hoşgeldin cnm, ekledim listeye. umarım kimyasal değildir. Hayırlısıyla bebişin gelir sana
Teşekkür ederim canm.İnşallah isteyen herkese Allah tez zamanda versin. Kimseyi aratmasın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cnm, ekledim listeye. umarım kimyasal değildir. Hayırlısıyla bebişin gelir sana
Teşekkür ederim canm.İnşallah isteyen herkese Allah tez zamanda versin. Kimseyi aratmasın...
mrb hayorlı geceler kızlar benimde sat 11 şubat tı bat 17 marttı 17 martta bir damla kahverengi leke geldi ondan sonra gelen ollmadı herkes üstüne görmüşsün dedi inş öle olmuşdurda yavrm benledir rabbim hepimize tez zamanda evlatlarımızı göndersin
Âmin inşallah hamilesindir canım.benimde sat 5 mart.bat 2 nisan valla heycanla bekliyorum.
başka belirtilerin varmı acaba merak ettim.
kasıklarım da atınma var ama sanki böle kalp atınması gibi (damarda atıyor olabilir ) aynı öle birde acayip mide bulantısı ve şiddetli bel ağrısı yatakda sağımdan soluma dönemiyorum birde yarın sabaah test yapacam varsa var yoksada ne yapayım önümüzdeki aya çalışmalara devam
Aynı şikayet bendede var ara ara oluyo sol kasığımda sadece.ani hareketler yapamıyorum.hayırlısı olsun hakkımızda ama insan kafasına takmadanda yapamıyor işte.allah gönlüne göre verir inşallah yarın haberini bekliyorum.benim günüme daha çok var.sen sevindir bari :) :)
inşallah canımm kafaya takmadan olmuyor ama uzamanlar diyorlar stresden uzak durun bebeğin gelmesini geçiktiriyor ama mümkün değil rahat olmak
Oda doğru zaten kafama taktıkta çoğalıyor belirtiler.hamileliğe yormamaya çalışıyorum ama beceremiyorum yarın kan testi vermeyi düşünüyorum bende doktorum %99 çıkar sonuç az kalmış adetine dedi.ama korkuyorum napsam bilemedim
canım varsa kanda çıkar zaten ama sen bir iki gün daha bekle sen içini ferah tut beraber doğururuz allahın izni ile
kızlar mrbb ya kasık ve bel ağrım var benim hafif hafif.. adetime yakın tarih olsa dicem kırmızılar yoldaama daha çoookk var.. bu neyin nesi. bide insan her gece kendini rüyasında test yapmış, çift çizgi görmüş hamile olarak filan görürmü yaa
iyice kaptırdım kendimi hamilemişim gibi davranıorum ki bunların psikolojik olduğunu bile bile
![]()
kocişte kaptırdı kendini.. hamilesin kesin diyobeni baya havaya soktu :118:
ama nisanda kırmızıları bi görürsemmm çokk yıkılcam çoookkk:84:
cnmm üzülmek yok tamam mı? bu ztn mart nisan topiği.. inşallah nisanda güzel haberlerini alcaz. ben 23 nisan yazdım bat için senin. Belki çocuk bayramında gelecek yavrun :)
Benide eklermisiniz sat 5 Mart. Bat 2 Nisan .bu ay hepimiz hayırlısıyla hamiş haberlerimizi alırız inşallah.![]()
mrb hayorlı geceler kızlar benimde sat 11 şubat tı bat 17 marttı 17 martta bir damla kahverengi leke geldi ondan sonra gelen ollmadı herkes üstüne görmüşsün dedi inş öle olmuşdurda yavrm benledir rabbim hepimize tez zamanda evlatlarımızı göndersin