Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

cnm bnm arkadaşın beli aşırı derecede ağrıodu ve kasıkları da öle.regl olcam herhalde derken hamiş çıktı. bir de idrarı bi değişik kokuodu normalden. ayyy hadi inşallah hamişsindirrr

cnm hoşgeldin. bildiğim kadarıyla kan testi net sonuç veriyor. hani günün geçmemiş olsa dicemki belli olmaz ama ztn 4 gün geçmiş. bi bekle bakalım olmazsa içini rahatlatırsın. umarım hamişsindir. polikistik over tedavin bitti mi peki?

ben de öyle cnmmm ama bnm daha çok var. asıl ovulasyon günümü de tam bilemiyorum çünkü doğum kontrol hapını ocak ayında bırakmıştım. hem de zamanını tamamlamadan.ilk ay 28 gün, 2. ay ise 24. gün adet oldum. hatta 24 ve 25. gün kahve lekeler vardı. 26. gün gece 12 gibi kırmızılar geldi. o yüzden saçma bi regl tarihim var. ben de napiim günaşırı mikmik bat'a dek. hangi gün tutarsa artık hehehehhe

kılzar ben kpss çalışmaya gidiom yine.4 gibi girerim tekrar nete. hepinize güzel haberler inşallaaaah:26:

cnm bnm arkadaşın beli aşırı derecede ağrıodu ve kasıkları da öle.regl olcam herhalde derken hamiş çıktı. bir de idrarı bi değişik kokuodu normalden. ayyy hadi inşallah hamişsindirrr

İyide canım benim daha çoookk var batım 5 nisan bu ne ağrısı böle.. hamiş olmuş olsam bile ilk günlerden olurmu böle belirtiler? ay kafayı yicem çok heycanlıyım nasıl beklicem ben bu nisanın gelmesini ve batın olmamasını :18:

Kizlar slm benim de dun bitti tam anlamiyla yani bat 20 diyelim o zaman 20 nisan

ekledimmmm. hadi inşallah müjdeli haberlerini alırız

İnşallah Rabbim nasip eder hepimize.burda müjdeli haberleri alınca insan kendi gibi seviniyor.umudunu yitirmiyor.bu çok güzel bişey.müjdeli haberler bekliyorum sizlerdende.benim daha çok günüm var öğrenmek için.bekle bekle geçmek bilmiyo günlerde.of off

benide ekler misiniz. benimde dün bitti bugün sizin deyişinizle mikmik'e başlıycam. sat 20 mart.bat 17 nisan. 3. denememiz. puf böreğininde dediği gibi ovulasyondan emin olamadığımdan bende bir gün dinlen bir gün yap politakasını uyguluycam. birde arkadaşım bir kür vermişti 2 gündür onuda içiyorum eşimede sabah akşam keçi boynuzu pekmezi içiriyorum. bu silkeletmeyide düşünüyorum. bakalım hayırlısı. geçen ay çok kafama takmıştım bu ay daha az sanki işi birazda eğlenceye vurmaya çalışıyorum. sadece mikmik bol bol bu kadar... hepimize rabbim sabrını versin...

Son düzenleme:

Hg canım ins dileğin en kısa zamanda olur sen elinden geleni yap gerisi allaha bırak ne kuru uyguluyorsun canım bide tedavi görüyor musun

Hg canım ins dileğin en kısa zamanda olur sen elinden geleni yap gerisi allaha bırak ne kuru uyguluyorsun canım bide tedavi görüyor musun

tedavi görmüyorum daha 3. ayımız zaten sadece gebelik öncesi için gitmiştim baktılar kan idrar ultrason bişey yok dedi bende dediğim gibi 3. deneme olduğu için doktora henüz gitmedim.eşim hiç gitmedi daha. yaza kadar olmazsa giderim yoksa gitmem. kürde yarım çay bardağı pekmez yarım çay bardağı su azıcık tereyağı her sabah kaynatıp içiyorum daha 2 gün oldu zaten içeli. adetimde bugün bitti bakalım hayırlısı... senin teşhis kondumu olmama sebebi olarak.

cnm bnm arkadaşın 3. denemesinde olmuştu. ztn ilk denemede olma şansı %20' ymiş. dün konuştum onla. ilk başlarda ovulasyon tarihlerini takip etmiş hep.gün aşırı ilişkiye girmiş. olmamış. hamiş kaldığı ay ovu tarihlerinde her sabah mikmik olmuş. sonuç şu anda bebişi doğdu bileee. özellikle sabah olması iyiymiş. bir de stres olmamalı dedi. ilk başlarda hep stres olmuş. son ay tatildeydik dedi. pek bi rahatmış tatilde olunca tabi. bebiş gelivermiş.

5 nisana 9 gün var daha. Adet görcek olsan 3-4 gün önce belirtiler başlar ama daha çok olduğuna göre kimbilir belki de hamişsindir.

"Pek çok kadın hamileliğin çok erken döneminde bunu hissedebildiğini düşünmektedir. Bu his bazen yorgunluk, dalgınlık veya unutkanlık, duygu durum değişkenliği olabilir. Göğüslerin daha hassas olması, belinizde veya karın altı kısımda (kasıklarda) ağrı, kabızlık, daha çok tuvalete gitme de sıklıkla hissedilir, kısaca kendinizi farklı hissettiren herhangi bir belirti olabilir." denilmiş bir sitede

bende ilk ay önemsemedik 2 ayda eşim maça gitmişti ovulasyon günlerinde tabi yorgundu yapamadık yani ovulasyon tarihlerini boş geçtik bu ay bakalım dediğin gibi canım bir gün dur bir gün mikmik yapıcaz inş.
birde internette hesaplattım ovulasyonları kimi 3 nisan kimi 4 nisan diyo emin olamadım bendi 2 ve 4 ünde mikmik diyorum ama hayırlısı tabi. ama bu konuda akıl verebilirsen sevinirim. nasıl yapalım bu ovulasyonu biz...

senin düzenli mi peki adet günlerin? bak en güzeli kadınlarkulübünün ovulasyon hesaplayıcısı.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama

orada günleri ayrıntılı belirtiyor. bi bak bakalım ne çıkacak seninkiler.

Pkoluyum canım benim sorun da bu yumurtalarım oluşuyor fakat çatlamıyor bu yüzden de gebelik oluşuyor bu yaptığın kur ne için acaba

kk'daki ovulasyon hesaplayıcısında 7 gün veriyor. Buna göre 2 güne bir yapıyoruz biz işte. "en yüksek doğurganlık" kısmına denk gelecek şekilde. ama benim ovu tarihlerim karıştı. adet tarihim net değil. o yüzden adet bitiminden itibaren günaşırı mikmik yaparak işi şansa bırakmamaya çalışıyorum. taa ki bat'a dek...

düzenlidir 29 günde bir yani bazen 30 oluyo ama genelde 29. ona göre yazdığımda 31-1-2-3-4 diyor. fakat 4 nisan en yüksek. o zaman 31 mart-2 nisan-4 nisanda kesin mikmik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…