• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

hemen mikmik yapsaydın silkeletseydin kendini:) benim normal akıntımda olur ama daha beyaz kremsi olur. bu dediğin gibi farklı bildiğin yumurta akı ve uzuyo ben bu ayda çok dikkat edicem... geçen ay bütün kritik günler boş geçmişti benim::(((

o akıntıdan 8 saat sonra falan oldu alıntı kayınvalidelerdeydik akşam eve gelince oldu ins olmuştur benim bat 2-3 nisan ins olmam eğer olursam ben de bal çörek otu tarcın kurunu yapıp takip edecem

o akıntıdan 8 saat sonra falan oldu alıntı kayınvalidelerdeydik akşam eve gelince oldu ins olmuştur benim bat 2-3 nisan ins olmam eğer olursam ben de bal çörek otu tarcın kurunu yapıp takip edecem

yumurtlama anında mı ilişkiye girmek lazım. akıntı genelde gündüz geliyo ama dediğin gibi akşam yapılıyor. aman anlamadım zaten en iyisi 1 gün dur bir gün yap hem daha garanti yumurtalıkları spermsiz bırakmıyosun...

yumurtlama anında mı ilişkiye girmek lazım. akıntı genelde gündüz geliyo ama dediğin gibi akşam yapılıyor. aman anlamadım zaten en iyisi 1 gün dur bir gün yap hem daha garanti yumurtalıkları spermsiz bırakmıyosun...

Yumurta 12-24saat yaşıyormuş canım hemen değil yani en güzeli gün aşırı

selam bayanlar benimde sat 28 şubat bat 28-29-30-31 mart üçüncü senem evlilikte evlendiğimizden beri bebek istiyoruz hayırlısı artık

Yumurta 12-24saat yaşıyormuş canım hemen değil yani en güzeli gün aşırı
canım bunu bende araştırmıştım
dediğin gibi yumurta 12-24 saat yaşıyor ama spermler 72 saat canlı kalabiliyormuş yani günaşırı yorucu olur spermler 72 saat yaşabildiği için sorun yok ara verebilirsiniz hatta şöyle yazıyordu Erkek kadını bekler kuralı doğadada geçerli :)

Yumurtlama tarihi bebeğin cinsiyetindeki en önemli etkenmiş zaten.Kız bebekleri taşıyan spermler yavaş erkek geni taşıyanlar hızlı hareket edermiş.Bu yüzden gün aşırı girilen ilişkide eğer yumurtlama gününden 2-3 gün öncesinde ilişkide bulunulmuşsa erkek spermler hızla rahme gittiği ve orada yumurta olmadığı için ölüyormuş.Ama kız karakterli spermler ancak 1-1,5 gün içinde rahime ulaştığı için yumurtayı yakalarsa onlar döllenme gerçekleştiriyormuş.Yani tam yumurtlama gününde ilişki olursa ve döllenme de olursa erkek spermler hızla gidip dölleyeceğinden bebek erkek, ama 2 gün önceden anca ulaşan sperm döllerse bebek kız oluyormuş.
Ben de geçen ay ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım 5 martta kanamam başladı bu ay kaçında olurum hiç fikrim yok 9-10 nisana kadar bekliycem

canım bunu bende araştırmıştım
dediğin gibi yumurta 12-24 saat yaşıyor ama spermler 72 saat canlı kalabiliyormuş yani günaşırı yorucu olur spermler 72 saat yaşabildiği için sorun yok ara verebilirsiniz hatta şöyle yazıyordu Erkek kadını bekler kuralı doğadada geçerli :)

Bana dr um haftada iki kere olsun yeter dedi canım bu kız erkek işini ben de okumuştum benim yumurta çatladığı gün ilişki oldu ins hamileyimdir erkek mi kız mi yazarım he he he doğru mu değil mi anlarız

Bana dr um haftada iki kere olsun yeter dedi canım bu kız erkek işini ben de okumuştum benim yumurta çatladığı gün ilişki oldu ins hamileyimdir erkek mi kız mi yazarım he he he doğru mu değil mi anlarız

olayın bilimsel açıklaması bu tatlım bu kesinlikle doğru ama Allahın takdiri işin içine girince istediği kadar 2 gün önceden kız karakterli spermler orda olursa olsun eğer ilişkiye girildiği ana yakın bir zamanda yumurta çatlamışsa acelececi erkek spermler kızları sollayabilir :) Kısmet yani :) Ama bilinen tek gerçek erkek bebegin yumurtlama gününde olduğu kız bebeğin yumurtlmadan önce girililen ilişkiden bekleyen spermlerle olduğu.Çünkü hız konusunda kızların erkeklere göre şansı sıfır :) Erkek bebekler 5 -10 dakika içinde ulaşıyormuş rahme

