Merhaba kızlar bende nezamandır yazamıyorudum.. Benim adetime 3 - 4 gün var ama bazı belirtilerimde var sanki.. Kasıklarımda bi gerginlik oluyor, bacaklarım ağrıyor ve pazar gününden beri sabahları mide bulantısı oluyor kahvaltı yapamıyorum ve sanki birazda halsizim.. Ama acaba bunlar psikolojikmi diye düşünüyorum.. Evde test yapsam çıkarmı sizce ??
kısss 23 nisan değil mi bat'ın senin? 1 hafta var daha dur bakalım :) Değilse değiştireyim listede yanlış olmasın?
Adet tarihin gelene dek bekle bence. Sonra negatif çıkarsa üzülürsün boş yere. Oysa belli etmeyebiliyor kendini
hoşgeldin cnmmm.
O konuda benim de sıkıntılarım var. ilk iki gün kahverengi akıntı, sonra da tam kırmızı ve ağrılı şekilde oluyorum. Hangisini sayacağımı bilemediğimden her ikisini de baz alarak yumurtlama günlerimi hesaplıyorum. Ama tahlil için esas olduğum günü bekliyorum. Prş-cuma gibi doktora gitcem tahlil sonuçları için. Ona da sorarım. Ama adet olacağımızın nişanı geldiğine göre o anda hamiş olmadığımızı anlıyoruz. Bana göre de o gün olan olmuştur. Listede sana 27 Mart yazayım. Bana beklenen adet tarihini de verir misin ona göre yazayım?
yok canımmm benim 20 nisan. sat 23 marttı 28 gün sürüyor ortalama 20 nisanda olmam lazım...Eşimin doğum günü yarın ona süpriz olsun istiyorum ondan acelem biraz =) ne yapsam ki acaba...
kızlar ben geldim doktora göründüm şuan alttan ultrasonla görünür ama biz karından bakalım haftaya gel dedi idrar enfeksiyonumda çok hafif dedi bu her kadında bu kadar çıkabilir önemli değil dedi tek kullanımlık şase verdi 2 akşam iç dedi :) lovel tebrik ederim canım gelişmeleri mutlaka yazalım paylaşalım birbirimize destek olalım kızlar inşallah benimde enf ilgli şikayetlerim tez zamanda geçer
güncelledim cnmcm listede. eşinin doğum günü kutlu olsun şimdiden. inşallah ona en güzel hediyeyi verirsin :)
Bence de başka bir doktora daha görün canım çünkü pkos hastalarında çoğunlukla adet düzensizliği bazen3-4 ay görememe,sivilce tüylenme oluyormuş sen de gördüğü kist oluşumu belki başka basit bir şeydir başka birine daha görün mutlakaallaha sukur hıc bı sorunun yokmus masallah doktor bana pıkosun dedı arastırdım ve bende cok sasırdım tuylenme sorunum yok kılomda yok zayıfım adetlerım hıc sasmaz 28 gunde bır olurum bende onumuzdekı ay hormon testlerını yaptırcam baska bı doktora gıtcam
ınsallah canım bı sorun olmamasına cok sevındım ama benım zor olur pkoymusum bu batta bende hormon testlerı yaptırcaam bu arada kızlar 3 gun once test yaptım cızgıyı gordum cok acık renktı ama umudum olmadıgı ıcın pek sevınmedım test bozuktu sanırımhormon tahlillerimde belli oldu şükür :) kist yok yumurtalıklarımda sağlıklı hormon tahlillerim de normal aralıkta.Oh hasta değilmişim :) boşuna üzdüm kendimi.Geçen ay kimyasal gebelik geçrdiğim için gecikmiş bu ayki adetim.Hadi bakalım sıra Mayısta bizde olsun Pufböreği bulutefe çileksurat bulbingul ve alya :)
ınsallah canım baska doktora gıtcam hayırlısı artıkBence de başka bir doktora daha görün canım çünkü pkos hastalarında çoğunlukla adet düzensizliği bazen3-4 ay görememe,sivilce tüylenme oluyormuş sen de gördüğü kist oluşumu belki başka basit bir şeydir başka birine daha görün mutlaka
canım hormon testlerınde gebelıge engel bı durum varmı ona bakıyorlar dogurganlıga felanmerhaba kızlar sizzlere sorum olcak?
bgün doktora gttim kontrol amaçlı yumurtalıklarımda sorun var mı vitamin takviyesine gerk var mı diye adetime daha 9 gün var.doktor muaine etti gebe değilsin dedi ben gebelik ögrenmek istemedğim halde ... kan tahliline gönderdi 01.00 çıktı tabikide negatifsonucu elime aldığımda anladım.. adetin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi yumurtalıklarımın gyet iyi oldugunu söyledi.. sizce hotmon testine gerk var mı kafam çok karıştı yhaaa :26:
canım hormon testlerınde gebelıge engel bı durum varmı ona bakıyorlar dogurganlıga felan
folık asıt cok onemlı gebelıkten oncede gebelıktede bende kullanıyorum ama ahep aynı saatte kullanılcagını bılmıyodum ben onemlıdegıl canım:26:Hadi ya ben bilmiyodum gerçekten o zman gidiyim ben ... bide folic adlı ilacı verdi günde 1 tane almamı söledi ve aynı saatte alırsam yararlı olacagını söyledi ona da dikkat ediyorum.. Hem cevabın için çok teşekkür ederim tatlım çok memnun oldum bilgilendim
folık asıt cok onemlı gebelıkten oncede gebelıktede bende kullanıyorum ama ahep aynı saatte kullanılcagını bılmıyodum ben onemlıdegıl canım
amın ınsallah dopınkdekı herkez anne olur hamıs olur hepımız ınsallah sıtres cok onemlıymıs aslınsa kafaya takmamak sıtres yapmamak lazımmıs doktorum soylemıstı ama buda cok zor ben basaramıyom sıtres yapmamıyı
hmmm evet bebek için çok çok önemliymiş.
Ay muane sıram bana geldiğinde odaya girdim hamile bi kadının ultrason görüntüsüne sahit oldum bebeğini bende gördüm çok güzel bir şeymiş bebegin kız olduguna kadar anladım .. kız mışta üstelik doktor söylerken duydum... görüntülere bakarken çok dugulandım anne olmak kutsal bir şey... Rabbim bize de o günleri tattırır inşallah isteyen herkeze ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?