kk'daki ovulasyon hesaplayıcısında 7 gün veriyor. Buna göre 2 güne bir yapıyoruz biz işte. "en yüksek doğurganlık" kısmına denk gelecek şekilde. ama benim ovu tarihlerim karıştı. adet tarihim net değil. o yüzden adet bitiminden itibaren günaşırı mikmik yaparak işi şansa bırakmamaya çalışıyorum. taa ki bat'a dek...
düzenlidir 29 günde bir yani bazen 30 oluyo ama genelde 29. ona göre yazdığımda 31-1-2-3-4 diyor. fakat 4 nisan en yüksek. o zaman 31 mart-2 nisan-4 nisanda kesin mikmik:))
kpss çalışıyorum demişsin canım öğretmenlik mi memuriyet mi. bende öğretmenim çok şükür 2010 da atandım. darısı sana inş.
memuriyet tatlım. inşallah ben de atanırım. iyi dileklerin için çokkk teşekkürler. özel sektörde 6 yıl çalıştım ben ama eşimin tayini çıktı İstanbul'dan geldik Ankara'ya. İşsiz kaldım aylardır. 2014 kpss'ye gircem inş. Bu sırada da bebiş çalışmalarını yürütüyoruz. aradan çıksın maksat :)
tavsiyelerine uyucam o tarihleri bir mani çıkmazsa eğer kaçırmıycam.geçen ay bu günlerin hepsini kaçırdık belkide ondan olmadı. yumurtlama günüm ondan 2 gün öncesi hepsi kaçtı. sadece yumurtlama günümden sonraki sabah kaçmadı ama olmadı. psikolojinin etkilediğine kesin inanıyorum o yüzden bu ay olursa olur olmazsa can sağlığı yaza kadar yolu var. zaten doğumumun nisan mayısa gelmesi benim çok işime yarar. temmuz ağustosa kadar yolu var artık. allah kolaylığını versin kolay değil sınav çalışmak.
ne için olduğunu bilmiyorum gerçekten ama içiyorum iyi gelir diye:) hayırlısı olsun senin içinde...
düzenlidir 29 günde bir yani bazen 30 oluyo ama genelde 29. ona göre yazdığımda 31-1-2-3-4 diyor. fakat 4 nisan en yüksek. o zaman 31 mart-2 nisan-4 nisanda kesin mikmik:))
Ben de bal çörek otu tarcın kurunu yatıcam adet olursam o yumurtalar için iyiymiş
kızlar valla şaka maka mart ayı bitiyor. mart ayında bat'ı gelenler ama kırmızıları görmeyenler, nedir durumlar? var mı gelişme? mRv2012, kutuktupense, BEBISIMSU, boncuğum 35, _fiona_, hayat_ask sizlerin adet tarihleri martta. 1 Nisan'da hepinizden inşallah hamiş haberleri alırız. Müjdeler verin bize, biz de mutluluğunuzu paylaşalım sizlerle :124:
canım batım yarın ama inşallah hasta olmam bide gecikme olmaz inşallah ya
güzel haberler veririz inşallah hepimiz
ama sanki adet belirtilerim var allah hayırlısını versin inşallah
inşallah hamişsindir de gerek kalmaz cnmcm. olmazsa da dene bakalım neler olcak.
benim de sol yumurtalığım ağrıo sabahtan beri. ya yarın ya da cts günü yumurtlama günüm benim. (adet tarihlerim karıştı da, net değil) herhalde ondan ağrıyordur. şimdiye dek hiç dikkat etmemiştim yumurtluyor muyum falan diye
Kızlar ateş ölçme yöntemini bilen deneyen varmı bilmiyorum. Ben geçen ay başka bir topikte okumuştum ve denedim. Adetin ilk gününden itiberen hergün ölçüyorsunuz yumurtlama döneminde 0.1 veya 0.2 gibi bi artış oluyor. Adetin ilk gününe kadar yüksek kalıyor. Eğer adet günü düşerse adetiniz gelmek üzeredir. Eğer düşmezse hamilesinizanlamına geliyor. Ben bu ay erken adet oldum ve o sabah düşmüştü ateşim =(
Bilgilendirmek istedim...
Bern de hiç dikkat etmezdim hala anlamıyorum yumurtladigimi ins gerk kalmaz 6 gün var bata daha cok sabirsizim
bende dikkat etmezdim ama geçen bazı dönem kasıklarım çok ağrımıştı o zaman anladımki yumurtluyorum. birde başka bir yerde okumuştum akıntınız yumurta beyazı gibi geliyo uzuyo diye gerçekten dikkat ettim tam internetin verdiği yumurtlama günümde akıntım öyle oldu....
Benim de yumurta catlatma iğnesinden sonra böyle bi akıntı olmuştu demek o gün yimirtlamisimmmm ama daha önce hiç olmadı dikkat ederim çünkü berki pko yüzünden olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?