olayın bilimsel açıklaması bu tatlım bu kesinlikle doğru ama Allahın takdiri işin içine girince istediği kadar 2 gün önceden kız karakterli spermler orda olursa olsun eğer ilişkiye girildiği ana yakın bir zamanda yumurta çatlamışsa acelececi erkek spermler kızları sollayabilir :) Kısmet yani :) Ama bilinen tek gerçek erkek bebegin yumurtlama gününde olduğu kız bebeğin yumurtlmadan önce girililen ilişkiden bekleyen spermlerle olduğu.Çünkü hız konusunda kızların erkeklere göre şansı sıfır :) Erkek bebekler 5 -10 dakika içinde ulaşıyormuş rahme

rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli versin hepimize.... yumurtlama öncesi-yumurtlama anı-yumurtlama sonrası ben çalışmalara devam... adetim bitti ama henüz başlamadık çalışmalara daha:))))

Bizde ocakda bebeğimiz olsun diye nisanda bebişimiz göbüşümde olsun istiyoruz TABİ ALLAHIM İZİN VERİRSE ama şubatta başladık çalışmalara.Yani özel bir çaba göstermesek de çalışmalara başladık.Nisan da birazda özen göstereceğiz artık.Yanlız geçen sefer tam yumurtlama günümde birlikte olmuştuk eşimle ama hamile kalamadım.İlişkiden sonra hemen kalktığım için mi acaba onu merak ettim.Bir arkadaşım yarım saat yatmam gerektiğini söylemişti de.Siz ne yapıyorsunuz?
Bu arada benim SAT 18MART/2/BAT 12 NİSAN :)))

Ben yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişki olmuştu yumurtlamadan hemen sonra ilişki oldu erkek olma ihtimali yüksek bu durum da tabi hamile isem :s

Kızlar bende geldim listeye. SAT 14 Mart (normalde 16 Mart adet günümdü 2 gün önce yani 14 ünde kahverengi akıntı geldi sanırım başlangıç bu kabul ediliyor) BAT 11 Nisan:49:

cnm ya benimde aynı oldu işte. 14ünde ve 15inde kahverengi akıntılar geldi ama peçeteye silince. 16 MArtta ise tam oldum. Ben 16 Mart olarak düşünüyorum ama bilemedim.

kızlar hepinizi ekledim ilk baş sayfadaki listeye. inşallah müjdeli haberler veririz hepimiz. öpüyorum çokkk

Merhaba,

Listeye göre ilk ben varım sanırım beklenmeyen adet tarihim dündü aslında ama ben garanti olsun diye 28 mart olarak görüyorum. Hala gelen giden yok olmasında:) bekliyoruz bakalım sabırla..

Çokta takmıyorum kafama açıkçası her şey nasip kısmet..Sağlıcakla kalın..

kızlar hepinizi ekledim ilk baş sayfadaki listeye. inşallah müjdeli haberler veririz hepimiz. öpüyorum çokkk
Teşekkür ederim canım liste için benim 2.denemem olacak inşallah bu ay ilki malesef kimyasal oldu düştü.Bu arada listeye bakınca şaşırdım herkes benden sonra adet olmuş neredeyse ,ama yine herkes benden önce adet oluyor beklenende maşallah valla size ben 33-34 günde bir regl oluyorum szi baya erken ben baya beklemek zorundayım :)

cnm ya benimde aynı oldu işte. 14ünde ve 15inde kahverengi akıntılar geldi ama peçeteye silince. 16 MArtta ise tam oldum. Ben 16 Mart olarak düşünüyorum ama bilemedim.

Canım ben bugün doktora sordu. Aktif kanamayı baz alırız dedi. Senin dediğin gibi 16 sı olarak düşünücez

günaydın herkese,

sabah yaptığım teste göre silik çizgi var ama silik işte insan inanamıyor. Sanırım biraz daha beklemek ve ya kan testine gitmek en doğrusu.. Bugün 3 gün gecikmiş oldum. Hayırlısıyla inşallah:)

günaydın herkese,

sabah yaptığım teste göre silik çizgi var ama silik işte insan inanamıyor. Sanırım biraz daha beklemek ve ya kan testine gitmek en doğrusu.. Bugün 3 gün gecikmiş oldum. Hayırlısıyla inşallah:)

Canım silik te olsa çizgi varsa büyük ihtimal hamilesin hemen test yaptır bugün git sonucu yaz coj heyecanlandım darısı başımıza

Gunaydin :3: :3:
hayirli olsun canim :16: rabbim tamamina erdirsin.

günaydın herkese,

günaydın herkese,

:49::49::49::49::49::49:
Kesin Kesin hadi kan vermeye git de bizde güzel haberler alalım:)

Back