre yazdığımda 31-1-2-3-4 diyor. fakat 4 nisan en yüksek. o zaman 31 mart-2 nisan-4 nisanda kesin mikmik:))

cnm doğru hesap. o tarihleri kaçırma derim. sen 6 nisanı da boş geçirme. belli olmaz. hatta bat'a dek günaşırı devam :)

kpss çalışıyorum demişsin canım öğretmenlik mi memuriyet mi. bende öğretmenim çok şükür 2010 da atandım. darısı sana inş.

memuriyet tatlım. inşallah ben de atanırım. iyi dileklerin için çokkk teşekkürler. özel sektörde 6 yıl çalıştım ben ama eşimin tayini çıktı İstanbul'dan geldik Ankara'ya. İşsiz kaldım aylardır. 2014 kpss'ye gircem inş. Bu sırada da bebiş çalışmalarını yürütüyoruz. aradan çıksın maksat :)

tavsiyelerine uyucam o tarihleri bir mani çıkmazsa eğer kaçırmıycam.geçen ay bu günlerin hepsini kaçırdık belkide ondan olmadı. yumurtlama günüm ondan 2 gün öncesi hepsi kaçtı. sadece yumurtlama günümden sonraki sabah kaçmadı ama olmadı. psikolojinin etkilediğine kesin inanıyorum o yüzden bu ay olursa olur olmazsa can sağlığı yaza kadar yolu var. zaten doğumumun nisan mayısa gelmesi benim çok işime yarar. temmuz ağustosa kadar yolu var artık. allah kolaylığını versin kolay değil sınav çalışmak.

Son düzenleme:

valla bi yandan sınav bi yandan bebek. bilmiyorum artık. inşallah altından kalkarım. senin doğum iznin bitip yaz tatilin başlarsa süper olur. ama dikkat et. birleşirse bu sefer yazın ücretsiz izin sayıyorlarmış. benim arkadaşım şimdi 6 haftalık hamile. o da öğretmen. ücretli doğum izni bitince başlıcam işe tekrar dedi. bir buçuk ay çalışcam ztn dedi. sonra da yaz tatili geliyor ztn dedi. öbür türlü para alamam boşu boşuna demişti.ona göre ayarla sen artık :)
geçen ay tarihler denk gelmemiş senin. ondan olmamıştır. yumurta gittikten sonra ne yapsak boş. bu sefer dikkat edip yap bakalım.

düzenlidir 29 günde bir yani bazen 30 oluyo ama genelde 29. ona göre yazdığımda 31-1-2-3-4 diyor. fakat 4 nisan en yüksek. o zaman 31 mart-2 nisan-4 nisanda kesin mikmik:))

Seninle tarihlerimiz hemen hemen aynı canım =) aynı dönemlerde beraber ya hamile kalıcaz yada =))

Ben de bal çörek otu tarcın kurunu yatıcam adet olursam o yumurtalar için iyiymiş

inşallah hamişsindir de gerek kalmaz cnmcm. olmazsa da dene bakalım neler olcak.

benim de sol yumurtalığım ağrıo sabahtan beri. ya yarın ya da cts günü yumurtlama günüm benim. (adet tarihlerim karıştı da, net değil) herhalde ondan ağrıyordur. şimdiye dek hiç dikkat etmemiştim yumurtluyor muyum falan diye

kızlar valla şaka maka mart ayı bitiyor. mart ayında bat'ı gelenler ama kırmızıları görmeyenler, nedir durumlar? var mı gelişme? mRv2012, kutuktupense, BEBISIMSU, boncuğum 35, _fiona_, hayat_ask sizlerin adet tarihleri martta. 1 Nisan'da hepinizden inşallah hamiş haberleri alırız. Müjdeler verin bize, biz de mutluluğunuzu paylaşalım sizlerle :124:

canım batım yarın ama inşallah hasta olmam bide gecikme olmaz inşallah ya
güzel haberler veririz inşallah hepimiz
ama sanki adet belirtilerim var allah hayırlısını versin inşallah

canım batım yarın ama inşallah hasta olmam bide gecikme olmaz inşallah ya
güzel haberler veririz inşallah hepimiz
ama sanki adet belirtilerim var allah hayırlısını versin inşallah

cnm ztn hamiş belirtileri de aynı oluyormuş ya adetle. inşallah müjdeli haberlerini alırız. adet olmazsan pzt fln mı test yapcan?

Bern de hiç dikkat etmezdim hala anlamıyorum yumurtladigimi ins gerk kalmaz 6 gün var bata daha cok sabirsizim

Kızlar ateş ölçme yöntemini bilen deneyen varmı bilmiyorum. Ben geçen ay başka bir topikte okumuştum ve denedim. Adetin ilk gününden itiberen hergün ölçüyorsunuz yumurtlama döneminde 0.1 veya 0.2 gibi bi artış oluyor. Adetin ilk gününe kadar yüksek kalıyor. Eğer adet günü düşerse adetiniz gelmek üzeredir. Eğer düşmezse hamilesiniz anlamına geliyor. Ben bu ay erken adet oldum ve o sabah düşmüştü ateşim =(
Bilgilendirmek istedim...

hımmm, ölçelim o zmn :) napcağımızı şaşırdık valla. habire bişiler yapıoz. çok takmamaya, ilgilenmemeye çalışıyorum ama olmuyoooo

benide eklermisiniz ilk deneme sat 7 mart bat 8 nisan hayırlısı inşallah

slm kızlar benim bat 10 nisan bu ay ovulasyon testi aldım çift çizgi çıktı o akşam bir beraberlik oldu ertesi gün tekra yaptım silik çizgi çıktı bilmiyorum inş hamile kalırım bu ovulasyon testi sayesinde kısmet artık ....inş herkes alır hamilelk haberini..

Kızlar bende geldim listeye. SAT 14 Mart (normalde 16 Mart adet günümdü 2 gün önce yani 14 ünde kahverengi akıntı geldi sanırım başlangıç bu kabul ediliyor) BAT 11 Nisan

Bern de hiç dikkat etmezdim hala anlamıyorum yumurtladigimi ins gerk kalmaz 6 gün var bata daha cok sabirsizim

bende dikkat etmezdim ama geçen bazı dönem kasıklarım çok ağrımıştı o zaman anladımki yumurtluyorum. birde başka bir yerde okumuştum akıntınız yumurta beyazı gibi geliyo uzuyo diye gerçekten dikkat ettim tam internetin verdiği yumurtlama günümde akıntım öyle oldu....

Benim de yumurta catlatma iğnesinden sonra böyle bi akıntı olmuştu demek o gün yimirtlamisimmmm ama daha önce hiç olmadı dikkat ederim çünkü berki pko yüzünden olmamıştır

Benim de yumurta catlatma iğnesinden sonra böyle bi akıntı olmuştu demek o gün yimirtlamisimmmm ama daha önce hiç olmadı dikkat ederim çünkü berki pko yüzünden olmamıştır

hemen mikmik yapsaydın silkeletseydin kendini:) benim normal akıntımda olur ama daha beyaz kremsi olur. bu dediğin gibi farklı bildiğin yumurta akı ve uzuyo ben bu ayda çok dikkat edicem... geçen ay bütün kritik günler boş geçmişti benim:((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…